Ne diyor videoda? Cemaat diyor. Nasuh Bektaş ne yazmış? Fetö yazmış, neden fetö yazıp yalan söylüyor? PKK yalaması da ondan. Öğrenecek çok şeyin var çok. Ayrıca ben fetö bir dini örgüt değil yazdım, senin cevap diye verdiğin zımbırtının benim iddamla hiçbir alakası yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 17 Temmuz 2024; 0:52:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akp Döneminde Orduda Oluşmuş Fetö Yapılanması (10. sayfa)
-
-
bırak masalı. sen videoya cevap ver..
-
Masal anlatan sensin. Ben fetö dini bir oluşum değil, din maskesi altına girmiş bir terör örgütüdür dedim.
Sen ise bana cevap diye yazdığımla alakasız cemaatle birlikte askerî vesayeti yıktık diyen birinin videosunu attın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ha bu arada şu yazdığını nasuh bektaşa ekran görüntüsü ile yollayacağım. bakalım ne cevap verecek..
-
Selam söyle kankana
dava açarsa ağlama ama..
-
olur. yollarım.. ama adama hakaret ettiğin gerçeğini değiştirmez.
-
Cemaate TOMA ile müdahale edildiği için rahatsız olmuş..vallahi şaşırmadım.tam sana yakışan hesapları takip ediyorsun
Ayrıca Kobani eylemine devlet müdahale ettiği için de baya bozulmuş. Sen de bozulmuş muydun?
bla bla bla...
-
şimdiden ağlamaya başladın. mendil vereyim mi?
-
Heeee bla bla aynı senin gibi.
Ben fetö bir dini oluşum değildir, din maskesi takmış bir terör örgütüdür dedim, buna cevabın yok tabi
Mendil vermene gerek yok Fetö dini bir oluşum değildir din maskesi takmış bir terör örgütüdür mesajima adam gibi cevap ver yeter.
neyin cevabını istiyorsun? öyleler. fetonun damına koyyim. duymak istediğin başka bişi var mı? dini alet eden tek fetö yok ama. başka cemaatler de şu an da devletin içinde. malesef akape akıllanmıyor. böyle giderse akıllanmıcaklarda..
-
Kardeşim sen iyi misin promil mi var?
Ben ne dedim okuman mı yok anlaman mı yok, hangisi yok söyle de ona göre yazalım.
Ben diyorum ki; fetö dini bir oluşum değildir, din maskesi takmış bir terör örgütüdür, diyorum..Sen bana cevap diye AKP'li birinin alakasız lafını koyuyorsun.
tamam itiraz etmiyorum dediğine. bence sen de promil var. ya da anlaman da sorun var.
-
:D Silivri yazları sıcak kışları soğuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X