Savcılar soruşturma başlatamamış mı? Hani adalet varya ülkede :) CHP'li belediye olsaydı 7 sülalesi için soruşturma açılırdı jet hızıyla. AKP'li belediye olunca 3 maymunu oynuyor Erdoğan |
AKP’li Menemen Belediyesi tek bir konsere 85 milyon lira harcamış (3. sayfa)
-
-
Sen mi Ankara'da yaşıyorsun? Mansur'un Ankara'daki artıları neler? Tek bir tane sayamazsın gelip burda laf yapma.
Sosyal yardım yapması, para dağıtması, çorba dağıtmasına falan artı der bunlar. Melih'e de kömürcü demeyi ihmal etmezler böyle de riyakarlardır
-
Konuya gelirsek böyle bir harcama yapıldıysa yanlış İzmir olduğu için net bir bilgim yok ama kim konsere para saçıyorsa derhal kayyum atanmalı. Bu konser mevzularını da belediyelerin yönetmeliğinde var lafıyla aklamaya çalışmayın.
Yapmayın kardeşim konser. Siz para saçmak için mi oluşturuldunuz? Siz halkı refah içinde yaşatın cebinde parası kalan ay sonunu çıkaran adam gider parasıyla bilet alır konserine kavuşur.
-
Palyaço profilli Kartal Göz adlı şahıs bana ne başka şehirden tekrar söylüyorum. İzmir Menemen belediyesinde bu adamı seçen İzmir'de yaşayan halk Menemen ilçesinin seçmeni. Gidip onlar eleştirsin. Ben Menemen'de ne olmuş detayına kadar hakim olamam umurumda da olmaz. Yerel yönetimlerle genel seçimleri karıştırıp millete mantıktan ders vermeye kalkma rezil olursun.
Ben Ankara'ya bakıyorum evet. Mansur Yavaş'ın beceriksiz, vizyonsuz bir adam olduğunu söylüyorum söylemeye de devam edeceğim. 3 yıla siyasetten silinecek zaten.
Bu objektif geçinen ama tek bir bilgisi olmayan Kartal Göz adlı şahsın Mansur'un kepazelikleriyle ilgili tek bir konu başlığı açtığı görüldü mü? Yok. Peki göz adlı şahıs o zaman ne haddine senin benin objektifliğimi eleştirmen? Burada 6 yıldır Mansur aleyhine konu açmaktan korkan şahıslar olarak sizin başkasını eleştirme hakkınız var mı ılık muhalifler? Mansur'un trafikle ilgili kepaze açıklamasına konu açılmış fırsatım olunca ben de açacağım. Çıksın bakalım 6-6.5 yıldır Ankara'ya eziyet çektiren Mansur'un kepazelikleri. Kaçışınız yok. Melih'ten kötü belediye başkanınız var ve bu her gün kanıtlanıyor.
Ekrem'i bile eleştiren konular açıp Mansur'u iyi yağlamıştınız ama Mansur'un çapı Ekrem kadar bile etmez
Bu arada seni iyi ki ihalelere falan almıyorlar kuru sabitlemeyi falan düşünüp ülkeyi batırırdın Bu yılın kurunu 2019 gibi düşünüp ülkeyi trilyonlarca borca sokardın sonra da Tayyip yaptı diye ağlardın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Kasım 2024; 1:47:29 >
-
haha elon tokatladığında ağlayıp sızlıyordun sallıyordun reisine? noldu? ne değişti?
-
Yine bir yerlerinden uydurduğun şeyleri yazmışsın. Kanıt göster?
Bu Rusya'nın avukatı Putin'in sağ kolu şahıs değil mi? Rusya Ukrayna'yı bitirecek, mahvedecek diye Rusya'ya yanlayan?
Elon kimi tokatlamış? Yine bir yerlerinden uydurmuşsun bu arada. Aynı mesajda o kadar uyduruyorsun ki profilime girip mesaj arıyorsun ama öyle bir mesaj yok. Bu forumda o kadar çok yazıyorsun ki insanları birbirine karıştırıyorsun beynin mavi ekran verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Kasım 2024; 1:48:40 > -
dolar euro konusunda sürekli millete soruyordun ya :)
-
Hala ortada mesaj yok. Uydurarak haklı çıkabileceğini mi sandın?
Dolar Euro konusunda mesajım yok be Putin sevici Bu şahıs bu kadar olaylardan bihaber işte. İftira atmak bu kadar basit solcu trollere göre
-
mesajlarını mı sildin ? :)
@programmer_onur kusura bakma seni de dahil edicem ama ben buraya ilk geldiğimde bu malum döviz işi için bilgi alma maksatlı giriyordum. birşey sorucam. bu arkadaş yüksekten yani elon'un gazı ile coin alıp elon çıkınca doge dip yapınca, elon'a söylenmiyor muydu? ben mi karıştırıyorum diycem ama konuda diğer mesajlarını silmiş. ben de sen bu konuda olduğun için doğrulama için sormak istemiştim?
-
cevap alamadım.
eğer hatalı hatırlıyorsam kusura bakma der ve hatamı kabullenirim. ama ben hatırlıyorum doge olayı vs. yani sen doge almadın mı?
aslında yatırım yapman beni ilgilendirmiyor. ben sadece senin o dönemde hükümeti eleştirdiğini çok iyi hatırlıyorum. param pul oldu vs yazıyordun. yani sen hiç doge almadın mı? ben gerçekten mi karıştırıyorum?
-
Mesajlarını mı sildin diyor şimdi de. Daha insanları karıştırıyorsun bir de utanmadan mesaj sildin diyorsun aynen aynen senden hızlı davranıp mesajları sildim işim gücüm yoktu Siz niye böylesiniz?
Ayrıca bak Mansur'u eleştirirken Akpli falan diyordunuz demek ki değilmişim bu mesajla beni bir kez daha haklı çıkardığın için teşekkürler. Ben sizin gibi bir tarafın fanatiği değilim Mansur denen beceriksizi şehrime zulmettiği için eleştiriyorum farkımız burda.
Yanlış hatırlayıp hala cevap bekliyorsun. Şimdiye kadar çok yatırım yaptım maaşımdan arta kalanlarla yatırımım var ama altına var. Gram altın dışında yatırım yapmam. Son 20 yıla bakarsan eğimde görürsün hangi yatırımın en karlı olduğunu. Gerçi altının yükselmesi de fakirleştiriyor diğerlerinden farkı yok ama. En azından paramın hepsini tüketen, savuran birisi değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Kasım 2024; 4:6:48 >
-
-
ben kullanıcı adı ile değil de profil fotondan hatırlıyorum sanıyordum. eğer sen değilsen kusura bakma. karıştırmışım.
-
olsun ya yine bir şeylere vergi koyup garibanın sırtından çıkarırlar o parayı nolacak
-
Mavi ve kirmizi örümcek adam "sen" , "sen" diye işaret ediyor ya. Bu arkadaşa o gifi paylaşabilir misiniz?
Itibardan tasarruf olmaz kimin mottosu hocam?
Neyi savunuyorsun ben buradan anlamadım.
Yüksek bütçeli konser organizasyonları yanlış ise feriştahını küçücük belediye yapmış işte.
Ben o yazdığın aktiviteleri yüzde 1 i fiyatına neden yapılamadığını sorabilirim.
45 milyonu eleştirip 85 milyonu savunamazsın. Doğru olmaz.
Yanlışsa herkese yanlış, maliyetler bunlarsa ve vatandaşın sosyalleşmek hakkıysa, başka yerlere harcanmasındansa buralara harcanması daha iyiyse o ayrı mevzu.
He birileri bunlardan nemalanıyorsa bunu da ispatlamak.lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada izmirde kenan doğuluya 2 milyon lira ödenmiş. Ben o konserdeydim, ve harika bir konserdi.
Vatandaş 1000 lira verip konsere gidemez. Bizim vergilerimizle böyle konserler izlemek hakkimiz olamaz mi.
Bence bu iş parti meselesinden ayrı bir mesele.
Mesela Meclis araştırma komisyonu kurulsun 20 yılda belediye başkanlıgi yapan herkesin mal varligi arastirilsin. Gerekirse yurtdisindaki hesaplarina kadar, kim ne kadar zenginlesmis bakalim.
Bence yer yerinden oynar. Bu işin partisi de yok bu çok net.
Hatta bu işler herkesin dilinde olan şeyler, kahvehanelerde klasik konudur filanca belediye baskaninin su kadar serveti var diye atip tutarlar.
Bunlari gercekten arastirmak lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuları karıştırdın galiba, ben bu mesaj attığın konuya yorum yazmadım. Mesajımı da silmem genelde. Farklı bir üye olması lazım, aklında yanlış kalmış olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen değil. ben alıntıladığım arkadaş hakkında sormak istemiştim.
bu arada sen dolar euro konusuna yazmıyor muydun?
hafızamda sorun mu var? kendimdem şüphe edicem :)
-
Siz yazdıklarımı dikkatli okumuyorsunuz galiba. Bence konserlere bu kadar para vermek GEREKSİZ DİYORUM ZATEN.
Menemen Belediyesi için paylaşılan 85 milyon TL lik faturanın içinde şu kutlamalar var.
Cumhuriyetin 100. yıl'ı kutlamaları
30 Ağustos kutlamaları.
9 Eylül İzmir'in kurtuluşu
Uluslararası Çömlek Festivali.
29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlaması.
Ayrıca bu kapsamda bir de toplu sünnet yapıldığı söyleniyor.
Diğer tarafta sadece 1 etkinlik için 94 milyon TL harcanmış. FARK BU. Burada 5 etkinlik var üstüne 1 tanesi FESTİVAL 1 hafta 10 gün süren.
Ben kültürel sanatsal etkinliklere karşı değilim. Sanatçıda getirilebilir. Konserde yapılabilir diyorum. Ama sanatçıcın 3-5 milyon TL aldığı yerde 50-100 milyon TL 1 konser ücreti olmamalıyı savunuyorum. Sahne ve ses sistemini gerekirse satın alacak belediye ve yandaşlara bu kadar uçuk faturalar kestirmeyecek.
Yoksa belediyenin bütçesi 8-10 milyar TL olur bu blediyenin 100 milyon TL'yi konserlere etkinliklere kutlamalara ayırması çok büyük bir para değildir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X