Şimdi Ara

Akp'li itfaiyeci, Chp'li yanan evi söndürmeyecek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=2jLZMTBhOfc

Bu reklamı izlediğim de şok oldum. Yahu ben chpli olsam, evim yansa ve chpli olduğumu çevredeki insanlar bilse. Akpli itfaiyeciler benim evimi söndürecek mi söndürmeyecek mi ? Çünkü bunlara göre chp zillet,çöplük ne biliyim pis diyorlar ya...

İnanın bir milliyetçi olarak kanıma dokunuyor. Nereye kadar gidecek bu ötekileştirme, ayrıştırma...

• ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

pimapen işi yapan arkadaş var geçengün sohbet ediyoruz. konu açıldı iş yaptığı yerlerdeki kişiler semt belirtmeyeceğim ama anlaşılır durumdan, iş yaptığı kişilerdne biri kendi bulunduğu semt harici diğer yerleri bombalacaksın diye tabir kullanıytormuş. abla sen teröristmisin niye böyle konuşuyon değincede onlar yansın yok olsun diyormuş. yine birisi bu ülkede dolar bilmem ne kadar olsun benim dolarım var param var bana birşey olmaz diyormuş. ayrıca bu doları parası olan kişi çocuklara yemek diye bimden aldığı kuru pastaları getirmiş birde diyormuşki bunu buradaki pastanelerdne alsan 50-60 lira bimden alıyorsun ne ucuz diyormuş :) zihniyet pis olunca heryerde olabiliyor. vs vs daha çok şey varda gerek yok

edit: videoyu ilk defa izledim bu videodan akp li olmazsan yangından kurtarmam mantığı nerede var? ama benim dediğim örneklerde sözde okumuş eğitimli mahlukatların sözleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Şubat 2019; 23:29:0 >

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünelim, reklam akp reklamı ve itfaiye akp ile aynı safta,
    akpnin başkanı millet ittifakına dedikleri ortada,

Şimdi açık açık olmasa bile alttan alttan güzel bir ötekileştirme var mı yok mu ?

Siz sanırım adamların bağıra bağıra, "şöyle şöyle bir yangın olsa, biz asla söndürmeyiz". Onlar zillet,pis, çöplük demelerini mi bekliyordunuz ?
  • Pytonafısıldayanadam P kullanıcısına yanıt
    ... (küfür hakaret vb. şeyler olmamasına rağmen hiçbir gerekçe göstermeden yazılanlar silindikten sonra konulara yorum yazmanın ne anlamı var.)

iyide benim verdiğim örnekte bağıra bağıra o dediğini diyor. abi diyor çoğu söylediklerine cevap veremiyoruz ekmek parası diye diyor. öyle şeyler söylüyorlarki diyor. bilmem anlatabiliyormuyum diyorum.

ayrıca videoyu böyle yorumlayacak isek her partinin her videosunda böyle şeyler çıkartabiliriz.
  • Bu sizin iddianız. Öyle bir şey yok, olamazda. Var ise yapan gerekli birimlere şikayet ediniz ve memurluğu bitsin.

Bu kadar basit.

İyi o zaman, acil veya acil olmasa da olur, ameliyat bekleyen bir chpli seçmeni, ameliyat etmesin. Mantığın alıyor mu?

Yahu bu devlet yeri geliyor, dağda vurulan Pkkliyi tedavi ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 14 Şubat 2019; 0:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 yıl öncesıne kadar olmazdı olamazdı bıle
    Ama bu gidişle olacak.Gidişat bu cunku insanlar ayrıştı kutuplaştı kin besler oldu okumayan cahil sadece din empoze edilen din odaklı bır toplum olduğumuz ıcın bunların etkılerı daha fazla oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.