Şimdi Ara

Akortek Bilişim yeni iş arkadaşları arıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

okuL'a buradan topLuca bir gönderiyoruz

• Verilecek ücret nedir?
  • mcp ve aptech sertifikalarım var.Artı pozisyon 1deki işlerin büyük bir kısmını şu andaki işimde yapmaktayım ancak farklı bir sektörde ve sektöründe lider bir kuruluşta
    2. pozisyondaki işleri ise hobi olarak yapmaktayım peki tam bana göre olan bu pozisyonlara niçin başvurmuyorum
    1. şu anda bir işim var
    2.nisan ayında askere gidiyorum
    eğer gelecek sene eylül ekim gibi bu pozisyonlara hala eleman arıyor olursanız seve seve başvurabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosanadam

Verilecek ücret nedir?

Sorular için email ata bilirsin yuakrıda belirtmiş daha dikkatli ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: BOOTSCREEN

Severek büyük bir aşkla bu görevi-görevleri üstlenebilirm yeterki İZMİR olsun
    ben izmirdeyim yaşım 20 askerlik problemim yok açık lisede okumaktayım ehliyet alma aşamasındayım çok sayıda şirkette çalıştım pc hardware software bazında...

msn adresim

pchekimi@hotmail.com

CV mi yollamak isterim....!!!!!!!!!!

hocam yanlış anlama ama..işe başvuru yapıyosun msn adresini veriyosun
  • quote:

• Uzun zamandır beklediğim nitelikte bir iş. Böyle bir iş arayanlara şimdiden hayırlı olsun
  • çok güzel bir girişim... uygulamak içinde çok isabetli bir yer taktir ettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkparlak
    Sorularınızı Cv nız le bırlıkte info@akortek.com adresıne gondererek cevap alabılırsınız. ıyı gunler.

Sorularım için mail attım.
  • Bende konu ile ilgili bir CV gönderdim, mailimi okuyup cevaplayabilirseniz sevineceğim. İşinizde başarılar diliyorum.
  • Hazır olan CV'mi anında yolladım bakalım n olcak evde oturmaktan Bıkkınlık geldi artık tam bana göre bi iş açıkçası böylesi zor bulunur.
  • bende calışmak isterdim am evden dışarı cıkamıyorum.. bana
  • Çalışma Saatleri Ücretler ve İmkanlar Nedir?
  • çalışma şehri hakkında bilgi verebilirseniz ben müsaitim.Dil bilmek üst seviye ingilizce işinize ne kadar yarar?
  • Bu işi alıp da büyük bir "aşkla" yapacak herkese şimdiden hayırlı olsun. :) Umarım alınan herkese iyi maaş verirler. Zira piyasa durumu pek parlak değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

çok güzel bir girişim... uygulamak içinde çok isabetli bir yer taktir ettim...

Bu yazında ciddimisin yoksa ironi mi yaptın ?
  • güzel bir uygulamadh ekibine ve Akortek bilişime teeşekkürler
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy -- 2 Aralık 2008; 22:45:40 >
  • Aylık 1500 YTL + Sigorta (aldığım maaş üzerinden) + yol parası + yemek + 4 ayda bir ikramiye verirseniz bende çalışabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.