Şimdi Ara

AKP'li Metin Bulut: 'Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Bu kadar okumuş adamların da bir nebze akıl fikir sahibi olmasını bekliyoruz.

Milletvekili değil Reis Tetikçisi mübarek.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

şaşmamak lazım.darbeci F16 pilotları da sümüklü hocaya tapıyordu.

Beyinleri kör zihniyetle yıkanıyor.

• hayat pahalılığına çözüm bu ;

AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz."
  • Size zaten son 3 seneden belli hiçbirşekilde güven kalmadı yabancı yatırımcı birer birek kaçmaya çalıştı + Üstüne bide dünya krizi patlak verdi evet belki haklısınız bu fena enflansyonun sebebi siz değilsiniz çünkü Dünya krizin içinde ama dün yediğiniz hurmaların acısı katbekat cıkıyor işte bude seçimi kaybetmenize sebep olucak.Vatandaş dinlemiyor artık direk sizi sorumlu gôsteriyor bugünleri öngörüp hiçbirşekilde önlem almadınız simdi bedelini çok ağır ödüyorsunuz sorumlusu belki siz değilsiniz ama yinede vatandaşın gözünde sizsiniz gidiceksiniz 🤣Ülkenin ic politikasıyla hertürlü başa cıkarsınız ama Dünya politikasında böyle yapışıp kalırsınız işte Dünya bizim cahil insanlarımız gibi değil acımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 16 Temmuz 2022; 15:44:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağam eğlenir bizimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Reklam arası bitti, ustalık dönemi vs diye zırvalayanların bahane bulma lüksü yok.

130 milyar dolar sata sata erimiş, Mülteciye 100 milyar dolar harcanmış, Avrupa Birliği standartlarında devlet bürokrasisi gelişememiş

Bir sürü skandalın üstü sıvanmış, Dış borç kol gibi artmış, kur paritesi 1'e - 18'e gelmiş.

Ruanda - Chad - Kongo'dan hallice ülkenin zaten belini doğrultması beklenemez.

• Nas diye diye doları 8 liradan 17 liraya ben çıkardım evet. Tövbe estağfurullah.
    Ne diyeceklerini şaşırmış bunlar kaybedeceğiz korkusu var üzerlerinde tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 16 Temmuz 2022; 16:24:2 >
  • onur1301 kullanıcısına yanıt
    Nas dedeler üretim dediler hani üretim.
    Evet faiz üretimin düşmanıdır ama sen devlet olarak üretime destek verirsen hiçbir şey olmaz ama gidip 5’li çete gibi devasa şirketlerin vergi borçlarını siler, sürekli onlar tarafından dolandırılmana izin verirsen bu nas veya en büyük müslüman sen olmuyorsun.

Sen ne yaptın üretim yerine ucuz işgücü yaratmaya çalıştın ki zaten Türkiye her daim ucuz işgücü olmuştur. Arge yapmadın, montaj yaptın. Halkını faize ezdirdin... Daha saymayacağım yoruldumdum.

Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir ekonomi politikası veya kalkınma planı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boş beleş lavuklarım demeçlerini okumayın, zamanınıza yazık. Önce bi söze bakın söz mü diye sonra bir de söyleyene bakın adam mı diye

• çok mantıklı konuşmuş, hayat pahalılığının nedeni yeniçeri isyanlarıdır AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz." 

• AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz."

• yok ebem sorumlu

• Hersey Tekerlegin icadiyla basladi. Messiyi kacirip Reale satsak ekonomi duzelirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Temmuz 2022; 0:26:28 >
  • Çok doğru bakın gerçek sebebi bunlar..
    AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "mechanic" gibi emeklilikten dönmüşsünüz demek ki... AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz." 

• Hayat pahalılığın sebebi Nadya Komanaçi'dir.

• Bunları Hollywood a gönder yazdığı senaryolar ile oscar alırlar AKP'li Metin Bulut: "Hayat pahalılığının sebebi biz değiliz." 

Tv de, çatıya çıkıp F16 ya kafa attilar diyen adamın isminin onunde Profesör Doktor yazıyordu.

Pr. Dr. seviyesindeki adamları bu zaten. Akp icin çok olağan açıklamalar. Melih Gökçek yıllarca Ankara'yı yönetti yeraltından çıkacak jelibonun heyecanını yaşayabiliyor. Siz bir de seçmen kitlesini düşünün.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Bunların güruh zaten beşeri olayların profesörleri çoğunlukla.

Bir matematik mühendisi, fizik profesörü, makine mühendisi vs bulamıyorsun.

Yok gazeteci, yok profesör, bir bakıyorsun islam profesörü falan sanırsın 1400 yıllık dinde biyolojik ve kimyasal çığırlar açtılar..

Oturumlarda kendilerinden olan avukatlar kullanıyorlar en fazla.

Geçen hatırlamıyor musunuz? Bakan mıydı neydi çıkmış matematiğim çok kötüdür diyor.

Bir tanesi Fransa'da yüzde 6 zam gelmiş 150 euroluk poşet 750 euroya doluyor diyor.

Cemaatin lideri için alim diyorlar kadına kıza savaş açmış köle gibi muamele görmesi için yıllarca söylemlerde bulunuyor..

Nasıl bir döneme düştük nasıl bir sacmaligin içindeyiz? Çocukken biri bana gelicek ve kelli felli adamlar bunları yapacak bunları konuşacak üstelik ülkeyi de yonetecekler dese, üzerine insanların da bu sacmalayan adamların peşinden gideceğini söylese delirdin derdim.

Ama komedi filmlerinde olabilecek olayları seyrediyoruz.

Bakan nebatinin soylemleri güldür güldür de skeç olarak yayınlanıyor gülüyoruz. Sonra birbirimize dönüp dehşete kapilmis bir şekilde " skeç değil oğlum hepsi gerçek sözleri " diyoruz. Matematik bilmiyorum diyen bakanin da matematik diye anlatmaya çalıştığı seviye GERİZEKALI seviyesindeki matematik. Yani bilmiyorum dediği şey matematik bile değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.