Şimdi Ara

AKP bu seçimleride kazanır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: confilax

quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

CHP VE MHP bu seçimide kaybedecek olursa artık başındaki kişilerin kesinlikle koltugu bırakması gerekir , bahçeli ve kılıçtaroğlu ile bu işin yüremeyeceği gün gibi ortada ikside uzatmaları oynuyor.

Bence bahceli ve kilicli kesin akp'li

Bu seçimden sonrada o koltukları bırakmazlarsa bende kesin olarak buna inanıcam. :)
  • her seçim öncesi aynı muhabbetler bi bitmediniz arkadaş
  • Kılıçdaroğlu ve Bahçeli partilerin başında oldukları sürece oylar AKP'ye. AKP'ye bayılmıyorum. Ama CHP ve MHP bu işi yapamaz. AKP süper yapmıyor dediğim gibi ama aralarında en mantıklısı AKP [BENCE].
  • AKP öncesi ülke müthişti asgari ücret 1500 dolar felandı ülke refah, huzur mutluluk içindeydi, terör'de yoktu tabi. o yüzden AKP 12 yıldır burada. neyse neyse yine seçimlerden sonra buradayız sizde burada olun
  • Akp den oncesi sonrasi diye bisey yok akp yokken turkum diye rahat rahat soyleyebiliyodun smdi kendi ulkemizde ikinci sinif olduk once andimiz kalkti nerene batti kaldirdin sonra marsimiz okunmamaya baslandi buda mi batiyo sonra atamizin resimleri kalkmaya basladi bukadar mi dokunuyo buvadam size ben isin parasinda degil cok sukur isimiz paramiz var ama 900 lira maas alip iki torba komure serefini satanlarida anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi fikrimi söyleyeyim, yine kazanacaklar gibi geliyor bana ama kazanırsada son kazanması olur fakat Ahmet Davutoğlu başbakan seçilirse yönetemeyebilir
  • Açıkçası bende oy kaybederek yine iktidar da olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Gökçek'in emekli olduğu zamana denk gelecektir, AKP'nin bitişi. Çünkü tam olarak sonraki belediye seçimlerinde AKP %30'u geçemeyecektir. Bunu bilen Melih Gökçek'te emekli olacak zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.