1000mb destekli VDSL-FİBER modem önerisi (1500TL'ye kadar)
-
-
Keenetic Hero DSL.
Wifi ile alabileceğiniz hızlar teorikte 867mbps pratikte 650mbps kadar olur. Bu her türlü wifi cihazları için olağan durumdur.
AX yada 160mhz (80+80) ' de yayın yapan ve 1.7gbps minimum wifi bağlantısı ile varsa 1gbps'ten wifi'de o hızı alabilirsiniz. (Bu tür cihazlarda ortalama 2000TL bandında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Aralık 2021; 12:54:7 > -
Dediğiniz bu modem değil mi? 1152Tl buysa not alayım diye dedim.
-
Bu listeleme
akakce.comKeenetic Hero DSL KN-2410-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-hero-dsl-kn-2410-01tr-1200-mbps-vdsl2-fiyati,1190666936.html -
Hocam 1 aydır Hero DSL kullanıyorum, inanılmaz memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keenetic Markasının en üstü ultra mı oluyor?
-
Hero DSL gibi hem DSL özelliği olan Peak DSL.
Giga ' nın DSL olan versiyonu Hero DSL
Ultra ' nın DSL olan versiyonu Peak DSL
olarak düşünebilirsiniz.
-
VDSL 35b ile max 300mbit oluyor o da bizde yok. Şu an max 100mbit var. Eğer zaten bağlantınız fiberse vdsl modem almanıza gerek yok, router alın çok daha uygun olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
xiaomi ax3600 alın, vdsl kullanıyorsanız eğer elinizdeki modemi köprü moduna alıp bu router'a bağlayıp kullanın. Hem openwrt desteğide var hemde qualcomm 4x4 mimo destekli. Dsl modemlere uçuk fiyat ödemeyin en nihayetinde uyduruk işlemciye sahip cihazlar oluyorlar. Peak DSL bu dediğime dahil. Asus DSL AX82u dahil.
2.5 gbps ve 10 gbps porta sahip daha uçuk bir şey istiyorum derseniz Zyxel armor g5 alın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X