Şimdi Ara

AKN Kalkması ile yapılan %280lik zamları Cimere şikayet ettim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
30.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
625 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akk kalkarken 80 tl 100 mbit sınırsız bağlattım turktelekomda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor? Tam olarak ne zaman bağlattınız? En son 79 lira gibi bir fiyata sınırsız 8 Mb idi. Bende onu kullanıyorum, şimdi 16 Mb yaptılar bağlantımı aynı fiyata.
  • Kimi kime şikayet ediyorsun, hırsızın halinden hırsız anlar.
  • Hocam şikayet ediyorsunuz ama kullanmaya da devam ediyorsunuz. Kaldı ki şikayet eden sınırlı bir kitle içindesiniz. Kullandığı netin hızını bilmeyen milyonlar var bu ülkede. En güzel tepki ıss değişiminidr. Superonline zarar etmeye başladığı zaman fiyatı aşağı çekmek zorunda kalacak. Yani bir kurumu şikayet etmek yerine zarara uğratmak en mantıklı hareket bence. O zarara uğramazsa siz zarara uğrayacaksınız demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Hocam şikayet ediyorsunuz ama kullanmaya da devam ediyorsunuz. Kaldı ki şikayet eden sınırlı bir kitle içindesiniz. Kullandığı netin hızını bilmeyen milyonlar var bu ülkede. En güzel tepki ıss değişiminidr. Superonline zarar etmeye başladığı zaman fiyatı aşağı çekmek zorunda kalacak. Yani bir kurumu şikayet etmek yerine zarara uğratmak en mantıklı hareket bence. O zarara uğramazsa siz zarara uğrayacaksınız demektir.
    Ne yaparsak yapalım bu ülkenin başındaki yönetim şekli değişmeden atilacak adımlar hiç bir zaman bizi istediğimiz seviyeye cikaramayacaktır. Başımızdakiler derken çomarlardan bahsetmiyorum bu ülkede yüzyıllardır ana yönetimi sürdüren küresel sermayeden bahsediyorum. Bu ülkenin işi imkansıza yakın...
  • sizin suçunuz alın size gerçek sınırsız mutlu oldunuzmu .....

• Araç sigortalarında da bu şekilde olmuştu. Hani ne oldu? Cimer mimer vs... Bu gidişle zaten çok uzak olmayan bir gelecekte mad max gibi olacaz heralde
  • AKN'nin kalkması aşırı saçma oldu, hem fiyatlar arttı hem de hızlar düştü.

Ayrıca Türk Telekom aylardır yasağı deldi, 4 Mpbs 40 GB AKN'li internet satıyor. AKN Sonrası hız 1 MPBS'e düşüyor. Aylık 40 TL

Eskiden AKN olduğu'nda 16 Mpbs hızında internet + 16 GB AKN'li interneti 30 TL'ye satan vardı. AKN Sonrası hız 8 Mpbs'ye düşüyordu.

Şuanda Türk Telekom en ucuz sınırsız internet satsa bile, AKN Sonrası 1 MPBS'e düşen hız can sıkıcı.

Turkcell Superonline ise 80 TL'ye AKN'siz 16 Mpbs hız veriyor, 20 TL'ye de TV+ hizmeti satın alırsan, aylık 100 TL'yi sadece internet ve tv ye ödemek zorunda kalıyorsun ki Ülkenin ekonomisi orta da, eskiden 25 Mpbs 75 GB AKN + TV + Ev telefonunu 60 TL'ye kullanıyorduk.

Vodafone da Türk Telekom'un altyapısını kullandığı için o da aynı kampanyayı kullanıyor. Türk Telekom 8 Mpbs hızı 80 TL'ye satıyor. Onun yerine Superonline almak daha kârlı.

Türk Telekom'u da aslında şikayet etmek gerekiyor, AKN kalktığı halde AKN'li internet satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 12 Temmuz 2019; 11:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar sizin yuzunuzden oldu. akk kalksin diye bu forumda cigirtkanlik yaptiniz basinizdaki seytanlar varken ayni paralara sinirsiz internet kullanacagiz sandiniz ve iste boyle oldu. sizin yuzunuzden akkli tarife kalmadi sozlesmem bitince zami bana da dayayacaklar halbuki 50 mbit kota bitince 16 mbit sabit hiz aliyordum simdi daha kotusunu daha yuksek fiyata alacagim belki de

siz boyle seylerle ugrasmadan once su huloooooo yapmayi bir birakmaniz gerekirdi hakkinizi sonra arardiniz ve boyle olmazdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 12 Temmuz 2019; 11:34:23 >
  • akn nerede kalktı ?

Turk telekom kullanıcısıyım.50 mbit internetim her ay düşüyor benim hala.Önceden 16 ya düşerdi şimdi 23 e düşüyor

sayısız teknik servis kaydım var geliyorlar hız düşmesi bina altyapısı yüzünden elektrikçi çağırın diyorlar.

Sonra aybaşı tekrar 50 oluyor bu nasıl oldu cevap yok. ocaktan beri durum böyle
  • Starlink tek umut.Boyle tanga giyip belimi sallicam telekominikasyon sirketlerinin merkezlerine icinizde patlasin diye.

• Boş yapmayın millenicoma geçin hem ucuz hem hızlı hem akn derdi yok
  • Hala öğrenmediniz mi bu ülkede ağlamayana kimse emzik vermez. Sana hakkını kimse vermez, sen Söke Söke almazsan. Örgütlenip gerekli yerlere ulaşırşan gerekli adamların kulağına gidersen kazanırsın. O yüzden bu öfkenizi birbirinize değil size her ay geçirenlere yöneltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 12 Temmuz 2019; 12:36:56 >
  • Kendi isteği ile 1-2 sene taahhüt yaptırıp Türktelekom superonline gibi keriz silkeleyen firmalarda duruyorsanız size müstehak.
    Netspeed i var millennicom u var turkneti var bunlardan 70-76tl arasında en az 35mbit aknsiz internet veriyor.

Bende hala akn var diyenlere söyleyecek tek bir sözüm var "korkmayın değiştirin servis sağlayıcınızı" yada OTURUP AĞLAYIN.

Akn kalktı daha kötü oldu, bende hala akn var diye ağlayanlara daha cesur olmalarını tavsiye ediyorum. Türktelekom yada superonline dışındaki firmalar size yada internetinize tecavüz etmezler korkmayın boşuna. taahhütsüz bunlar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • Eskiden 3 mbite düşen hızların, doğru düzgün hizlara düşürülmesini sağlamak bir başarıdır.

Ama akn kalkacak diye bu kadar fahiş fiyatlar ile internet satılması skandaldır.

Bu kadar fiyat artacağını bilsem akn kalksın istemezdim. 35 mbit hızım 16 ya düşüyordu ve yeterliydi.

Şimdi taahhüt bitene kadar 50 mbit sınırsız 82 TL, sonrası ise tam bir muamma

• 2 aboneliğim var Türknette biri 35/3mbit diğeri 50/20 mbit internet kullanımım aylık 100gb ın altında değil.
    ödediğim rakam 89 TL statik ip ile tavsiye ederim.
  • Cabani takdir ediyorum ama cimerin haberi yok sanki yapilanlardan dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRara -- 12 Temmuz 2019; 13:41:53 >
  • Tek çare limitsiz adsl internetin fahiş fiyatlı dönemlerde yapılan şekilde komşuyla interneti paylaşmak

• Şahsen ben türknet kullanıyorum. Şimdi dükkanım içinde türknet alacağım. Aylık 76 TL ile belkide çevremdeki en iyi hizmeti alıyorum. Karşı binada 16 mb internete 80 lira civarı verenler var.

Bi 5 10 seneye starlink gelirse o zaman çok güzel olur.

• 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    2018 aralık

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.