Şimdi Ara

AKN ve KOTA'da önemli gelişmeler var | 19:00 Canlı Yayın (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
20.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 57gb olmuş kotayı aştık gece deneme yapayım bir bakalım ne olacak.

edit:kotayı geçtiğim halde yansımış gözüksede yansımamış sorun yok şimdilik.sanırım düzeltirler onuda yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 5 Mayıs 2017; 0:31:52 >
  • Btk akk kaldıracağına fiber yapdırsın alt yapiyi akk kalsa napimki hız iyi olmadikdan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliste

Turkcell'in reklamı var burda gururun bol olsun kardeş. Ateş olmayan yerden duman tütmez..!

Bitmedi saçma sapan savlarınız. Reklam varmış. Olacak tabi. Nasıl dönecek bu değirmenin suyu?

Kardeş sıkıntın ne biz bunları görüp yazıcaz ki millet uyanık olsun. Bilgisi olmayan biri aldanıpta madur olmasın diye herkes yazsın belirtsin böyle. Saçma sapan diyosun adam ol yol al sen bi. Düşünmeden cevap yazma adamın asabını bozma.
  • Beyler konuya tam vakıf değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi vodafone internet kullanıyorum 32mbps dakat benim internetim hem gece 2den sonra hemde gündüzleri max 3 - 4 mbs olmakta. Kota dolduktan sonra gece hızlanmaycak mıydı bu meret ben mi yanlış anladım yoksa=/

• quote:

quote:

quote:

Turkcell'in reklamı var burda gururun bol olsun kardeş. Ateş olmayan yerden duman tütmez..!

Bitmedi saçma sapan savlarınız. Reklam varmış. Olacak tabi. Nasıl dönecek bu değirmenin suyu?

Kardeş sıkıntın ne biz bunları görüp yazıcaz ki millet uyanık olsun. Bilgisi olmayan biri aldanıpta madur olmasın diye herkes yazsın belirtsin böyle. Saçma sapan diyosun adam ol yol al sen bi. Düşünmeden cevap yazma adamın asabını bozma.

Ben reklam var diye çığırmana laf ediyorum. Milleti uyarma görmek istiyorsan gir profilime bak attığım mesajlara. Bu yapılan çakallıkla, sitede SOL reklamı olmasının alakası ne diyorum. Anladın mı şimdi?

• Bir şeyi merak ediyorum. ADSL kullanıcısıyım ve paketim 16 mbps kadar. 1 mayıstan önce bana gelen en yüksek hız yaklaşık 8 mbps. Neden düşük hız aldığımı arayıp sorduğumda bana santrale olan uzaklık vs. gibi şeyler söylüyorlardı. 1 mayıstan sonra ne olduysa şuan 16 mbps tamamını alıyorum. Anlamıyorum ne oldu santrale uzaklık, neler dönüyor, dolandırılıyor muydum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben reklam var diye çığırmana laf ediyorum. Milleti uyarma görmek istiyorsan gir profilime bak attığım mesajlara. Bu yapılan çakallıkla, sitede SOL reklamı olmasının alakası ne diyorum. Anladın mı şimdi?

Kardeş, burda öyle güzel bir yol izlemişlerki bildiğin tavsiye niteliğinden, ben bu durumlarda daha öncesinde adını vermicem, böyle söylemlere inanarak hayatımın hatasını yaptım ve çok rezillik çektim. Bazen dikkatten kaçabiliyor kim olursa olsun ben burda tepkimin yanısıra göz alıcı olsun istedim ve istediğim gibide oldu. Ve bu tarz söylemlere nitekim senin bu şekilde cevaben yoruma hakkın yokm şimdi ufaktan yol alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bir şeyi merak ediyorum. ADSL kullanıcısıyım ve paketim 16 mbps kadar. 1 mayıstan önce bana gelen en yüksek hız yaklaşık 8 mbps. Neden düşük hız aldığımı arayıp sorduğumda bana santrale olan uzaklık vs. gibi şeyler söylüyorlardı. 1 mayıstan sonra ne olduysa şuan 16 mbps tamamını alıyorum. Anlamıyorum ne oldu santrale uzaklık, neler dönüyor, dolandırılıyor muydum ?

santrali evin girişine taşıdılar. Tabikide dolandırıyorlar kardeşim burası Türkiye dolandırmak bizim işimiz. ;)
  • Çoğu arkadaş gece 02 ile sabah 08 arası yaptıkları indirmelerin kotaya yansıdığını söylüyor. E ne anladık bu işten o zaman?

Bunun bize ne getirisi var şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Çoğu arkadaş gece 02 ile sabah 08 arası yaptıkları indirmelerin kotaya yansıdığını söylüyor. E ne anladık bu işten o zaman?

Bunun bize ne getirisi var şimdi?

2-8 arasi kotaya yansitmayan ve tam hiz veren tek sirket kablonettir. bide bu kota isini duzeltseler tam olucak.

• Geçiş dönemi sonunda 2019 da AKN olmayınca sonuçta tüm firmalar bize 1 2 3 5 8 mbps hızında sınırsız şu andaki 25-50 mbps hız fiyatlarından iteleyecekler gibi.

İnşallah yanılırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar kota vardı. Bitti AKN başladı. Şimdi AKN biter, kota yeniden başlar :) Yani BTK yani Hükümet ikisini birden ayarlamayı bilmez! Tek seferde AKN'yi de Kotayı da kaldır bizde işinizi düzgün yaptığınıza inanalım!

• ttnette nasıl kota asım ucreti yok ttnette müsteri hizmetlerine sordum onlar sözlesmeniz bitene kadar kota asım ücreti olmıcak dedi ama sözlesmenizden sonra gb icin 1 tl ücretlendirilicek dediler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Geçiş dönemi sonunda 2019 da AKN olmayınca sonuçta tüm firmalar bize 1 2 3 5 8 mbps hızında sınırsız şu andaki 25-50 mbps hız fiyatlarından iteleyecekler gibi.

İnşallah yanılırım

Haklısın valla benim beklentim de o yönde sonuçta Türkiye burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Geçiş dönemi sonunda 2019 da AKN olmayınca sonuçta tüm firmalar bize 1 2 3 5 8 mbps hızında sınırsız şu andaki 25-50 mbps hız fiyatlarından iteleyecekler gibi.

İnşallah yanılırım

Haklısın valla benim beklentim de o yönde sonuçta Türkiye burası

SOL 1 Mbps Sınırsız Fiber 69 TL.
    http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/fiber-ucretlendirme-ve-tarifeler?path=%2Fyardim&GUID=d7c24454-b0bf-4451-9a99-828286c64b84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 15 Mayıs 2017; 16:32:11 >

• Kablonet 3 ay bizden kampanyasına geçen kasım ayında başlamıştım daha 21 ay sözleşme var, bana bu olay baya bir yaradı ve gece 2 den sabah 8 e kadar indirğim oyun filmler en azından kota yemiyor düzgün işliyor kablonette sistem ama sözleşme bittiğinde popoya boncuk olacak, bakalım 2018 sonunda ne gibi bir değişiklik yapılacak. GB başına 2 lira korkunç birşey osursan zaten 1 gb gidiyor.
  • Benim olduğum yerde (Kırıkkale) TTNET dışında fiber veren başka şirket yok. Bende araştırmalarım sonucu, bütçeme uygun olarak en f/p paketi buldum. Siz ne dersiniz? Paketin adı Fibernet Limitsiz 100mbps. 100mbite kadar 75gb akn var. Sonrasında hız 25mbit olacak yeni düzenleme ile.Lakin 2-8 arası DL hız eski haline geleceği için sırf geceleri 100mbit ile DL yapabileceğim. Diğer saatlerde ise 25mbit hız olacak. Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

25mbps 150 gb akn li uydunet+teledünya üstpaket'e 68,9 ödüyorum, 1 ay sonra 2 yıllık taahhüt'üm bitiyor.
    25mbps sınırsız uydunet fiyatı 249.99 TL. olacak iş değil

aynı paket ve televizyon üst paket kullanmaktayım ben de. 1 ay sonra taahhütüm bitince

70 TL internet
    25 TL teledünya üst paket

toplam 95 TL olarak devam edecekmiş, ben bir değişiklik yapmadığım takdirde.
  • estolad E kullanıcısına yanıt
    Sınır Sizsiniz kampanyasında,
    25 mbps akıllı sınırsız + kablo tv üst paket + kablo ses 3 yıllık taahhütle 65.98 TL. anlaşma yaptım.
    Akıllı sınırsız da 19:00-24:00 arası 25 mbps hız 10 mbps'ye düşüyor, fena değil.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.