Şimdi Ara

AKP’ye ‘9.45’ kuralı yok: İlçe başkanı kızını 9 dk sonra YGS’ye sokmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben kuralın kural olduğunu savunuyorum banane akplinin kızından banane geç kalandan erken girenden.sadece kuralı olumlu buluyorum geç gelenlerin insanların rahatsız etmemesi için böyle bir kural olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    cevap veremediklerine bakılırsa onlar da biliyor kul hakkı oldugunu,fakat bunlar müslüman değil münafık olduklarından yüzleri kızarmıyor,çıkıp biri bile kendi kitlesi bunu yaptığı için "bu kul hakkıdır" diyemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Hemen çağırayım arkadaşları sınava sırf ilaç getirdi diye sınavdan edilen kişiye karşı sistemi ve devleti savunan kişileri çağırayım bir dakika

@Kraven @timurberk @HakimBeey @armadillo dalagı @Umut Furkan K

Gelin bakalım bu kişiler ygs ye geç kalan ve ilaç yüzünden sınavdan edilmiş olmasına rağmen sistemi savunan kişiler yorumlarınızı bekliyorum

YGS'ye girerken ilaç getirdi diye sınavdan edilen birisi yok ortada. Başvuru formunda kocaman bölüm ayrılmış olmasına rağmen bunu okumayıp önemsememiş, herkes için mevcut olan kurallar uygulanıp sınavı iptal edilen birisi mevcuttu. O nasıl yanlış ise bu da yanlıştır. Ayrıca senin yaptığını yapıp mal bulmuş mağribi gibi bir konu üzerinden sisteme, devlete sallama huyum yoktur; bu haber günler önce çıktı, ilk duyduğumda da tepkimi dile getirdim.

O kızın sınava alınması, sonradan sınavının kabul edilmesi de yanlış, bu iş de yanlış. Kraldan çok kralcı zihniyeti her işin içinde mevcut; bu zihniyet de yanlışı doğru yapmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

tek konuda 10 yalan hepside bir birine çelişki. biri saat geçmesine rağmen girdi diyor diyeri barajı geçemez diyor diğeride soru çaldı diyor. al birini vur ötekine

okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz.

Keşke oy pusulalarında bir "güvenlik" sorusu olsada sizler gibi vatandaşlarımızla en azından "okuduğunu" idrak edebilenler bir olmasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

O akepeliye izin veren poliste sorun.

İzin vermese ertesi gün "fetöcü" damgasıyla işinden edilecekti.

Eğer çekirdek ailesinden başka memur varsa onlarda işinden edilecekti.

Bu ülke böyle.
  • Vaaay savunmalar gelmiş hemen.. 15 yıldır haramı bile besmele çekip yiyenler varken Allah korkusu mu

Kul hakkına ve harama alışmış kursakları.

Ali yıllarca ata baktı topu attı . Alinin artık okuyup sınavlara girmesine gerek kalmadı partiye gidip hemen bi fakirin ekmeğini çalıp yerleşmeye başladı..

Akapeliler bu haramı beğendi..

• Fiili durum valla çokta tın benden geçti bunlara oy veren hayatları boyu hakları yenecek gençler düşünsün.
  • Yazık abI valla bunlar ahirette ne yapacak abi ne yapacak bir çocuk vardi hatirlar misiniz? İşten sinava gitti yetişemedi 1 dakika diye almadilar.Ahirette hakkim varsa haram olsun sormasina gerek yok kimsenin

• Millet yaziyordu ya geç kalip alinmayanlar için erken gitselerdi kurallarda yaziyordu diye.15 dk erkenini gectim 9 dk da geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izledim.

9 dakika yi nereden bulmuslar

kizin gec kaldigini nasil anlamislar

ben anlamadim.

anlayip sonuclandiran arkadaslar bi aciklarsa iyi olur.

arabam cukura dustu cumlesi haricinde ben birsey anlamadim. adam da bu goruntuleri mahkemeye vermis.

• soruları calıpta uyanamayıp sınava giremeyende vardır vay be bosuna calısmıs cocuklarımız yıllardır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.