Arkadaşım süt dağıtıp bunun günlerce aylarca her yerde reklamını yapamya çalışacağı kadar. Reklam parası ile süt parasını birleştir Burs gibi ver öğrencilere haftalık 250-300 TL ver çocuk ne yaparsa yapsın sütse süt çikolata ise çikolata alsın. Sütte süt nedir bu böyle ya. Ama İstanbul 16 milyon siz orada dağıtılan 3-5 süt ile mi millete hizmet edeceksiniz diyorum siz ne anlatıyorsunuz. |
akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeni (2. sayfa)
-
-
-
İstanbul düşerse Mekke düşer, İslam düşer falan diyen için çok vizyonlu falan diye savunma yapan biri ancak o kafada olur. Yani bunun dilli üye olduğunu fark etmeden şu mesajları okusan da aynı sonuca geliyorsun.
-
Kurum için konuşuyorum İmamoğlu örneğinde olduğu gibi Erdoğan ın önüne geçecek bir aday olsun istemiyorlar, ikincisi eğer kaybederse insanlar akp ve Erdoğan ı değil direkt Kurum u suçlayacaklar, zaten kazanamazdı diyecekler, akp ve Erdoğan da bu mağlubiyetten kendini çok güzel sıyıracak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jeliboncu bile bunlardan fazla oy alırdı.
Onu da veriyor kardeş.
3-5 kişiye milyon liralar verip Amerika'da okutmuyor.
Ankara’da vasıfsız dediği adamın Mansur’dan bin kat daha iyi olduğunu bilmemek daha kötü. Mansur’un algı ile bir halt yapmadan, sosyal medyada kendini şişirmesi dışında işi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bin kat az olmamış mı? Badem bıyıklı önce istiklal marşını öğrensin.
Mansur Yavaş'ın son 5 yıldır sesi duyan var mı ?
Çıktığı bir tv programı bir yayın bir toplantı var mı ?
2 tane muhalifi ile yan yana görülmüş mü bir programda ?
Tek gücü veya daha doğrusu artısı HİÇ CANLI YAYINA ÇIKMAMASI. Çıkarsada tek çıkıyor aykırı soru soran yok.
Çünkü çıkarsa saçmalayacak veya pot kıracak gaf yapacak.
Özer Sancar çok güzel özetlemiş olayı.
Gündem 7x24 (@gundem7x24) on XtwitterMetropoll Araştırma Başkanı Özer Sencar: Mansur Yavaş'ın popülaritesin yüksek olması konuşmamasıdır. Konuşsa berbat olup çıkacak. Ben Ankara'da yaşıyorum. Yaşadığım hayat için söylüyorum;başarılı değil. İstanbul'dakiler de Ekrem Bey için aynı şeyi söylüyor.https://twitter.com/gundem7x24/status/1764656158126526817 -
Ankara'yı bilmesek...
Arkadaş sizin mahallenin müthiş jeliboncu başkanı 25 yıl ne yapmış Ankara'ya.
İçine etti 3 liralık işi 30 liraya yaptıra yaptıra. Etrafı karun gibi zengin oldu kendisi ile birlikte. Oğullarından birini de vekil yaptı, öteki sağlam zılgıt yedi mafyadan. Nerede ahmet? Yok.
Osman'da o zenginlikle TV'yı devraldı bir sürü masrafını üstlenmiş gididyor. Bu değirmenin suyu nereden geliyor partizancığım?
Altınok'un başkan olduğu Keçiören'i de biliyoruz merak etme. Neler yaptığını Ankaralı iyi bilir.
En azından Mansur başkan sizin ahlaksız düzeninize çomağı sağlam soktu. Oturun ağlayın.
-
Benim aklıma şu video geldi :)
14 Mayıs gecesi nasıl KAZANIYORUZZZZ yalanları atılmıştı. Mansur Başkan'da utanıyor çekiniyor elinde veri yok gerçek değil söylenenler biliyor ama sessiz sedasız nasıl duruyor adamcağızda orada. Vasıflar efsane.
Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on XtwitterCHP’li Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’a : “Murat Kurum’u çek İstanbul’a Pinokyo’yu aday göster. Daha inandırıcı olursun”demiş… “Pinokyo” deyince üstü kapalı Ekrem İmamoğlu’nu mu eleştiriyor diye düşünmeden edemiyorsun. 😂👇😂👇😂👇😂👇😂👇😂👇https://twitter.com/nedimsener2010/status/1763864928769744934 -
Hocam Murat Kurum iyi bir mühendis, iyi bir teknokrat. Ki ben kendisini bir arkadaşım vasıtası ile az çok tanıyorum. Ama maalesef çok ama çok kötü bir ekibin içerisinde. Tam bir emir kulu.
Ancak bu tür gaflar ve hareketler önümüzdeki günlerde kendisine bir sempati kazandırabilir. Bizim halkımız ÖZELLİKLE dalga geçilen birine sağlam yanlaması ile meşhurdur.
Aaa çok mu alay ediliyor Kurum ile alakalı, 31 martta büyük sürpriz yapabilir Kurum.
Demedi demeyin.
Kaybederse, ki şu anda öyle görünmekte, bu Ak Parti için özellikle Erdoğan için büyük bir hezimet ve yıkım olacaktır. Anayasayı değiştirmek için zorlanacaklar. Zaten sağlık sebebiyle son dönemini büyük ihtimalle yaşıyor. Erdoğan partiden çıktığı an Ak Parti tarihin tozlu raflarına gider.
Çoğunluk Erdoğan için orada herkes biliyor.
-
Sırf muhalif diye oy veren aklı kıtları kafalıyor adam. Koca 5 yıl algı ile yutturdu kendini.
Akpli olan sensin, yanlışın var.
-
murat kurum u böyle bilmezdim, ilk adaylığı duyurulduğunda iyi aday olarak görüyordum, ki bununla ilgili mesajlarımda vardır forumda. Ama ne zaman ki bu adam meydanlara indi, takke düştü kel göründü. Adam baya baya Binaliden bile daha düşük profilmiş. Tevekkeli değil, o kadar yaygarasını yaptıkları ilk evim toki kampanyasında, bırakın evleri, dımdızlak arsaları bile arsa sahiplerine teslim etmediler. Neredeyse 1 sene oldu kura çekileli hala ortada birşey yok. Altı üstü arsa yahu, adamlar kendi yapacak zaten evini.
-
Dedi ve hüdapar ile resmi ortaklığa devam etti. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X