Şimdi Ara

AKN konusunda merak ettiklerinizi sorun! TurkNet ile Röportaj yapacağız! (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
3
Favori
9.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Orijinalden alıntı: OmeaR

Dostum telefonu şart koşuyor ama en azından diğerleri gibi çok yüksek telefon ücreti almıyor, 1000 dk veriyor ve yalın ücret parası falan almıyor. Telefon olmasa yalın ücret parası alacak. Telefon normal telekomdaki gibi olsa kullandığın zaman para vereceksin.

3 ay için 30 tl daha vermeye razıyım ben zaten. Para sıkıntı değil?

hocam TT yaptığı şöyle bir hizmet var. Bakmanızı öneririm fiyatlar 2 ve 3 aylık:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanya.aspx

• Onu bunu bilmem, 60 tllik faturam artacak mı?

• susesa S kullanıcısına yanıt
    evet
    artıcak
    yok oyle aynı fiyata sınırsız
  • 6- Hem download hemde upload tarafında türknet gizli 2. bir hız sınırlaması yapıyor. Örnek vermek gerekirse, 75 mbit alanları 61 mbite sabitliyor. Her kademe için belli hız düşümleri var. Bu firmanın arka planda yaptığı bir şey ve bu müşteriler tarafından kanıtlanmış bir düşüş. Hatta kanıtları ile şikayet ettiğimizde mecbur düzeltiyorlar. Bu 2.hız düşüşünün amacı nedir ? Kendilerinin müşteri dostu iss imacına ters düşmüyor mu?

• Merhaba, geçen başka bir sitede TürksatKablo müşteri hizmetleri ile konuşulan bir video izledim. Bu videoda kendilerinin gb başına ücret sistemine geçtiklerini söylediler, diğer özel iss'ler ise bu süreç için bir ay süre istediğini belirtmişler. Bu süre zarfından sonra diğer iss'lerde bu tarifelere geçecekler mi? Cevap için şimdiden teşekkürler.

• Türkiye'deki internet altyapısı ne durumda? İSS'ler internet kullanımına neden kota gibi saçma sapan sınır koyuyorlar?İSS'lerin birbirleriyle hız ve fiyat açısından rekabet etmesi gerekirken neden gb başına ödenen ücretle ilgili yarışıyorlar? Bak onlarda gb başı 2 tl bizde 1 tl gibi
  • Arkadaşlar sorulacak her şeyi sormuşlar.Bunlar ek olarak.

1-2017 senesi içerisinde planlanan yapa altyapısına geçilecek santral sayısı kaç tanedir?Yapa olacak santraller neye göre belirleniyor?

2-ipv6 sistemine ne zaman geçilecek.Tahminim şu ki ipv6 BTK izniyle olacak bir durum diye düşünüyorum.Sadece bir iss olarak onların bilgisi bizden daha çoktur diye soruyorum.

3-Türk Telekom ve Superonline baktığımız zaman kendi yurt dışı fiber çıkışları ve kendi şehirler arası fiber bağlantıları var.Türknet özellikle bireysel kullanıcılarına kendi fiber yurt dışı çıkışları planlıyorlar mı?Kendi şehirler arası fiber yapacaklar mı.Kendilerine ait kiralık olmayan omurga fiber bağlantıları hangi şehirlerde var kaç km ve kapasitesi nedir?

4-Vdsl aboneleri akksiz internet kullanabicek mi?Yoksa FTTC kabinleri Türk Telekom'a ait olduğu için bu mümkün değil mi?

5-Daima açık ve şeffaf olmalarını bekliyoruz.Tüketici aleyhine bir durum olduğu zaman lütfen belgesiyle bize dayatılıyor o yüzden böyle yapıyoruz diye söylesinler.

• Upload hızları niye 100 MBit'te bile en fazla 4 MBit veriliyor? Modem arayüzünden 35-40 MBit arası upload hızı alabileceğimi görüyorum. Böylesine büyük kısıntı niye? Bunu cidden merak ediyorum, sorarsanız sevinirim.

• Şu benim hattı ne zaman aktif edecekler onuda bir sor 1 hafta oldu ses seda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullanıcısıyım 2 seneyi geçti upload hızı resmen yerlerde 0.60 mb 1 mb bile değil. Abi söylersen bi el atarlar upload hızlarına :p

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Orijinalden alıntı: OmeaR

Dostum telefonu şart koşuyor ama en azından diğerleri gibi çok yüksek telefon ücreti almıyor, 1000 dk veriyor ve yalın ücret parası falan almıyor. Telefon olmasa yalın ücret parası alacak. Telefon normal telekomdaki gibi olsa kullandığın zaman para vereceksin.

3 ay için 30 tl daha vermeye razıyım ben zaten. Para sıkıntı değil?

hocam TT yaptığı şöyle bir hizmet var. Bakmanızı öneririm fiyatlar 2 ve 3 aylık:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanya.aspx

oo bu çok iyi ya 204 liraya olan 3 aylık süper

• Turknet gece 2 8 arası hız arttırmıyor sebebini sorun

• Telefonu geçirmenin zorunlu olmadığı bir paket sunacaklar mı? Bahsettiğim yalın internet değil. Telefon TT'de kalırken sadece interneti Turknet'e geçirmenin mümkün olabileceği bir paket de sunsalar güzel olur.
  • Kazıları sorun kazı yapılmasını kim engelliyor muş asıl?
    Kendileri niye telekom altyapısı kullanıyorlar onlarada mı engel var yoksa öyle bir dertleri yokmu biz telekom'dan kiralarız uğraşmayız mı diyorlar.

%80 müşterileri şuan telekom'un altyapısı ile hizmet alıyor kendilerinden.
    Dolayısı ile bir sorunumuz olduğunda telekom çalışanının keyfine göre hizmet alabiliyoruz. Niye kendi saha çalışanları yok bina için kontrole bile telekom ekiplerini yönlendirmeye çalışıyorlar onlar da bana oldu bugün binaya gelme zahmetine bile girmiyorlar telefon ile arayıp santrale uzaksınız 50 mbit alamazsınız dedi kapattı teli mesela.

Yine neden hiçbir firmada ülkede hatta görülmemiş peşin ödemeli fatura sistemleri varmış neyin kafası ile bunu yapıyorlar yani nisan faturasını nisan başında kesiyorlar daha ay bitmeden belki ay ortası internet patlıycak arıza olucak daha hizmeti alamadan neyin faturasıymış bu bunu sorun amaçları neymiş.

Sizin video'da yanlışlıkla okuduğunuz eski tarifelerini orda okusaydınız sizde kaçırdınız eski tarife fiyatları yazıyordu zaten ama işte neden onlarda başlıkta eski olduğunu belirtselerde niye orda tutuyorlar o fiyatları yanlış anlamalara neden oluyorlar amaçları neymiş bir iss firması internet sitesini bile düzgün düzenleyemiyor mu?

• bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Powerline kullanıyorum yani hız düşüşü söz konusu değil.

• Ben dahil insanlar hiz kesintisi, yogun saatlerde 2 mbps'e kadar dusen hizlardan dolayi Turk Nete abone olmaktan korkuyorlar. Bu sorun neyden kaynaklaniyor? Ne zaman stabil sekilde hizmet verecekler?

• 1gb internetin tüm uydu kablo vs artık nerden geçiyorsa geçip kullanıcıya gelmesinin maliyeti nedir çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Merhaba,

Devletin yeni bir düzenleme yaptığı ve kotalı interneti servis sağlayıcılara zorunlu hale getirdiği gibi bir söylenti dolaşıyor. Hatta kotalı sisteme geçmeyen servis sağlayıcıların Haziran ayı sonunda bu sisteme geçmek zorunda oldukları, devletten 2 ay ek süre istedikleri için şu anda böyle bir tarife değişikliği yapmadıkları da konuşulanlar arasında...

Gerçekten de böyle bir durum var mı? Örneğin; önümüzdeki 6 aylık süreçte Turknet'in kotalı internete ve kota aşım durumunda gb başına ücretlendirmeye geçmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Teşekkürler.

Bana bunu bizzat Kablonet Müşteri Hizmetleri söyledi. Eski konu mesajlarımda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

1gb internetin tüm uydu kablo vs artık nerden geçiyorsa geçip kullanıcıya gelmesinin maliyeti nedir çok merak ediyorum

Bunu bende merak ediyorum!
  • Hattın stabil çalışması için %20 hız kesintisi yapılmakta buna eyv. Ancak mevcut hız sonrası akk hızında neden %20 kesinti yapılıyor? AKK sonrası olması gereken hızı tam anlamıyla vericekler mi herkesin ortak derdi bu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.