Şimdi Ara

aklıma takılan bi soru var bakın lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar çok soru soruyorum ama idare edin olayı bi kavrıyım daha sormıcam :D

şimdi ben karakter açarken genç bi çocuk varya ondan açtım sword cu :D neyse yaratık kesiyorum paso başka silah çıkıyo rod çıkıyo spear çıkıyo yani açıkcası sword olmak iyimi yada en güçlü silah hangi silahlardır...

ok çu mu yada swodcumu yada rod kullananmı iyidir :D ona göre değişcem yani

• rod kullanamazsın swordcuyla.

ileride istemediğin kadar kılıç çıkar.sen sadece kılıç ve okçusun.ona göre skillerin var.ileride assasin olursan senin için iyi olur.
  • reskill yapamazsın öncelikle bunu söyleyeyim.. 2. olarak ben sword um herkes farklı skiller kullanıyor kimi memnun kimi deil ben axe ı seviyorum görüntüleri ve birçok skilliyle birlikte zr sinin bile aoe olması hoş bence.. ark ım archer sp de çok ii slot topluyor o yüzden ii kasıyor, lady throwing weapon kullanıyor o hepimizi geçti nerdeyse medaarı iftaarımız kendisi =)) .. işin özü skillerini ii kullanabildiğin sürece tüm char lar en ii si.. kişisel zevkine ve becerine kalmış...
  • heee o zaman okçu iyi işte desenize doğru yoldayım :D amaç şuan iyi kasmak benim için...şimdi diyosanız okçu iyi kasar bende okçu olurum öle kasarım sonra sword alırım dövüşürüm...

ancak şimdi axe ve rod kullananlar aoe ile kesiyolarsa onlar daha hızlı kasmazmı sizce yani düşünseen bi vuruşta 3 4 yaratığı birden keserse daha çabuk kasar gibi dimi ? vede axe ler daha iyi gibi geliyo vuruş açısından atackları fazla gibi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: D1EW4LK3R

heee o zaman okçu iyi işte desenize doğru yoldayım :D amaç şuan iyi kasmak benim için...şimdi diyosanız okçu iyi kasar bende okçu olurum öle kasarım sonra sword alırım dövüşürüm...

ancak şimdi axe ve rod kullananlar aoe ile kesiyolarsa onlar daha hızlı kasmazmı sizce yani düşünseen bi vuruşta 3 4 yaratığı birden keserse daha çabuk kasar gibi dimi ? vede axe ler daha iyi gibi geliyo vuruş açısından atackları fazla gibi ya

her charın lvl 25 de ilk alanları açılır her char da aoe var yani.. lady den daha hızlı lvl kasan birini görmedim şu ana kadar 2 günde 49dan 55 oldu ben 2 gün 49 da süründüm sıkıntıdan kasamadım.. sevmeyeceğin birşey açma.. ko daki gibi archer açar kospla(kolay anlamında kullanıyorum hilecisin demiyorum yanlış anlaşma olmasın) kasarım lvl 60 da master açar asas a dönerim mantığı burda geçmez nedenide reskill ve restat yapılmaması.. bu yüzden kişisel bi karar seninki hızlı kastın diyelim lvl 40 a geldin rod kullanıp 40 skilleri bi halta benzemiyo dersen ne yapcaksın?? baştan kasmak işkence gibi rod da çekilmez diyosan oyundan soğursun.. lvl 40 char ı delete demiş birini tanıyorum rod yüzünden bu yüzden bunu örnek verdim yoksa ben rod kötü demiyorum seçim meselesi... youtube de ara var bi sürü movie izleyip bi fikir edin (sadece yavsiye)

• %100 katılıyorum asyouwish ama benim size önerim skillsiz aoe silah tercih edin(rod falan) veya bir eldiven var onla savaşıyorsun ondan alın onunla canavar öldürün(19 yaşındaki kıza özl) gerçekten sizin için en iisi okçu olmamak!!!!

kendimden biliyorum yaaA bakın pişman olmassınız
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10577701/tm.htm

ben size izlemeniz için moviler yolladım throwing weapon ve gaunglet dışında tüm silah attackları var.. özür dilerim andaç ama 25 lvl de hiç bi char bişeye benzemiyo 40 skillerini açmadan bu yorumu yapman biraz sağlıksız bence.. lvl 50 yi geçtiğimiz halde biz "kendi seçiminiz" diyoruz insanların zevkleri birbirinden farklıdır WhiteRider archer ve çok memnun silahından.. kimse kimseye şunu seçme pişman olmazsın demesin bence.. sadece kişisel görüş umarım moviler yardımcı olur.. ii eğlenceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda Ks yapılamayn en iyi slot toplayan en hızlı kasan skilleri en az chi götüren ve en rahat kasılabilen char Archerdir..

Axe skilleri Hayvan gibi chi götürür ama Dmg kralıdır..

Sword hızlıdır seridir ama az vurur

Blade axeye oranla hızlıdır ama onunda normal attack düştür

Gaunlet Range ve Aoe Skilleri boldur oda dekli gibi chi yer

Rod ve spear az chi götürür ama skilleri kötüdür axeye oranla hızlıdır

Shredder ne çok ne az vurur özelliği ranged attack olması
  • Arkadaşlar nasıl pet yakalandığı hakkında bir fikriniz var mı?Skilli black wolf a atıyorum tık yok.
  • Oyunda belli hayvanları yakalayabilirsin (black wolf - grey bear - magic hawk - great tiger vb) öncelikle hayvanın hp sinin %10 u kalmalı (1000 hp si varsa 100 kalmalı gibi) sonra tame skillini basarsın ya hayvan ölmüş gibi görünüp kasanda 1 hayvanın olur yada hp si dolar.. yakalayacağın hayvanın lvl inden düşük lvl de isen tame hiç işlemez hp si bile dolmaz hayvanın..

daha önce aynıları anlatılmıştı ama çok geride kalmış link bulamadım yazmak link i bulmaktan daha kolay geldi...
  • arkadaşlar şimdi ben bu yaşlı axe ci rod cu varya ondan açtım 10 lvl oldum axe skillerini açtım şimdi job seçicem ama ne olıyım size bi soram dedim ne dersiniz warriormu olayım yoksa huntermı olayım ikisinide olmak istiyorum aslında :D siz ne derseniz hangisini överseniz onu olcam ok cevap lütfen...
  • kişisel seçim ben hunter ım skillerini lvl kasarken kullanamıyosun zaten 1 tame skill in oluyo.. warrior da slot toplama varmış sanırım bilmiom warrior ark lara sorcan... asas yada warrior tavsiye ederim ama ..
  • savaş skilleri istersen warrior müthiştir. 50 de MUSA olursun dex çok az verirsin. onun yerine int gidersin. çünkü MUSA da defence artırma var baya da def artırıyo 75 lerde felan.
    hunter ise savaşta kullnamıyo o çömezlik heyecanı ile hayvan yakalamak istersin tabi ama pek faydası olmaz. anca 55 den sonra para ksarsın mount petlerle.
    pysician ım ben. şu an inanılmaz memnunun. lvl 10 daki skillei iğrenç işine yaramıyo(anca faction warda)
    ama 50 de kiler süper alanla para ve poison atıyo. sonra -88 skill defans düşürüyo hedefi healleme var. ben çok memnunum büyüler tam pvplik.
    assasin ise görünmezlik var drain var. drain çok güzel bi büyü. saklanma görünmezlik var oda pvplik 50 deki skillerini bilmiyom
    sana tavsiyem yok hangisi işine gelirse onu seç
  • ok saolun arkadaşlar ben warrior olacam artık biriniz bana bi kurt falan hediye edince tarkanlık yapayım az atıl kurt falan derim ya :D hevesimi alırım ok mi hanginiz eder bi hediyelik kurt :D fazla param yok daha yeniyim ama veririm bi 5k falan yav :)
  • ben ederdimde cha 35 lik. tamelemiyom vurdummu kurda geberiyo:d. ama hadiye edenler olur kurt neki izkandirikten bihayvn lvl 18 yaptım kurdu:d
  • aaa sahi yaa şimdi aklıma geldi :D ben bu oyunu çözene kadar 3 tane 11 lvl char değiştim :D onlardan biri hunter dı...bu yenisi 4. char ehueuh şimdi bari akşam girem o eski charada bi kurt tameleyem bari :D ama 1 lvl daha almam lazım yav tamelenmiyo denemiştim ordan biliyom neyse saolun yinede akşam dolduram kurtcukları çantama lazım olur :D
  • Ya benim kurt öldü galiba .Aç atak petler daha iyi exp alır diye biliyodum.Beslemedim.Canı falan vardı ama oyuna girdiğimde 0/259 hpsi vardı :D:D.Geri gelebiliyomu?
  • tavern clarck lardan birşey alacakın dead spirits bilmemne diye.inventoryde ona sağ tıklayınca tekrar doğar
  • tavern de bulamazsan dragon castle da stable mannager olması lazm adı hatırlamıyorum ön kapının solunda at satan adamda vardır yada lottodan bol bol düşer =)
  • OKUÇU OLMADA NE OLURSAN OL KARDEŞ ONU BEŞİ BİLMEM 2 KERE SKİL RESET Bİ KEREDE STAT RESETLEDİM SONRA LVL46 DA DELETE KARAKTER YAPTIM ÜZERİNDE DÜNYA KADAR İTEM VARDI TAWERNDEN ALMIŞTIM VE 10 MİLYON VARDI ONLARA ACIDIM SADECE ŞİMDİ AXE Cİ AÇTIM KASIYORUM HAA NİYEDERSEN OKÇU İYİ DEGİL DEFANSI ÇOK DÜŞÜK VE ÇOK POT HARCATIYO 46 DAN SONRA ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYO VE 2. BİŞİ 40 KİTABI BENİM LVL 10 DU AMA SKİLLER ÇOK YAVAŞ DOLUYO ÇOK MANA HARCAMASI Bİ TARAFA 40 SKİLLERİNİN 4ÜNÜ BİRDEN KULLANIYOM GENEDE BOŞ BEKLİYO YANİ SKİLLER ÇOK YAVAŞ DOLUYO ŞU AN AXE CİYİM ÇOK MEMNUNUM BİRTANE SKİLLE KASIYORUM LVL 30 SADECE BİR SKİLLE KASIYOM ÇOK DAMAÇ VURUYO VE ÇOK SERİ HAYVAN GİBİ HELT VAR BİDE HUNTER İM ONUNDA DEFANS SKİLİNE VERİYOM DEVAMLI BENCE AXE Cİ OL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.