Şimdi Ara

Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Haziran ayında 2023 Haziranına kadar zam yok dendi. 2 ay geçti 89.90 olan fiyat 128.90? oldu. Fiyat politikası fiyasko, hiç güven vermiyorlar. Yarın bakarsınız yine zam yaparlar. Abone olacaksanız iki kere düşünün. Diğerleri en azından 2 sene sabit fiyat garantisi veriyor..

• Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk!

Ceo ya bunu da sorsaydınız? Aynı parayı ödüyorum milletle adsl 8 mb bile alamıyorum

Not: iç hat kablolama modem sorunludur filan kimse demesin

Yapa alt yapısındayım vae daha beter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nks0urce -- 1 Ağustos 2022; 9:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sordunuz da ne oldu? Her zamdan sonra ''CEO'ya sorduk!'' konulu videoları artık bi tarafımıza takmıyoruz. Turknet PR çalışmaları, artık sempatik gelmiyor, Ters tepiyor. Bunu da iletin lütfen CEO'ya!

Bu arada videoyu da izlemedim. Zamanıma yazık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 1 Ağustos 2022; 10:27:1 >
  • TÜRKNET'E DE LANET OLSUN, TÜRK TELEKOM'A DA, TÜRK HALKINI SÖMÜREN BÜTÜN KAPİTALİZM MANYAĞI MARKALARA DA. HADİ BAKAYIM ŞİMDİ RÖPORTAJ YAPIN TATLI TATLI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 1 Ağustos 2022; 11:55:28 >
  • Gigafiber'i fonlamak yatırım yapmak için yerleşik operatör üzerinden hizmet verdiği müşterilere ağır faturalar kesiyor.

6 Seneye yakın kullandım. İlk aboneliğimde 200 AKN ve hattımın desteklediği yüksek hız gibi bir çok alternatif vardı.

Sonra ilk AKN kaldıran firma, sabit tüm hızlara tek fiyat uygulayan taahhüt olmayan.

Bu olanaklar 1-2 sene Türkneti öne çıkardı sonrasında müşterisi çoğaldı ilk yaptığı telefonla müşteri hizmetlerini kesmek oldu.

Yani eski müşterisine bırakın altyapı yatırımı yapmayı daha iyi bir hizmeti hedeflemeyi, sorun yaşadığında muhatap bulacak call center hizmetini bile çok gördü kaldırdı:)

Kullandığım süre zarfında her ay en az 2-3 kez hız düşüklüğü, kopmalar, internetim yok çağrıları açmadığım ay enderdir.

Sırf evrak işleri ile uğraşmamak için sabrettim ama son senelerde artık kalitesiz hizmetin çoğalması, gereksiz yüksek zamlar bardağı taşırdı başka ISS geçtim.

Geçeli 1 hafta olacak nerdeyse. Modemdeki hat 1 haftadır UP durumda. Türknette 3 gün up olduğunu görmedim:)

Ping sürem düşdü hızım Türknete göre en yoğun kullanım zamanlarında(Haftasonu ve akşamlar olmak üzere) %15-20 daha yüksek

Bu zamana kadar size niye sabretmişim diye kendimi kızıyorum. İyiki zamn yaptın Türknet senden daha iyi bu hizmeti veren firmalar olduğunu görmüş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 1 Ağustos 2022; 15:0:47 >

• Cektikleri fiberin maaliyetini biz normal TT altyapısı kullananlardan çıkardılar. Güvenimiz kalmadı.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Ben de aynı fikirdeyim. Hislere tercüman oldun hocam. Beni de kaybettiler. Yeni firma bakıyorum.

• Ceo ya gerek yoktu bana sorsanız aynı şeyleri bende söylerdim... Gece yatarken ya da yemek yerken arkada masal gibi yine dinlerdiniz .

Vatandaşın bilmediği bir şey söyleyin. Kakıp bana Türkneti anlatma övme kardeşim, 7 yıllık hizmetimi sonlandırmışım, forumda reklam gibi konu açmakla maaşı hakkettiğinizi mi sanıyorsunuz ?

İnsanların aklıyla dalga geçmekten öteye gitmiyor artık bu konular.

Turk Telekom 1200dk/37TL (2yıl taahhütlü)

Özel TurkNet Röportajı - Yeni fiyatı ve GigaFiber'i CEO'ya sorduk!bireysel.turktelekom.com.tr
    Evde Her Yöne 600 Dk. ve 1.200 Dk. Kampanyası > Kampanyalar > Ev Telefonu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/kampanyalar/sayfalar/her-yone-600-ve-1200-dk-kampanyasi.aspx

Poyraz Net

https://poyraznet.com/paketler/internet-tarifeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 1 Ağustos 2022; 18:52:56 >

• Şirket olarak atılan adımı anlayabiliyorum, fiyatları geleceğe göre revize ettiler, böylelikle yatırımlarına devam edebilirlerdi. Ama bir kullanıcı olarak verilen sözden dönülmesini kabul etmiyorum.

• 2015 den beri 8 yıldır kullanıyorum artık bitti başka yere geçtim ve çevremdeki tüm arkadaşlarımıda geçiriyorum başka yere Türknet Bittin sen her konuda by

• Almayı düşünüyordum ama vazgeçtim iyiki de almamışım saçmalık

• Ben gene de TÜRKNET'in GİGA Fiber'de EN İYİ Hizmet veren firma olduğuna inanıyorum. Diğer firmalara bakın derim.

• Turkneti terketme vakti geldi demiş kısacası.

• Konuda hala Turknet gigafiber hizmetini öven yazılar var. Elmayla armutu karıştırmaktan bi vazgelim artık. Tepkimiz sizin kullandığınız internetin hızı veya bu hızı en ucuza Turknet'te alıyor olmanıza değil. Maksimum 24-50-60-75mb hız alan insanlar var ve 3 ay içinde 2 kez zamlandı.

Yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 2 Ağustos 2022; 9:59:44 >
  • Bende bıraktım

• 133 tlye 200 mb superonline varken başka yerlere bakmam.

• diğer firmalar da gigafiber gibi imkanlar sunmalı. rekabet bence ileriye dönük fiyatları da etkileyecektir.

• ben yeni geçtim gigafibere ve şunu söyleyebilirim. daha önce internet falan kullanmıyormuşum ben

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.