Şimdi Ara

Akortek Bilişim yeni iş arkadaşları arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar,

2007 Mayıs ayında deneyimli bir ekip tarafından kurulmuş olan ve bugün OCZ, AKASA, High Power, UC-Logic, ZEROtherm, Rogge, Nanoxia, Nova, Lapazz markalarının tek distribütörü olan Akortek Bilişim ; 2008 yılındaki büyüme planı doğrultusunda yeni iş arkadaşları arıyor.

Pozisyon 1 : Teknik Kanal Sorumlusu

• Mağazaları ( Vatan Bilgisayar, Eksa, Mavi, Gold, Darty…), E-Ticaret Sitelerini ( Hepsiburada.com … ), Dağıtıcıları ve Toptancıları dolaşmak
    • Satış temsilcilerine teknik eğitim vermek ve devamlı iletişim halinde olmak
    • Mağazalarda reyonları ve rafları kontrol etmek, düzenlemek
    • Ürün Müdürleri ile irtibat halinde olup pazar bilgisi paylaşmak, yeni ürünleri, tanıtmak ve kampanya çalışmaları planlamak

Posizyon 2 : Satış Öncesi Destek ve Forum-İnceleme Sorumlusu

• Yeni ithalatı yapılacak ürün ve markaların rakip analizini yapmak
    • Yeni ürünlerin detaylı açıklamalarını hazırlamak

(örnek : http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=10&products_id=205 )

• Forumlarda ürünlerimiz ve markalarımız hakkında konuşulanları incelemek, ürün müdürlerini ve üreticileri bilgilendirmek
    • Çok yakında www.akortek.com altında açılacak forumu yönetmek.
    • Yerli ve Yabancı incelemeleri , ürünler hakkında yaşanmış olan problemleri ve çözümlerini forumda yayınlamak
    • Kullancıların sorularını cevaplamak amacıyla ürünlerin detaylı testini yapmak

Bizler gibi forumlarda yetişmiş, bilgisayarı hobisi olan, teknolojiyi çok yakından takip eden ve bilgisayar sektöründe ticareti öğrenmek isteyen genç arkadaşlar bu pozisyonlar sizler için ;)

Akortek Bilişim''i oluşturan çekirdek kadro ile kısa zamanda bilgisayar sektöründe çok yol alabilirsiniz. Amacımız bizimle beraber yolun başında olan arkadaşlarımızın bizlerle beraber büyümesi.

İlgilenen arkadaşların öz geçmişlerini ve kendilerini anlatan kısa bir emailini info@akortek.com adresine bekliyoruz.

Tşk.

Akortek Bilişim

[/html]

• İnş Aradaıgınız Personeli bulursunuz..
    Kolay gelsin diyerek ilk post u yoLLayım

Saydınızı özellikler Mevcut fakat su an öğrenciyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

İnş Aradaıgınız Personeli bulursunuz..
    Kolay gelsin diyerek ilk post u yoLLayım

Saydınızı özellikler Mevcut fakat su an öğrenciyim :)
    Okul olmasa girerdim. Ama malesef okul var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc4eve

Okul olmasa girerdim. Ama malesef okul var.

Alıntıları Göster
    Adanada - Mersin çevresinde arıyorsanız (Teknik Kanal Sorumlusu) olabilir.
    İş arıyorum aylardır, adanada oturmaktayım...
    Daha öncesinde Bilişim Sektörü tecrübem var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 17 Aralık 2007; 18:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01Mrt

Adanada - Mersin çevresinde arıyorsanız (Teknik Kanal Sorumlusu) olabilir.
    İş arıyorum aylardır, adanada oturmaktayım...
    Daha öncesinde Bilişim Sektörü tecrübem var...

Alıntıları Göster
    Herhangi bir il tercihiniz var mı, yoksa Türkiye genelinde mi arıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

Herhangi bir il tercihiniz var mı, yoksa Türkiye genelinde mi arıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Okul Olmasa Bende Gelirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By-Archil

Okul Olmasa Bende Gelirdim

Alıntıları Göster
    okuL'a buradan topLuca bir gönderiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Okul döneminde olup full-time çalışamayacak arkadaşlar da "Satış-öncesi & Forum-İnceleme Sorumlusu" pozisyonu için cv gönderebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akortek Bilişim

Merhaba arkadaşlar,

Okul döneminde olup full-time çalışamayacak arkadaşlar da "Satış-öncesi & Forum-İnceleme Sorumlusu" pozisyonu için cv gönderebilirler.

Alıntıları Göster
    şu anda hazır cv yok elimde ama kendim hakkında kısa bir mail yolladım size. iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

şu anda hazır cv yok elimde ama kendim hakkında kısa bir mail yolladım size. iyi akşamlar.

Alıntıları Göster
    Sorularınızı Cv nız le bırlıkte info@akortek.com adresıne gondererek cevap alabılırsınız. ıyı gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

• quote:

Orijinalden alıntı: By-Archil

quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Alıntıları Göster
    Pozisyon 2 için bi cv yollıyim bakalım (: (: ama kafama takılan bişi var,bu ürünlerin detaylı açıklamasının yapılması konusunda...diyelimki bize dedilerki HIGH POWER Rock Solid 1000W Semi-Modüler, 80+....bu ürünün açıklamasını yaz,e ben bu ürün hakkında bilgiye sahip diyilsem nası olcakki?..

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

Pozisyon 2 için bi cv yollıyim bakalım (: (: ama kafama takılan bişi var,bu ürünlerin detaylı açıklamasının yapılması konusunda...diyelimki bize dedilerki HIGH POWER Rock Solid 1000W Semi-Modüler, 80+....bu ürünün açıklamasını yaz,e ben bu ürün hakkında bilgiye sahip diyilsem nası olcakki?..

Alıntıları Göster
    Aslında ben de çalışmak istiyorum. Ama işte vakit meselesi.

Cumartesi Pazar Tam-Zaman çalışacak birisi lazımsa hemen CV mi yollayabilirim.

Haftaiçi okuldayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

Alıntıları Göster
    Hangi şehirler için arıyorsunuz? Ben Tekirdağ/Çorluda'nım ve bilişim sektörü tecrübem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Hangi şehirler için arıyorsunuz? Ben Tekirdağ/Çorluda'nım ve bilişim sektörü tecrübem var.

Alıntıları Göster
    bende aynı soruyu soracağım ama olsun fazla soru göz cıkarmaz
    bu arada ne gibi deneyimler istiyorsunuz ve iş tecrübesi sitiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Alıntıları Göster
    Umarım İstanbul içinde çalışabileceğim bir şubeniz vardır. Bir mail'de ben attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkinooo

Umarım İstanbul içinde çalışabileceğim bir şubeniz vardır. Bir mail'de ben attım

Alıntıları Göster
    "Satış-öncesi & Forum-İnceleme Sorumlusu" bana yatkınmış gibi geldi ama herhangi bir iş deneyimim yok, deneyimsizleride aranızda bulunduruyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: gitaristanbull

"Satış-öncesi & Forum-İnceleme Sorumlusu" bana yatkınmış gibi geldi ama herhangi bir iş deneyimim yok, deneyimsizleride aranızda bulunduruyormusunuz

Alıntıları Göster
    Severek büyük bir aşkla bu görevi-görevleri üstlenebilirm yeterki İZMİR olsun
    ben izmirdeyim yaşım 20 askerlik problemim yok açık lisede okumaktayım ehliyet alma aşamasındayım çok sayıda şirkette çalıştım pc hardware software bazında...

msn adresim

pchekimi@hotmail.com

CV mi yollamak isterim....!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOTSCREEN -- 17 Aralık 2007; 22:30:06 >

• Firma ve görev yapacak olan arkadaşlar için hayırlı olmasını diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Firma ve görev yapacak olan arkadaşlar için hayırlı olmasını diliyorum.
    sanırım istanbul için. ankarada olsaydı ben başvuru yapardım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.