Şimdi Ara

akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım süt dağıtıp bunun günlerce aylarca her yerde reklamını yapamya çalışacağı kadar. Reklam parası ile süt parasını birleştir Burs gibi ver öğrencilere haftalık 250-300 TL ver çocuk ne yaparsa yapsın sütse süt çikolata ise çikolata alsın. Sütte süt nedir bu böyle ya.

Ama İstanbul 16 milyon siz orada dağıtılan 3-5 süt ile mi millete hizmet edeceksiniz diyorum siz ne anlatıyorsunuz.

• aklıma bu geldi :

akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Mart 2024; 18:34:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

İstanbul düşerse Mekke düşer, İslam düşer falan diyen için çok vizyonlu falan diye savunma yapan biri ancak o kafada olur. Yani bunun dilli üye olduğunu fark etmeden şu mesajları okusan da aynı sonuca geliyorsun.

• Kurum için konuşuyorum İmamoğlu örneğinde olduğu gibi Erdoğan ın önüne geçecek bir aday olsun istemiyorlar, ikincisi eğer kaybederse insanlar akp ve Erdoğan ı değil direkt Kurum u suçlayacaklar, zaten kazanamazdı diyecekler, akp ve Erdoğan da bu mağlubiyetten kendini çok güzel sıyıracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeliboncu bile bunlardan fazla oy alırdı.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Onu da veriyor kardeş.

3-5 kişiye milyon liralar verip Amerika'da okutmuyor.

• Ankara’da vasıfsız dediği adamın Mansur’dan bin kat daha iyi olduğunu bilmemek daha kötü. Mansur’un algı ile bir halt yapmadan, sosyal medyada kendini şişirmesi dışında işi yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Bin kat az olmamış mı? Badem bıyıklı önce istiklal marşını öğrensin.

Mansur Yavaş'ın son 5 yıldır sesi duyan var mı ?

Çıktığı bir tv programı bir yayın bir toplantı var mı ?

2 tane muhalifi ile yan yana görülmüş mü bir programda ?

Tek gücü veya daha doğrusu artısı HİÇ CANLI YAYINA ÇIKMAMASI. Çıkarsada tek çıkıyor aykırı soru soran yok.

Çünkü çıkarsa saçmalayacak veya pot kıracak gaf yapacak.

Özer Sancar çok güzel özetlemiş olayı.

akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeniGündem 7x24 (@gundem7x24) on Xtwitter
    Metropoll Araştırma Başkanı Özer Sencar: Mansur Yavaş'ın popülaritesin yüksek olması konuşmamasıdır. Konuşsa berbat olup çıkacak. Ben Ankara'da yaşıyorum. Yaşadığım hayat için söylüyorum;başarılı değil. İstanbul'dakiler de Ekrem Bey için aynı şeyi söylüyor.
    https://twitter.com/gundem7x24/status/1764656158126526817

Ankara'yı bilmesek...

Arkadaş sizin mahallenin müthiş jeliboncu başkanı 25 yıl ne yapmış Ankara'ya.

İçine etti 3 liralık işi 30 liraya yaptıra yaptıra. Etrafı karun gibi zengin oldu kendisi ile birlikte. Oğullarından birini de vekil yaptı, öteki sağlam zılgıt yedi mafyadan. Nerede ahmet? Yok.

Osman'da o zenginlikle TV'yı devraldı bir sürü masrafını üstlenmiş gididyor. Bu değirmenin suyu nereden geliyor partizancığım?

Altınok'un başkan olduğu Keçiören'i de biliyoruz merak etme. Neler yaptığını Ankaralı iyi bilir.

En azından Mansur başkan sizin ahlaksız düzeninize çomağı sağlam soktu. Oturun ağlayın.

• Benim aklıma şu video geldi :)

14 Mayıs gecesi nasıl KAZANIYORUZZZZ yalanları atılmıştı. Mansur Başkan'da utanıyor çekiniyor elinde veri yok gerçek değil söylenenler biliyor ama sessiz sedasız nasıl duruyor adamcağızda orada. Vasıflar efsane.

akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeniNedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on Xtwitter
    CHP’li Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan’a : “Murat Kurum’u çek İstanbul’a Pinokyo’yu aday göster. Daha inandırıcı olursun”demiş… “Pinokyo” deyince üstü kapalı Ekrem İmamoğlu’nu mu eleştiriyor diye düşünmeden edemiyorsun. 😂👇😂👇😂👇😂👇😂👇😂👇
    https://twitter.com/nedimsener2010/status/1763864928769744934
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

Hocam Murat Kurum iyi bir mühendis, iyi bir teknokrat. Ki ben kendisini bir arkadaşım vasıtası ile az çok tanıyorum. Ama maalesef çok ama çok kötü bir ekibin içerisinde. Tam bir emir kulu.

Ancak bu tür gaflar ve hareketler önümüzdeki günlerde kendisine bir sempati kazandırabilir. Bizim halkımız ÖZELLİKLE dalga geçilen birine sağlam yanlaması ile meşhurdur.

Aaa çok mu alay ediliyor Kurum ile alakalı, 31 martta büyük sürpriz yapabilir Kurum.

Demedi demeyin.

Kaybederse, ki şu anda öyle görünmekte, bu Ak Parti için özellikle Erdoğan için büyük bir hezimet ve yıkım olacaktır. Anayasayı değiştirmek için zorlanacaklar. Zaten sağlık sebebiyle son dönemini büyük ihtimalle yaşıyor. Erdoğan partiden çıktığı an Ak Parti tarihin tozlu raflarına gider.

Çoğunluk Erdoğan için orada herkes biliyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Sırf muhalif diye oy veren aklı kıtları kafalıyor adam. Koca 5 yıl algı ile yutturdu kendini.

Akpli olan sensin, yanlışın var.akp nin İstanbul ve Ankara'da vasıfsız adaylar çıkarmasının nedeni 

• murat kurum u böyle bilmezdim, ilk adaylığı duyurulduğunda iyi aday olarak görüyordum, ki bununla ilgili mesajlarımda vardır forumda. Ama ne zaman ki bu adam meydanlara indi, takke düştü kel göründü. Adam baya baya Binaliden bile daha düşük profilmiş. Tevekkeli değil, o kadar yaygarasını yaptıkları ilk evim toki kampanyasında, bırakın evleri, dımdızlak arsaları bile arsa sahiplerine teslim etmediler. Neredeyse 1 sene oldu kura çekileli hala ortada birşey yok. Altı üstü arsa yahu, adamlar kendi yapacak zaten evini.

Dedi ve hüdapar ile resmi ortaklığa devam etti. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.