Şimdi Ara

1000 Mbps Fiber için Router ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Telekom 1000 Mbps Fiber hattım için güçlü bir donanıma sahip wi-fi 6/6E router arıyorum.

OpenWRT işinden anlamıyorum, kendi yazılımı ile Ping sorunu yaşatmayacak bir cihaz olması önemli

Bütçe max 5K

• 6000 seviyesine çıkabilirseniz Keenetic Titan inşallah bayram öncesine bitmiş stoğu yerine yeni stoğu gelecek.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Keenetic düşünmüyorum. Kullandığı bileşenlere nazaran gereksiz derecede pahalı cihazlar.

7 senelik bir cpu kullanan routera 6K vermek mantıklı değil.

• kurunc kullanıcısına yanıt

şimdi şöyle bir durum var ve belirtmeden geçmeyelim. 6000/2=3000₺ ? lakin yine pahalı be.  

yorumuna kesinlikle katılıyorum. tasarım ve donanım açısından hala bir etki göremedim. tasarım açısından, modellerin birbirine bu kadar benzemesi ne derece doğru? forumda KYTECHNGAMING'in keenetic konusunda forumda pek eleştirisi yok ama bir kaç tane yabancı forumlarda denk gelmişti. yazılım açısından feedback yapıyor ve bu konuda da bence yapabilir, hatta yapmalı.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Keenetic wi-fi 6 cihazlarda çok geç kaldı ama belki wi-fi 7 için şöyle Filogic 880'li bir router çıkartırlarsa eski güzel günlere geri dönebilirler, belki !!

• Genel olarak router'larde en çok hangi SoC'lar kullanılıyor. Baktığınızda 1 sene önce çıkmış bir işlemci kullanılıyor mu? Kullanılıyorsa hangi segmentte?

Açıkcası yorum yapmak pek istemedim ama yine de etiketleme üzerine düşüncelerimi paylaşayım.

Wifi7 ve Filogic8xx Keenetic gündeminde olduğunu okumuştum. Zaten güncel modellerden Keenetic Buddy 6'da, MediaTek Filogic 820 çift çekirdek MT7981B işlemcisi (Cortex-A53 1.3 GHz) mevcut.

Keenetic'in yabancı forumlarda görebileceğiniz bir yorumu şudur. Biz bu donanıma yazılımı giydirebiliyoruz ve bu donanım üreticisi de bizim feedbacklerimize önem veriyor ve gelişimi birlikte sağlıyoruz. Ayrıca aynı donanımı kullanan diğer cihazlardan daha başarılı sonuçlar elde ettiklerini de saklamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Haziran 2024; 21:29:14 >
  • Merhabalar dostum, acaba router alabildin mi , Ben millenicom ile 1000 internet hızı alıyorum, kablo ile hız kaybı yaşamıyorum ama modemin wireless performansı çok kötü, acaba senin router çözümüni bana önerirmisin, yani evin içinde diğer odalarda dahi, wifi hız kaybı az mı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onnow78 kullanıcısına yanıt

Mesajını şimdi gördüm, kusura bakma.

TP-Link Archer AX55 Pro aldım. Evim küçük olduğu için sıkıntı yaşamıyorum.

Bir tane de TP-Link Archer AX53 var elimde, arızalanan Xiaomi Mi AX1800 yerine gönderdiler ama kullanmıyorum, boşta duruyor.

şurda güzel bir konu var. incelersen bir fikir verir.

smallnetbuilder
    160 MHz Wi-Fi Channels: Friend or Foe? - SmallNetBuilder
    https://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-features/160-mhz-wi-fi-channels-friend-or-foe/

1000mbit i aktarmanın ne kadar kolay olabildiğini hala anlamadım.

Bu bant genişliğini aktarmak öyle ekmek arasına peynir sürmek gibi değildir.

Hem dağıtıcı cihazların kapasiteleri önemlidir hem de elimizde kullandığımız cihazların da bu kapasiteye ayak uydurabilmesi gereklidir.

Elinde telefon 1x1 80mhz 433 mbps bağlantı yapabilen laptop var, 1000 mbit alamıyorum diye router b.ktan diyen var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.