Şimdi Ara

AKN Kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • An itibariyle bende de AKN yok oh be sonunda keşke fiyat olayına da el atsalar.50 MBIT hızı sınırsız almak güzel olacak ama şu fiyatları mesela 50MBIT sınırsız max 90-100TL arası olmalı o da yanında bişeyler vermeliler tabi 3 aylık Tivibu Go falan o şekilde bu fiyat olsa efsane olur ama bilmiyorum ya bence fiyatları düzenleyecekler inşallah geri adım atılır o konuda

Ek olarak resimlere bakabilirsiniz.EK Akn görünüyor ama normal AKN yok bide 50MBIT'e kadar 100GB yazıyo :D

AKN Kalktı Paketlerde gözüken bu

AKN Kalktı Anlık aldığım hız bu.

Fiyatlarda umarım dedigim gibi 50MBIT 90-95TL falan olsa bile alınır şuanki fahiş fiyatlardan iyidir.Ama daha fazlası fazla olur.Taahhütüm Kasım 2019 da bitiyor.Yine bir cazip teklif yapsalar uzatırım ama şuanki fiyatları sunarlarsa olmaz.

• 50 tane konuya gerek yok şikayet ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    benim konuyu mu şikayet ettiniz niye ki ya :( sadece kalktığnı göstermek için atmıştım bakmadım ki başkası atmış mı diye
    görseydim açmazdım ama şikayet etmeniz saçma bence :(
  • Neden şikayet ettiniz üye sevincini paylaşmış.

Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Valla ben de anlamadım sevinci derken fiyat olayı da düzelse tam sevincem ama şuanlık sevincim var KASIM 2019 a kadar :D ki güzel teklifler sunmuşlar.Sanki Telekom savunuculuğu yapmışım sandı arkadaş bence ondan şikayet etti yoksa niye etsin ya :D sevincimi paylaştım dedigin gibi
  • Harbiden kalktımı kanka ? Şaka yapmıyorsun dimi ? Kafalar cidden güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKK adaletsizliği
    10 yıl önce açıldı
    AKN aştım komşu görmesin.
    10 yıl önce açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.