23 DERECE (@yirmiucderece) on Xtwitter 🔗 Gökçek, rezillik rekorunu kırmaya doymuyor!
Sık sık birilerini hedef göstermesiyle bilinen eski Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, bu defa Berna Laçin'i diline doladı.
Gökçek, takipçilerine "Ne dersiniz Berna Laçin fahişeliği becerir mi" diye sordu.
Gökçek… https://twitter.com/yirmiucderece/status/1764738540821172399Şu kafayı daha vasıflı diye savunmak için sadece akp partizanı olmak yetmez. |
akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeni (4. sayfa)
-
-
Oha jeliboncu bir türlü uslanmıyor.
Savunanların ruh sağlığı ve hastalıkları bölümünden randevu alması şart :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi ne sütmüş ya bi bitmedi. Ben ilkokuldayken de vardı bu, o zaman da akp'de idi belediye. olmayan yapılmamış bir şey yapmadı. yapsın o ayrı, ama "muazaaaaaam" bir icraat değil.
-
İcraat olmayınca anca adaya saldır. Yıllardır böyle zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha birde Kılıçdaroğlu kazanırsa Kudüs düşer demişlerdi veya Gazze :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gilişdar kaybetti ama genede gazze düştü
halk lokantaları felan görmüyorsun galiba.
Su parasını indirsinde , sen de hükümet olarak elektriği indirsene.
Peşkeş çektin elektrik dağıtımını,adamlar istediği gibi at koşturuyor.
sinekten yağ çıkarmak için merdiven sahanlığının elektrik aboneliği
bilmemkimin adına diye icra başlatıyorlardı.Yıllardır tıkır tıkır ödenen faturaya rağmen.
şerefsizliğin önde gidenleri bunlar.
Akaryakıtı indirsin de iğneden ipliğe herşey ucuzlasın madem.
Hükümet yapmayınca normal, Muhalif Belediye yapmayınca tü kaka değil mi?
-
Kendisi okşan hanıma ne oldu diye soranları blokluyor.
gerçekten yazık bu memlekete . 80küsür milyonluk nüfusa rağmen istanbul ve Ankara adaylarına bakıyorum da,
bunlar mı yani diyorum. Gözün kapalı bir firmadan seçilecek üst yöneticiler bile bin kat daha niteliklidir yöneticilik konusunda.
Önümüz ramazan, muhtemelen oruç tutarlar. Oruçlu iken bakalım nasıl yalan dolan laflar edecekler, birbirlerine iftira atacaklar vs. .
1 aydır İstanbulda sıkça rastlamaya başladık,Sayın Kurum biryere gideceği zaman yollar kesiliyor, koca E5 için kısıtlamalar getiriliyor.
TV'de trafiği rahatlatacağız diye reklam veren adam, mitinglerde traifk sorununu çözeceğiz diyen adam, trafiğin kilitlenmesini,
milletin rezillik yaşamasına yol açıyor.İktidarın belediye başkan adayına şimdiden bu muamele yapılıyorsa, seçildiğinde kimbilir neler yaparlar.
-
quote:
Ancak bu tür gaflar ve hareketler önümüzdeki günlerde kendisine bir sempati kazandırabilir. Bizim halkımız ÖZELLİKLE dalga geçilen birine sağlam yanlaması ile meşhurdur.
Kılıçdaroğlu'da çokca gaf yapardı, ne oldu sempati mi kazandırdı halk nezdinde? Sürekli dalga geçilip aşağılandı. Halk yanladı mı Kılıçdar'a?
Her şeyi akp lehine görmekten vazgeçin artık.
Murat Kurum, Kılıçdaroğlu gibi istemeden kazayla ayakkabasıyla seccade'de poz verse, halk Kurum'u mazlum görür, ezilenin yanında olur bu ona kazandırabilir diyeceksiniz.
Ben anlamıyorum ki, akp ne yaparsa yapsın kendi lehine oluyor. Muhalefet yapınca aleyhine. Nasıl bir algı oluşturulmuş toplumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 5 Mart 2024; 11:56:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde Fatih Altaylı yazmıştı galiba, İmamoğlu gibi "parlayabilecek" bir aday gösterip sonrasında kendisine rakip olmasını istemiyor olabilir demişti Erdoğan için. Ama tabi biraz dalga geçercesine gibi yazmıştı. Ancak diğer yandan da Kadir Topbaş kıvamında, herkesle dost olabilecek, İmamoğlu'na gerçekten rakip olabilecek parlak bir ismi niye aday göstermedi, bunun için en uygun aday da şu belediyedeki belediye başkanıydı, neden onu aday göstermedi anlayamadım demişti.
Bugün AKP'ye yakın olduğunu bildiğim birinden bir analiz duydum:
"Son dönemde ekonomi vs kaynaklı "küskün" çok. Genel seçimlerde Erdoğan'a hiç düşünmeden oy verdiler ancak belediye seçimlerinde vermeyebilirler, çünkü aslında oy verdikleri her ne kadar AKP olsa da Erdoğan değil, bu yüzden AKP kendi seçmenine güvenemiyor özellikle Ankara, İstanbul gibi illerde, ve buralarda kaybedebileceklerini biliyorlar, bu yüzden bu illerdeki aday kaybederse, "iyi" bir ismi harcamaktansa, daha gözden çıkarılabilir, dikkat çekmeyen adayların elenmesi iyi olur" minvalinde bir analiz.
Bu ikinci analiz daha mantıklı geldi bana da.
Benzer durumu bir önceki seçimlerde ve belediye seçimlerinde de gördük çünkü. Seçmen "sana oy veriyorum ama belediyeleri vermiyorum" dedi, değiştirdi. TV'de bunların analizini tartışmasını çok yaptılar. Hani bir grup "ya ne olursa olsun seçmeni AKP'ye oy verecek, değişmez" diyor ya, onun için diyorum. Aynı tanımlama ve analiz halen geçerli diyorlar. Hatta daha da fazlalaşabilir deniliyor. Emekli maaşlarının asgari ücretin altında kalması vesaire etkili olabilir deniliyor mesela sırf bu konuda bile.
Bu arada gerçekten de Binali Yıldırım ile dalga geçiyorlardı, adamın en azından bi sempatikliği vardı, Kurum'da o da yok, ve Bakanken bu kadar berbat açıklamalar yapmıyordu, acayip vasıfsız olduğunu kendi ağzıyla ispatlıyor resmen. Çok garip. Hiç olmadı yani.
Neyse bakalım, hayırlısı...
-
ben oy kullanmayacağım, uzun süredir meclis feshedilmiş durumda, uzun süredir Türkiye işgal altında, bu işgalden kurtulmak için mücadele vermek zorundayız, siyasi partilerin hiçbiri bu işgalden bahsetmiyor çünkü hepsi oyunun bir parçası ve bunu muhalif seçmen olarak birçok insan fark etmiş durumda ve mevcut hükümetten çıkan seçmende gidecek yer bulamıyor.
millet olarak bir çatı altında birleşmeliyiz, bir avuç işgalciye bu ülkeyi bırakmayacağız. aklı başında ve vasfı olan insanların bazıları kaçıp gidiyor ama herkesin Türkiye den kaçma imkanı yok ve burada kalanlar Türkiye'nin bekası için, bu işgalden kurtulmak için birlik olup mücadele vermek zorunda(mecbur). aksi halde yarın daha beter halde olacak bu ülke.
artık partileri bırakın ve bir çatı altında birleşin, meclis yeniden kurulmalı, belediye başkanlarına kadar tüm ülke elden geçmesi gerekiyor, hepiniz biliyorsunuz ki ülke dibine kadar yolsuzluğa batmış durumda ve yolsuzluğu şikayet edeceğiniz merciler de yolsuzluğa batmış durumda...
kurtuluş için halkın güçlü iradesi gerekiyor, halkın birlik olması gerekiyor. bu bir avuç pislik güruhtan korkmuyoruz fakat milletin birleşmesi gerekiyor, bir kurtarıcı beklemek hatadır. kurtarıcı bizzat kendinizsiniz, hep beraber bu işgalden kurtulacağız ama bunun için artık parti tartışmalarını bırakıp birlik olmamız gerekiyor.
Atabey Hüseyin Hakkı Kahveciyoutubeİşte meselemiz tam olarak budur. Her ne kadar rakamları değiştirseler, kendilerine yontsalar dahi ülkemizin halkı siyaset ve siyasetçiye olan güvenini kaybetmiş . Ve tarihin çöplüğüne atmaya hazırlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünde olduğu gibi " SİYASETİ VE SİYASETÇİYİ ARTIK BİR KURTARICI OLARAK GÖRMEKTEN VAZGEÇMİŞ." SİYASİ PARTİLER, ÜLKEYİ BÖLER VE PARAMPARÇA EDER ... Ne ile yapıyorlar... " Batı'dan ithal ideolojilerle." Ülkeyi bölmeyen bir'likte tutacak olan tek çözüm ! " Büyük Şerefli Cephe " Şimdi sıra oraya geliyor. Ülkemizin insanları KADİM ATALARIN YOLUNDAN, KADİM DEVLET talep ediyor. Elbet olacaktır. http://atabeyturkocaklari.com sahada vardır, insanlar açıkça beyan etmektedir. Yola devam edeceğiz,yolda kalanlara dönüp bakmayız. #Atabey19HHK #HüseyinHakkıKahveci #OndokuzBiziz #SonDakika #KuvvaiTurk #BuyukSerefliCephe #AtaturkunTurkleri Destek olmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak için kanalımıza katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCIYaJFOfEm73PYx2jKnT1zg/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=sWO_1xYYKNs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 5 Mart 2024; 12:42:44 >
-
Haklısınız da hocam, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak başka hassas noktaları ile oynandı bu toplumda.
Alevi dendi.
CeHaPe başındaki zat dendi.
Hatta bizzat Ak Parti başanı tarafından Bay Kemal denilerek aşağılanmaya çalışıldı. Bu ülkenin orta anadolu tarafında yaşayan ve muhafazakar, mütedeyyin ve milliyetçi kesimi isterse iktidarda olsun ve refahın tillahını yaşatsın asla ve kat'i oy vermez.
Daha bugün bir video izledim, 40 lı yaşlarda bir Ankara vatandaşı ,etimesgut'ta, "CeHaPe Demleniyor" dedi. Öyle de kafalar yıkanıyor.
Ancak Kurum ile ilgili durum farklı. Biat kültürünü underestimate etmeyin aman ha.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X