Şimdi Ara

AKPARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN KENDİNİ YAKAN (ÖLEN) VATANDAŞ İÇİN: UCUZ SİYASİ MANEVRALAR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu şimdi bir şey söylesem kadına küfür diyecekler etmesem içim rahat etmeyecek.En iyisi evin içinde söveyim de başımıza iş almayalım

Tek diyeceğim söz: Senin vicdanını s.....m

Gene dayanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

size soz veriyorum, eger bir gun bu adamin dustugu duruma dusersem kendimi oldurmek yerine en az 50 kisiyi oldurecegim
    kesin yaparsun şampiyon
  • asau kullanıcısına yanıt
    Mükemmel analiz, bu seviye bu foruma fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    en acı yanı da ne biliyormusun.sabah kız kardeşi 20 lira sigara parası vermiş.büyük ihtimalle benzini o para ile almıştır.allah rahmet eylesin.hiç kimse böyle çaresiz kalmasın.
  • Ölmüş bir baba.
    Allah rahmet eylesin.
    Geride kalan çocuklarının yazısı güzel olur inşallah.
    Yani meclis üyesi saçmalamış.
    Önce ölenin ailesinden sonra millletten, sözleri için özür dilemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKPARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN KENDİNİ YAKAN (ÖLEN) VATANDAŞ İÇİN: UCUZ SİYASİ MANEVRALAR!!! AKPARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN KENDİNİ YAKAN (ÖLEN) VATANDAŞ İÇİN: UCUZ SİYASİ MANEVRALAR!!! barış yarkadas denen sahtekar yaptığı paylaşımların yüzde 99 u yalandır. Adam Mersin beledesiyenden atılan biri . Mersin belediyesi CHP indir.

• En sonunda milleti delirttiler, bu malum partililere uyarı olsun; konularda zor durumda insanlara hakaret etmeyin, bir gün gelip o benzin bidonunu size boşaltırlar ne olduğunu anlamadan kül olup gidersiniz. Sonuçta bazıları kendi canına değil başkasının canına kıyabiliyor, bunu bilin istedim.

• Kendileri ekran başında gözyaşları dökerken bu düşünce ile hareket ettiklerinden herkesi aynı şekilde düşünüyor sanıyorlar ya bitiyorum buna.
  • Bir yaratık neden kendini açlıktan yakana bunu der? Çünkü tam bir KOÇ.

• Allah bedelini ödetir diyenler... Allah bedelini ödetmeyecek arkadaş. Hepsi bunların yanına kalacak. Susarsan hakkını aramazsan bu devran boyle gidecek... Hâlâ Allah'ın birşeyleri ya da birilerini helak etmesini bekliyorsunuz. Üzgünüm olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallium -- 10 Şubat 2020; 18:54:8 >
  • Yahu bu adam chp li mersin belediyesinde çalışıyormuş. İşten cıkarılmış ve ondan sonra bu hale düşmüş. Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.