< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Mart 2023; 3:28:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Mart 2023; 3:28:17 > |
Ne konuşalım moda mı,futbol mu ?
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun diyelim ve rusya yı esadı eleştirelim sadece? Sen söyle ne konuşacağımızı.Öz eleştiri yapmazsan bu duruma düşersin.Kafanızı çalıştırın,bunun sorumlusu rusya olduğu kadar dış siyaset hatasıdır.DIŞ SİYASET HATASI. EN BÜYÜK 2 ETKENDEN BİRİNİ KONUŞMAYIP; ALLAH PUTİNİN BELASINI VERSİN, MİSLİYLE KARŞILIK VERECEĞİZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KANDİL MESAJLARI MI PAYLAŞALIM ? Sizin gibilere acımıyorum da orada askerlere acıyorum.Emin ol o saldırıya uğrayanlar şu anda en büyük siyasetçi olmuştur.Siyaset yapmayın demek ne kadar kolay değil mi o sıcacık koltuğundan |
RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ARKADAŞTAN VE BU MESAJIMI OKUYAN DİĞER ÜYELERDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. HATALIYIM. HATAMI KABUL EDİYORUM(TEHDİT MESELESİ HARİÇ BEN TEHDİT ETMEDİM). DÜŞÜNCESİZCE HAREKET ETTİM. SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. ORTAMIN VE GÜNDEMİN GERGİNLİĞİNDEN DOLAYI ANİ HAREKET EDİP SİZE PATLADIM. YAPMAMAM GEREKİRDİ.
|
#
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 28 Şubat 2020; 3:52:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 28 Şubat 2020; 8:42:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 28 Şubat 2020; 4:26:49 > |
|
|
|