Şimdi Ara

Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım haberi hazırlayan editörün ençok izlenen videosu bu oldu.

• İptal iptal iptal yine boş konuşmuş 2 ay sonra gigafibere de zam sonra donanım haber yine video çeker şundan yaptık diye türknet pişmanlıktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu twitchte vakit geçirenlerin internet abonelikleri anne/babalarının adına reklam versen ne, vermesen ne? Çok merak ediyorum aramızda twitchte gördüğü için abone olan var mıdır? Benim çevremde ne izleyen var ne de gördüğü için abone olan, eminim forumda tek başına tavsiye ile yayıncılardan fazla abone kazandıran üyeler var. Fakat turknetin bu rezaleti yüzünden şu an başka operatöre geçtiler.

• Nedir bu firmayı bu kadar övmeniz ofisinize gigafiber çektiler diyemi bu kadar gözümüze itinayla sokuyorsunuz firmayı müşteriyi kaçırdı artık turknet bundan sonra elindeki gigafiberi olanlarla çalışır diye düşünüyorum.

• Turkcell altyapısı olanlar 500mbit 200tl ve 24 ay taahhüt. Bunlar 2 yıl içinde en az 3 kere daha zam yaparlar. Taahhüt olmayan firmalar sürekli zam yaparak eski açıklarını kapattılar. ADSL kullanan kullanıcılar taşısın boştan yere paranız çöpe gitmesin. Cem Bey çok boş konuşmuş bu arada. Bu adama inancım tamdı ama parayı seven bir abimizmiş artık yatırım falan yalan parasını alıp yatışa geçer. Zengin olacağı kadar oldu zaten

• Her roportajda giga fiber kullanıcıların % kaçı giga fiberde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 31 Temmuz 2022; 15:42:21 >
  • ReklamNET zam mam hiç biri ilgilendirmiyor da "biz reklam vermiyoruz" kullanıcılarımızın geri dönüşleriyle diğer müşterilerimiz bizi tercih ediyor YALANIYLA insanları kandırıyorlar Tec***pat ben sansürledim site adını evet, ve burası 7/24 5-10 tane akraba arkadaşına verdiği gigafiber reklamını gözümüze sokup duruyor abonesi olacaksam da olmam bu firmaya.

ayrıca 100mbps abonesi olduğum superonline dan sırf altyapı 14 yıldır aynı değiştirmiyorlar paket yükseltemiyoruz ayrıca SANSÜRNET diye lakabı var zaten diye türknete geçmek istedim bana kurulum ücretli olduğunu söyledi bende ne alaka sitede bedava yazıyor sizde her yerde kurulum ücreti yok dediniz iptal olsun istemiyorum deyince telefondaki kadın 1dk elimde 1 adet ücretsiz kurulum kodu kaldı onu size vereyim öyleyse diye 5 yaşında çocuk kandırdığını sandı bende tamam dedim gelsinler, ayrıca modem için 799TL para istediler ona da tamam dedim, ekip eve geldi dedi siz ADSL kullanmıyorsunuz bu fiber dedi, "bende eee dedim?" fibere kuramayız ADSL gerek dedi, bende dedim ki bu FTTH mi nedir bak cat6 geliyor fiberoptik değil deyince bana işimi mi öğretiyorsun fibere kurulmaz diyip kaydı kapatıp gitti, 2 gün boyunca 2-3 defa türknetten aradılar sizin adamınız kurmadan gitti bu fiber dedim,

ben sizi aradığımda hali hazırda superonline 100mbps fiber paketim var ama cat6 geliyor eve diye söyledim problem olmaz dediniz dedim adamınız yapmadan gitti dedim. müşteri temsilcisi bana elektrikçi çağırın dışarıdan eve kadar ADSL hat çektirin parasını verip deyince..

hanımefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? fiberden ADSL ye geçireceksiniz beni hem de modeme 800TL ücret +kurulum için para talep ettiniz + birde elektirikçi'ye 700-1000 TL para mı vereceğim Fiberimiz bozup ADSL ye geçmek için? ayrıca gelen sözleşmede 72MBPS yazıyor ben zaten 100mbps kullanıyorum diyip kapattırdım kaydı.

KISACA REKLAMNET

@TurkNetDestek

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 31 Temmuz 2022; 15:52:57 >

• Her ne olursa olsun. Tahhütsüz tarihe seçme özgürlüğünü yine bu firma verdi.

Ben şunu beklerdim.

Evet fiyat konusunda ön görülemez bir hata yaptık.

Durumun farkındayız ve kullanıcılarımızdan da özür dilemeye her zaman hazırız.

Bize bu zamlarla biraz daha fırsat ve yatırım şansı versinler.

Belki bugünleri zor atlatacağız ama ileride yatırım için çok büyük hamleler yapacağız.

Yani şöyle düşünün siz 170 TL ödeyin biz 30'nu kumbara misali fibere yatırım yapalım.

Müşterilerimiz bize anlayış göstersin.

30 TL'lik fark ileride size kat ve kat yatırımlarla dönecektir.

Desinler.

Başımın üstüne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bunlara gelmedi port zammı diğer firmalar karşılayabiliyorsa bunlarda karşılar

• Gına geldi artık anasayfa haberlerinde ikidebir uyduruk Türknet reklamları görmekten

• Türknet sağa sola reklam için para yedireceğine yine kullanıcı dostu olmaya devam etmeliydi. Bir firmanın reklamı sağda solda dönmeye dursun hemen bozup fiyatları uçurmaya başlıyorlar.

• serenas kullanıcısına yanıt

Bu düşünce tarzı yanlış hocam, bana 1 gigabit İnternet bile yavaş geliyor keşke 10 gigabit olsun diyorum. Vakit = nakit, artık 1080p diye bir şey en azından televizyonlarda kalmadı, netflix, prime videonun %99 u 4k yayın veriyor. Tüketici olarak savunman gereken şey her zaman limitleri üstüdür. Bu hız yeter de artar kafası kafası çok yanlış, teknoloji ve bilim böyle bir düşünce ile ilerleyemez.

• TurkNet 75Mbps - 169.90 TL/ay

Turk Telekom 100Mbps - 173 TL/ay (24 ay taahhüt ve ilk ay bedava)

Sizde durmam için tek bir neden söyleyebilir misiniz? @TurkNet Destek

• 2 ay sonra zam gelmeyeceğinin garantisi yok. Güven zor kazanılır ama çok kolay kaybedilir keşke söz vermeyseydiniz 2023 hazirana kadar mevcut müşterilere zam gelmeyecek diye , üstüne 10 ay garanti istiyorsunuz sizin çıkış felsefeniz taahüte son vermek değilmiydi.Bu 10 ay peşin verenlerin zam almayacağının bile garantisi yok... Taşındıktan sonra yeni sitedeki superoline fiber hattı yerine vdsl türknet devam edecektim 100mb yeter diye fakat böyle yaparak mecbur bırakacaksanız. sonuçta taahütüm yok anında iptal edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 1 Ağustos 2022; 02:15:42 >
  • Yazık ya cek cak ayıp bugünkü fiyatına biraz daha katıp fibere geçilir. Kesin bırakıyorum. 2 ayda kaçıncı zam sadece sizemi port ücreti zamlı geçiniz bunları cem bey.. Hikaye anlatmayın..

• 170 tl ye çoğumuzun ulaşamıyacağı gigafiberi fonlama

• aylık ve yıllık nerelere fiber hizmeti verdiniz bir time line map
    ile bunu gösterseniz ? mesela izmirde nerede gigafiber var ? bunu sitenizde göstermek çok zor olmamalı. laflar hep pozitif ama gerçekleşen nedir acaba ?

• Ben türknet abonesiydim fiyatlar aslında dolar bazında baktığımızda çok uygun ancak vodafone da daha cazip ve uygun fiyatlara tarifeler görünce türkneti iptal ettirdim.

Türknet e başarılar diliyorum.

• Abi adamlara zamindan herkes konuşmuş çok merak ettiğim bir şey var bizim ülkede zamin olmadığı bir yer mi var ben mi görmüyorum elektrik su ve gerisi ayriyeten askeri ücrete gelen zam doların saçma yüksek olması yakıtın yüksek olması eklersek abi zam yapmayan mi var kıytırık internet alıyoruz bu ülkede pahalıya kim ne derse desin devlet katkısı olması gerekli iken ben niye görmüyorum bunları düşünün öyle yorum yapın ben kendi adıma bu ülkenin alt yapısını geliştirmeyen bütün sağlayıcılara sinir oluyorum

• Arka arkaya gelen zamları protesto için başka taahhütsüz bir operatöre geçtim. Bu zihniyetle çok müşteri kaybederler umarım. İnsanları keriz yerine koymanın bir bedeli olmalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.