Bildirim
Aklımda bir soru var yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok spesifik bir soru bilen varsa up
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani 7 yıl azami süresi var bu 7 yılın 2 yılında aöften mezun olucam.5 yıl sonra lisanstan atılınca mezun olduğum belgenin geçersiz olma durumu var mı ?
2.52’de açıklıyor hoca ister sildir ister dondur kayıt yaptırdıktan sonra bir şey olmuyormuş ilgilenenler bakabilir
Zekeriya Erkayayoutube16 Ağustos - 16 Ekim 2023 Tarihleri arasında sınavsız 2.üniversite kayıtları olacak. Kimler kayıt olabilir, kayıt şartları nelerdir, ikinci üniversite bölümleri, askerlik tecil olur mı, kayıt ücretleri ne kadar olur.https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=v8eAyLHiT60
sağ ol kral. çok ayrıntı soruymuş valla. bazılarını arasan da bulamıyorsun maalesef
-
Bunu buldum şükür hoca tam da aklımdakini cevaplamış benim için örgün öğretim bitmiştir açıköğretim+iş hayatı başlasın
nasılsın bu arada iyileştin mi biraz ?
-
Yok hocam ya yatış için haber bekliyoruz hastaneden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X