Şimdi Ara

Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba iyi günler, hangi tarifeyi kullanıyorsunuz Superonline'da ve ne zaman geçtiniz sizin için bir mahsuru yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet tam bir rezillik boyle internet saglayicisi gormedim adamlar salonun ortasinda kabloyu takti gitti onu gectim hic bir sekilde tam anlamiyla baglanti alamadim surekli kopuyor tam bir rezillik

• Yine boş boş konuşmuş Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk! 

• "Sabit Fiyat 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi."

Sabit fiyat garantisi sözünü verdiğiniz zaman 1 Mart-1 Mayıs arası abone olanlara geçerli diye bir ibare var mıydı? Var ise bu ibare nerede gösterir misiniz? Eğer o ibare yoksa verdiğiniz söz bütün aboneleri kapsar.

Bu sorduğum soruyu da sormuşlar mı?

• İçerik üreticisiyim evden çalışıyorum internetim sürekli bana zorluk çıkarıyordu kasmalar, donmalar , toplantılardan atmalar vs vs... piyasayı araştırırken turknete denk geldim geçiş yaptım, hızından çok memnunum işlerimden tekrar zevk ve verim almaya başladım iyiki geçmişim.

• Ben kullanmadım araştırıyorum yalnız alt komşum kullanıyor o dedi bana gerçekten iyi görünüyor taahhütsüz 10 ay girmiş 1000mbps +1000mbps adamın neti uçuyor ben iş için evde kullanıyorum indirme yükleme benimki hız olarak çok zayıf gigafiber varmış benim binamda destekliyor muş bu çok daha önemli altyapı bunlara ait diğerleri kendi altyapısı olsa bile performans ve hız olarak verdiklerini kullandırımıyor bu Turk Net kullandırımıyor.

• Çok ilgimi çekti cem beyin anlattığı taahhütsüz olayı dilediğin zaman çıkma hakkına sahipsin çıkmak istemezsen de 10 ay boyunca zamdan etkilenmiyor oluşu iyi tabi bu TT altyapısı kullananlar için bir avantaj 139 TL zam kurtulmuş olcaklar ve bu arada gigafiber bölgesine gelebilir oraya gece bilir indirme hızını verdiği kadar kullandıran tek firma bu çok daha önemli.

• Gigafiberi çok kişiden duyuyorum kullananlar memnuniyetlerini dile getiriyorlar taahhütsüz olması da cezbedici biraz daha araştırıp karar vericem tarifem biticek araştırmaya girdim

• Turknet gigafiberden başka 139 tlden daha ucuza 1000 mbps upload ve download veren başka bir operatör yok arkadaşlar 390 tl turktelekom 1000 mbps 250 tl turkcell 1000 mbps haberiniz olsun fiyat bilgileri ;
    Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk!

• Yaklaşık olarak 5 yıldır Turknet kullanıyordum ve bu zamana kadar aldığım hizmetten memnun kalıp iss değiştirecek herkese de tavsiye etmiştim. Fakat gel gelelim son fiyat zammından sonra 170 lira fiyat çok fazla. Birde 3 taksitle öderseniz şu fiyat gibi saçma sapan bir şey yapmışlar. Millet bu ekonomik krizde nereden 3-5 bir şey arttırabilirim derken 1 yılda iki kere zam yapıldı.

Birde bu zam Türk Telekom kaynaklı şeklinde yansıtıldı. Onlar porta zam yaptı bizde yapmak zorunda kaldık gibi. Fakat misal Millenicom da Turknet gibi genelde Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bu firma neden zam yapmadı. 125 liraya aynı hizmeti alabilmek varken neden insanlar 45 lira fazladan para ödesin Türknet'e ? Bu kafayla giderlerse daha çok müşteri kaybederler.

• Portlara zam gelecek diye 40 lira zam yapıp, portlara bu bahsi geçen zam geldiğinde de bir daha zam yapan yüzsüz firma. Nişanlımı önceki gün süperonline fibere geçirdim. Ben de 2 aya kökten kapatıyorum inşallah. Güle güle Türk.net. Bir daha görüşmemek üzere. Tanıdığım herkesi de en kısa sürede uzaklaştıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 7 Ağustos 2022; 07:43:30 >
  • Zam gelir gelmez Netspeed e geçtim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. İkisi de aynı hızları veriyor. ping testleri yapmadım nasıldır bilemiyorum. Kablosuz 5Ghz bandında 65-75 mbit arası git geller ile indirme, 7-8 mbit arası da upload hızlarım mevcut. Kablolu da ise 85-95 mbit download. 7-8 mbit upload hızları sağlıyor. Türknet son zamanlarda kabloluda da ip çakışması yaşıyorsunuz diye sorun yaşatıyordu. Netspeed de şimdilik sorun yok. Netspeed övme gibi oldu ama ilk hatalarında gözlerinin yaşına bakmam başkasına geçerim.

Şimdi konuşmaya baktığımızda çok aceleye gelmiş ve içeriği boş bir konuşma olduğunu görüyoruz. Şöyle iyiyiz böyle anlayışımız var ile yumuşatmaya çalışılmış ama bu millet yemez. Sen sözünde durmadın bizler de nasılsa taahhüt vermediğimizden kaçtık hem de sadece bir telefon ile. Iss değiştirmek te çok kolay malum. Gigafiber her ne kadar çok iyi bir hizmet olsa da ilerlemiyor. Aylar hatta yıllarca yaygınlaşacak bir hizmet değil. Binlerde dairenin olduğu yerlere değil de az kişilerin ikamet ettiği binalara çekiyorlar. Amaç yaygınlaştırmak olsa idi kalabalık binalara kurulurdu başta. O nedenle isterse 10Gbit versin ben o hizmeti alamadıktan sonra fasa fisso kardeşim. Kullanan şanslı az bir azınlık da hayatında görmediği bir hızı aldığından havasını gelip buralarda atıyor. Gigafiber, oturduğum yere gelene kadar bir daha dönmeyi düşünmüyorum. O zamana kadar telekom altyapısı kullanan iss ler arasında değiştirip dururum.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

200 mbit, kasım 2021 yenileme tarihim. ekstra indirim aldım.

• levient L kullanıcısına yanıt

yok ki geçelim. reklamı gerçek hayatta varsa yapın. gören de herkese bu hız bu fiyat sanacak.

• levient L kullanıcısına yanıt

Görselde, kablonet'in eski tarifesi kalmış. Şuan kablonet'te 1000/100'ü 300 TL'den veriyor. Arkadaşlar Gigafiber inanılmaz bir hizmet ama ulaşılabilirlik yoksa bir anlamı yok. Yani Sony PS5'in karaborsa olduğu gibi çıkış fiyati şu kadar 7500 TL deyip, hiçbir normal ve elektronik mağazalarda ürünü bulamadıktan, stok yok ifadesini gördükten sonra ister fiyatı 50 TL olsun ister 5000 TL önemi yok.

• elcas kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, güzel zamanda - güzel fiyata taahhüt yapmışsınız güle güle kullanınÖzel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk! 

• Türknet olmasa bugün hepimiz 16 mbps Adsl-Vdsl kullanıyor olacaktık.
    Fiberin yaygınlaşmasında Türknetin katkısı çok büyük bence.
    Sizden taahhüt te almıyorlar sonuçta, isteyen ayrılıp başka firmaya geçer.
    Türkiyede 140 TL'ye 1000 Mbps simetrik internet verebilen başka firma var mı? Ülkede hala 8 Mbps Adsl kullanmak zorunda olan insanlar varken ucuza fiber internet istemek bencillikten başka bir şey değil. Firmalar ayakta kalsınlar ki fiber yatırımları yapsınlar. Herkes fibere ulaşsın. Böyle olduğunda zaten fiyatlar da makul seviyelere gelecektir.

• 24 mbps den Gigafiber 1000 mbps arkadaş Evrim geçirdi evdeki PC O? inşallah bozmazlar hızı şuan süper

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.