Şimdi Ara

AKLIMDAKI SORULAR CEVABI ACİL OLSUN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SORULAR CEVAB VERİRKEN LUTFEN SIRA NOSUNU BAŞINA YAZARSANIZ SEVINIRIM

SORULAR

SORU 1- BULGAR SERVERINDE OYNARKEN ADAM SMS GONDER SU NUMARAYA FULL SET AL DİORDU DOĞRU GALİBA SİTEDE OLE SEYLER YAZIOR ADAM NASIL KAZANC SAĞLIYOR BU İŞTEN ALMAMADIM

SORU 2-97D VERSİONLAR BAZI ADMIN KOMUTLARI İŞLEMİOR ÖRNEĞİN GM LERİN BAN ATMA YETKISI YOK BUNU NASIL DUZELTIRIZ

SORU 3-ELINDE 97 VERSİONUN ADMIN KOMUTLARI OLAN VEREBİLİRMİ PİYASADAKILER DANDİK

SORU 4-ORNEGIN OYUNUMUZUN WEB SİTESINE REKLAM EKLERKEN REKLAM ŞİRKETLERININ SİTEYI TANIMLAMASI İÇİN VERDİKLERİ KODLARI NEREYE YAPIŞTIRACAZ

SORU 5-SERVER FİLES+WEB FİLES BULABİLECEĞİM SİTELERİ ONEREBİLİRMİSİNİZ

SORU 6-97 VERSİONDA SUB SERVER NASIL OLUŞTURULUR

SORU 7-WEB ACIKLARINI NASIL KAPATIRIM

SORU 8-ORNEGİN OYUNDA İKİ SERVERİM VAR BİRİNDE VAULT OLACAK AMA TRADE ATILMAYACAK İKİNCİSİNDE İSE TRADE OLACAK AMA VAULT OLMAYACAK BUNU NASIL AYARLARIM

SORULAR CEVAB VERİRKEN LUTFEN SIRA NOSUNU BAŞINA YAZARSANIZ SEVINIRIM

• 1- Sms gönderdiğin hat onların olabilir. Gönderdiğin sms ten alınan ücret ile kazanç sağlanıyor olabilir.

2- Sunucu ayarları ile ilgili sorulara yanıt veremem.

3- 97D versiyonunda çok fazla admin komutu bulunmamaktadır. Arama motorlarına yazdığında hepsi karşına çıkar.

4- Reklamı nerede göstermek istiyorsan o kısma kodları koyabilirsin. Bunu deneme yanılma yolu ilede yapabilirsin. Ancak şirket reklamı almak için sitenin çok ilgi görüyor olması lazım. Ancak google reklamları koyabilirsin.

5- Araştırma yapmalısın. Bu tür bilgiler burada paylaşılmamaktadır.

6- Kurulum ile ilgili bilgi paylaşılmamaktadır. Araştırma yaparak bulmaya çalışın.

7- Site açıklarına neden olan satır veya kod dizinleri üzerinde iyileştirmeler yapabilirsin.

8- Sunucu ayarları ile ilgili sorulara yanıt veremem.

Genel olarak sorduğun sorular kurulum ve sunucu ayarları ile ilgili. Bu tür bilgiler almak bölümde yasaktır.
  • sonuçta burası bir paylaşım platformu ne var kı yanı paylaşlınca ne oluyor işte bu yuzden dh nin muonline bolumundekı bir çok kişi gidior
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

sonuçta burası bir paylaşım platformu ne var kı yanı paylaşlınca ne oluyor işte bu yuzden dh nin muonline bolumundekı bir çok kişi gidior

Aynı tartışmalar zamanında çok yapıldı. 2006 dan beri burayı takip ediyorum. 2 sene ziyaretçi olarak forumdaydım. 2 senedir üyeyim. Ben yokken bu kural vardı ve üyelerin isteği sonucu kabul edildi. O Yüzden ben bu konuda pek fazla söz söyleme ihtiyacı hissetmiyorum.
  • Bu soruları zaten yanıtlasa herkes kendisine bir server açardı. Çok fazla bilgi sahibi değilsin gördüğüm kadarıyla umarım cevap bulabilirsin.
  • bilgi sahibi olmasına bilgi sahibiyimde açarım istersem ama orada yazdıklarımı emınım bir cok kişi bilmior
  • Ya Bencede Saçma Böyle Bisi Eskiden Kurlum dosyaları falan wardı simdi bende bulamıyorum bari msn wrde adam msnenden sorsun kardeş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurulum Olayı Noldu ExtReme1 ?
  • tamam kardeşler o sorunların hepsini deneme yanılma yyontemıyle cozdum hemde hepsını kımsenın yardımına ihtiyacım yok saolusn herkes
  • 1 sorunun cevabi ya mubattlede oynuyon veya onun gibi bi serverde smssistemli hani bi aralar bu melodi icin 3030 sms gonderdliiyodu gonderiodun kontur gidiyodu sonra meldodi geliodu buda onun gibi telekomsirkedi senden aldigi parayi ona veriyor tabi karini larak
    Soru 2 bazi serverlerde sadece gmsindir adminlerin banlamaya yetkisi wardir sen sadece gmsindir ban yetenegin yoqtur yani event ci playerlardan biraz ustun:D 600 ve 900 crediye her serverde olabilirsinbulgarlarin demekistedim:D ha sunuda belirtmek isterim admin komutlari nasi yazilamior burasi nasi bi forumki onlar paylasilamior hala mantiqmen gerideyiz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

tamam kardeşler o sorunların hepsini deneme yanılma yyontemıyle cozdum hemde hepsını kımsenın yardımına ihtiyacım yok saolusn herkes

Kimse yardim etmedi cok guzel abim
  • Forumun Değişmesi Şart oLdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SouL|

Forumun Değişmesi Şart oLdu

aynen degismesilazim ozelikle zihinlerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.