6 Ghz ve 320 Mhz desteği yok ! İşlemci ve ram hakkında bilgi yok ! Sizce alınır mı ? www.hepsiburada.com Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router Fiyatı - Taksit Seçenekleri https://www.hepsiburada.com/huawei-be3-wi-fi-7-router-p-HBCV00006X89YB?magaza=Hepsiburada |
Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router Alınır mı ?
-
-
2000 ₺ lik bir router olduğunu göze alırsak diğer markalarda bu fiyata AX18000 modemler mevcut. wifi 6 3000mbps olan modelini kullanıyoruz iş yerinde yakın mesafede 800-900 mbps lik hız alabiliyoruz 1gbps ttnet internet ile. Ama uzak mesafe çekimi çok çok iyi değil. Bende evime alıp almama arasında kararsızım dediğim gibi bu fiyata wifi7 modem imkansız diğer markalarda + olarak 2.5gbps port olmasıda ayrı bir avantaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12berk -- 9 Ekim 2024; 15:27:0 > -
Fiyatı harika. Aşağıda linkte bazı teknik özellikler yazıyor. 256mb ram varmış. Açıkçası kararsızım keenetic titanı satıp bunu mu alsam diye. Vlan id vardır sanırım.
https://consumer.huawei.com/tr/routers/wifi-be3/specs/
-
Huawei AX3 Dual Core modelini kullanmıştım, 160 Mhz olmasına rağmen çekim gücü ve aktarım hızı çok kötüydü.
Fiyat makul ama bana pek güven vermiyor açıkçası.
Yine de denenebilir, beğenmezsen iade edersin.
-
Bence ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı 2000 ₺ ye wifi7 router satıyorlar tabikide üst segment cihaz performansı beklemek doğru olmaz ki orta-üst segment wifi 7 routerler 10 bin ₺ üzerinde
-
Selamlar.Bende bugün teslim aldım fiyatı çok iyi diye.Turksat zte f6660 fiber modemi köprü moduna alarak 1gbit internet üzerinde kullanıyorum.Çekim gücü zte kadar iyi değil ancak daha stabil.Arayüzü sade ancak çokta gelişmiş değil.Wifi 6 üzerinden kullandığım için wifi 7 modemin nimetlerinide göremedim.Sormak istediğiniz birşey olursa cevaplıyabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1gbit interneti kablosuz olarak max kaç mbit iletebiliyor ? Bir Speedtest SS ekleyebilir misiniz ?
TP-Link AX55 Pro ile salondan balkona yaklaşık 7 metre mesafeden ve arada bir pencere varken max 750, ortalama 500-600 görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 11 Ekim 2024; 13:55:50 > -
Ben fiber altyapısından Türk Telekom verdiği routeri kullanıyorum. Telekom router atıp direk bu cihazı taksak olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X