Şimdi Ara

AKME(KME) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncel!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KME

Güncel!!!
  • HERKESE MERHABA ÇÖZÜLMEYECEK LPG SORUNU YOKTUR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicideblue

HERKESE MERHABA ÇÖZÜLMEYECEK LPG SORUNU YOKTUR.

Nasıl bir cevaptır ben bi anlam veremedim de kusura bakmayın!
  • Selam KME yetkilisi forumda Mitto isimli arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını ben de yaşıyorum. Regulatördeki dirseklerin ordan antifiriz kaçırıyor. Bu yüzden ben arabada conta yaktım. Ankara da bir çok yere sordum o dirseklerin bulnmadığını söylediler. HAla antifiriz kaçmaya devam ediyor. Bu parçayı ben nerde bulup taktırabilirim?
  • Benim 2000 model boram var. KME yi fiyat olarak kaça taktırabilirim,Geliboluda veya Keşenda yetkili servisiniz varmı? Aracımda nekadar verimli olur.. Cevabınızı bekliyorum..
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR , BENDE 2007 TOYOTA COROLLA VAR.2008 YAZINDA AKME KİT TAKTIRDIM.HEP SORUN ÇIKTI.İSTANBUL'DA BİLE GÖSTERDİM YAPTIK DEDİLER AMA YAPAMADILAR.ŞU ANDA SORUNU VAR YAPACAK ADAM BULAMIYORUM.AKME YETKİLİLERİ KONUYA SAHİPLENMİYORLAR.MERSİN'deki YETKİLİ BAYİ YENİSİNİ TAKMAYI ÖNERİYOR.ÖNERİM SAKIN BU KİT VE TÜREVLERİNE YANAŞMAYIN.ZİRA MALLARINA SAHİP DEĞİLLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CandleLight

Selam KME yetkilisi forumda Mitto isimli arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını ben de yaşıyorum. Regulatördeki dirseklerin ordan antifiriz kaçırıyor. Bu yüzden ben arabada conta yaktım. Ankara da bir çok yere sordum o dirseklerin bulnmadığını söylediler. HAla antifiriz kaçmaya devam ediyor. Bu parçayı ben nerde bulup taktırabilirim?

Merhaba
    Ankara/şaşmaz/Ayhanlar lpg market var.
    Dirsekleri orada bulabileceğinizi düşünüyorum.
    Sormanızda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 6 Haziran 2012; 22:44:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.