Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk!
-
-
her hafta iyi maaş alıyor galiba yada turknet maaşa bağladı galiba donanımhaber'i turknet'den galiba haftada en az 2 tane turknet net turknet haberi var resmen :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 30 Temmuz 2022; 19:09:17 >
-
hiiiiçççç reklam yapmayın Türk neti. adam zaten kunuşurken bile zorlanıyor nasıl izah ediceklerinii. Türk halkı salak değildir. bircok Türk net kullanıcısı ayrıldı Türk net den. yazıklar olsun dh muhabirinede. haman milletin gazını almak icin video çekmeye koşturmuş. burdaki cem beyin istifasını vermesi gerek istifasını.
-
-
+1 aynen. baktılar Türk net liler kacıyor başka firmalara hemen 2. videosunu cekelim diye koşturmuşlar. enes değirmenci sana da yazıklar olsun. Türk halkı salakmı ne yapıcağını bilmeyecek kadar. 3 ay da 2 zam hangi firmada görülmüş. hiçmi utanmadın video çekerken ? @enesdeğirmenci -
ne kadar hızlı/yavaş olursa olsun; bu enflasyonda taahhütlü aboneliği tercih ederim, fiyat sabit kalıyor
-
Dh kullanıcısı saf salak değil. Burada ağlayacağınıza, siyasiler gibi konuşacağınıza neden hükümetten alamadığınız destekle ilgili bir açıklama yapmıyorsunuz. Biraz açık sözlü olup surilere harcanan paranın onda birini biz firmalara faizsiz kredi olarak verseler ülkenin her yerinde kendi altyapımız olurdu desenize. kusura bakmayın ama samimiyetsizliğiniz sıfatınıza bulaşmış. kendisi superonline kullanan lakin arkadaş çevresinde turknet mağdurları olan bir vatandaş olarak biz dh forum üyelerini 45+ fanatik seçmenler gibi düşünüp kandırabileceğinizi sanmanız tek kelime ile talihsizliktir
-
Once sözünde dursun 3 ayda bir zam mi olur. Taahhüt artik avantajdir. Herkes taahutluye gecsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş muhabbet boş laftan başka bir şey değil ceo’nun konuştukları verilen bir söz vardı ve haziran 2023’e kadar zam yapılmayacaktı
Ben türknet aboneliğimi iptal ettim
Bu zama maruz kalan kullanıclara
Aynısını tavisiye ederim aynı hızı alabileceğiniz taahhütsüz bir çok firma var çok daha uygun fiyata üstelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbronline -- 30 Temmuz 2022; 19:24:49 >
türknet abone toplayıp isim yapana kadar iyiydi abone topladı isim yaptı bi tarafları yükselmeye başladı.
-
"Geri kalan ""bunlara"" ne yapabiliriz?" diyorsun heeee!
Pazartesi ben gerekeni yapacağım sen hiç korkma.
Beceriksiz, iş bilmezler sizi.
-
Kullanıcılar adına soru sor ama kullanıcılar adına cevap verme.
-
Taahhüt yok diyorsun ama 10 aylık peşin 1399,99 tl'den verebiliyorsun aylık 139,99 ₺ seni kurtarıyor yani türknet ?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 31 Temmuz 2022; 3:41:12 > -
16-24-35 Mbps alarak Turknet'e 170 lira verenlerin kafasını yaşamak istiyorum
-
Galiba
-
Bu dağıtıcılar birbirleri ile çember yapmış millete oyun çeviriyor..Türk Telekomda bu işin içinde bankalarda... . yani sıra vodafonu beslemeye gelmiş. Türknet şuan tercih edilirden alt seviyeye doğru düşüyor(fiyat yükseliyor) bunu reklamla tutmaya çalışıyor fiyat yüksek bence artık. Cep telefonu kontür fiyatlarındaki oyunlara döndü artık. Özel şirketleri, özelleştirmeyi herkes bir tatsın dibine kadar böyle zamanlarda gözükür özelleştirmeler vs. hee sonra zarar edince herşey kamu olur. Batarlar...
Ne diyordum...
Re-public (Cumhuriyet) // Privatization (Özelleştirme)
Re-public----(savaş olmadan kandırarak satarak devletin kurumlarını dönüşüm)---->privatization // Privatization -- (savaş yada ihtilal) --> re-public (yeniden dağıtım)...
...Cumhuriyet ve özelleştirme döngüleri... Şu anlattığım bilgi var ya çok önemli. Bir devlet kurulurken herşey kamunundur (bu devlet kurulurken her şey bir şeyler verdi de öyle çarıktan tut para altın vs.) çökerken ise özelindir. Tepe den verilen fiyatlar.. Sonra zarar millete pay edilir bazen savaşılır bazen ihtilal olur ve yeniden haklar dağıtılır. Herkes buna göre aklını başına alsın. İhanetin affı olmaz. Ama bunlar içinde yine gizli gizli yaşar. Utanmazlar ! onursuzlar ! Hainler (kök fransızcadan gelme gizli nefret demek) !
Fiyatları, politikaları buna göre vermeli. Artık herkes sorumlu bu işten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 30 Temmuz 2022; 21:35:22 >
-
10 ay peşin verme olayını iptal etsinler, geri adım atıp tüketiciyi memnun etsinler. Diğer ISS firmaları VAE altyapısından daha ucuza hizmet verebiliyor da
Turknet'i neden kurtarmıyor? Bu şekilde tutamayacağınız bir söz vermişsiniz, en azından bu hatayı/zararı firma içinde tutun kullanıcılarınıza karşı sözünde durmayan firma rolüne düşmeyin.
Veya madem benden rakiplerinizden yüksek ücret alacaksınız, önceden verdiğiniz altyapının desteklediği en yüksek hız vaadinizi tutarak 1000Mbit destekli VAE
altyapılarda 100/8 Mbit ile sınırlandırmayın. Bu şekilde gigafiber aboneleri harici hiçbir avantajınız kalmıyor denebilir.
-
Ben fiber 100Mbit için bile fazla buluyorum, bu fiyat 100Mbps üstü verilebilse mantıklı olur sadece. Rakip bir firma 100 liraya veriyor aynı fiber 100Mbps'i, ben niye 170 vereyim ki.
Üst hız limitini artırmaları lazım VAE kullanıcıları için, yoksa bu fiyatlar sadece gigafiber kullananlara cazip gelir.
-
2017’den beri kullandığım aboneliğimi sonlandırdım.Haziran ayındaki zamma eyvallah dedik 1 ay sonra tekrar zam yaptınız. Kalanlara Allah kurtarsın diyorum
Sanırım donanimhaber'in %51 hissesi TurkNet firmasına ait.
hiiiiçççç reklam yapmayın Türk neti. adam zaten kunuşurken bile zorlanıyor nasıl izah ediceklerinii. Türk halkı salak değildir. bircok Türk net kullanıcısı ayrıldı Türk net den. yazıklar olsun dh muhabirinede. haman milletin gazını almak icin video çekmeye koşturmuş. burdaki cem beyin istifasını vermesi gerek istifasını.
|
her hafta iyi maaş alıyor galiba yada turknet maaşa bağladı galiba donanımhaber'i turknet'den galiba haftada en az 2 tane turknet net turknet haberi var resmen :D
|
+1 aynen. baktılar Türk net liler kacıyor başka firmalara hemen 2. videosunu cekelim diye koşturmuşlar. enes değirmenci sana da yazıklar olsun. Türk halkı salakmı ne yapıcağını bilmeyecek kadar. 3 ay da 2 zam hangi firmada görülmüş. hiçmi utanmadın video çekerken ? @enesdeğirmenci
|
Boş muhabbet boş laftan başka bir şey değil ceo’nun konuştukları verilen bir söz vardı ve haziran 2023’e kadar zam yapılmayacaktı
Ben türknet aboneliğimi iptal ettim Bu zama maruz kalan kullanıclara Aynısını tavisiye ederim aynı hızı alabileceğiniz taahhütsüz bir çok firma var çok daha uygun fiyata üstelik |
16-24-35 Mbps alarak Turknet'e 170 lira verenlerin kafasını yaşamak istiyorum
|
2017’den beri kullandığım aboneliğimi sonlandırdım.Haziran ayındaki zamma eyvallah dedik 1 ay sonra tekrar zam yaptınız. Kalanlara Allah kurtarsın diyorum
|
Zam yaptık ama bi' sor neden yaptık... |
Tutdurmuş yüksek hızlar vermek toplasan belki 5k gigafiber abonesi yoktur. Sanki her tarafa gigafiber abonesi yapacak gibi konuşuyor. Bırakın Cem bey yüksek hızı önce makul fiyatlarla hizmet verin. 3 ayda bir zam yaparak bu işler olmaz. Lafı çevirip durmuşunuz hiç bir makul açıklamanız yok.
Mart ayında yeni gelen müşteri bizden, gigafiber kullanan bizden diyorsunuz , kalan kısım kimden onlarada yaparım zamı sonra 3-5 gigafiberlimi mutlu etmek için göz boyamalık yatırım yaparım. Bu açıklamayı dinleyip bir mantık gören banada anlatsın lütfen. Bu editör arkadaşda şunu sorsaydı keşke haziran 2022 de yapacağız dediğiniz zamı neden mayıs2022 de yaptınız? Hesap kitap tutması lazım diyorsunuz zaten bir ay önceden zam yapıp müşterinizden fazla para topladınız |
Benzer içerikler
- instagram keşfete düşme
- instagram ana sayfa
- whatsapp durum kaç saniye
- twitter ücretli mi
- ses değiştirici program
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X