TP-Link Archer BE230 Wi-Fi 7 Router görece uygun bir fiyatı var ama buna karşılık bazı kısıtlamalara gidilmiş.
320 Mhz ve 6 Ghz desteği yok.
Donanım olarak yeni bir cpu kullanıyor ve 512 MB DDR4 ram mevcut
1 ader 2.5G WAN ve 1 adet 2.5G LAN portu mevcut ve tabii ki 3 adet 1G LAN portu.
3.999 TL fiyatı ile cazip bir alternatif olabilir.
Düşünceleriniz nedir, sizce alınır mı?
CPU1: Broadcom BCM6764 (2.0 GHz, 4 cores)
FLA1: 128 MiB (ESMT F50L1G41LB-104)
RAM1: 512 MiB (Zentel A3T4GF40BBF-HP)
Asus Vivobook Type-C Şarj ?
Merhaba, Asus Vivobook X16 dizüstü bilgisayarımı Type-C portundan şarj edebilir miyim?
CPU: 12450H
GPU: RTX 3050 (35W)
Batarya: 50W/h
Spigen GaN 45W şarj adaptörü ile 60W destekli bir Type-C kablo kullanarak Type-C portundan şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım?
Sürekli değil ama dışarıda acil durumlarda bu adaptörü kullanabilirim diye soruyorum.
24H2 VPN sorunu ?
Windows11 24H2 güncellemesinden sonra Avast SecureLine VPN çalışmaz oldu?
Benzer bir sorun yaşayan ve çözüm bulan oldu mu?
6 Ghz ve 320 Mhz desteği yok ! İşlemci ve ram hakkında bilgi yok !
Sizce alınır mı ?
PSU için 12cm Fan
Merhaba arkadaşlar, Güç kaynağı için 12 cm 12v 0,50A 2 pinli bağlantıya sahip sessiz bir fan arıyorum.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Ekranda oluşan çizgiler ?
Merhaba arkadaşlar,
Ekranda ara sıra böyle çizgiler çıkıyor, bir iki dakika sürüyor bu durum, sonra normale dönüyor.
Bazen günde 1-2 kez oluyor, bazen 2-3 günde bir oluyor.
Ekran kartından olduğunu düşünmüyorum çünkü farklı ekran kartlarıyla da denedim.
Farklı kablolar da denedim. Sonuç değişmedi.
Bu durumla karşılaşıp sorunun kaynağını bulan oldu mu acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Dizüstü bilgisayarımda wifi adaptörü birden çok isimle görünüyor.
wifi 2 wifi 3 wifi 4 gibi birkaç tane wifi donanım ismi mevcut ama bunlardan sadece wifi 2 olan aktif çalışıyor.
Diğerlerinin ne işe yaradığını bilmiyorum ve silmek istiyorum.
Bunları nasıl silerim acaba ?
Merhaba arkadaşlar,
Laptoptan çıkma Mini PCI-E ağ kartı masa üstü ana kartın PCI-E x1 yuvasına direkt olarak takılabilir mi, yoksa bir adaptöre mi ihtiyaç var ?
Kasa fanı hakkında yardım !
Merhaba arkadaşlar, Dark Prestige pc kasası kullanıyorum.
Kasanın kendi fan kontrolcüsü bulunuyor ve argb fanlar için 6 pinli soketleri mevcut.
Kasanın önünde 2 adet 20 cm argb fan var ve bu fanları yakın zamanda yenileri ile değiştirdim. Yeni aldığım fanların 6 pin soketleri kontrolcüye tam uydu. Arkada bulunan 12 cm argb fanı da değiştirmek istedim ama aldığım fan 6 pinli olmasına rağmen soket yapısı farklı olduğu için kontrolcüye takamadım. Benim fanların 6 pin soketleri tırnaklı şekilde. Piyasada bulunan fanların soketleri ise tırnaksız ve kontrolcünün girişlerine sığmıyor.
Bu konrtolcüye uygun adreslenebilir rgb 12 cm fan bulamıyorum. Bu konu hakkında yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, Telekom 1000 Mbps Fiber hattım için güçlü bir donanıma sahip wi-fi 6/6E router arıyorum.
OpenWRT işinden anlamıyorum, kendi yazılımı ile Ping sorunu yaşatmayacak bir cihaz olması önemli
Bütçe max 5K
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.641
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 51.164 (Bu ay: 714)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 684 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware