Şimdi Ara

AKPARTİLİYİM AMA ASKERE YAPILANLARI YANLIŞ BULUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisiz emir kulu askerlere yapılanları yanlış buluyorum keza haberler doğru ise. Akpartili olanlara sövüp sayılıyor bu forumda. Şimdi ben suçlu durumda mıyım?

• Iyide koprunun orada er rutbesinde barikatlarda er asker vardi 2 sivil beyaz bayrakla yanina gitti ve er asker 2 sini vurdu adamin haberi olmasa neden boyle bir şey yapsin onu anlamadim beyaz bayrak ateş kestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende akpliyim ve aynı şekilde bende suçsuz askerlere zarar verenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum ! Oradaki suçsuz askerler yerine asıl suçlulara ceza verilmesi gerekir linç edileceksede asıl suçlular edilir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ECF509EE -- 16 Temmuz 2016; 23:53:04 >
  • Canım kardeşim kimse askerlerimize yapılanları desteklemiyor..Bak ben Mhp'liyim ama askerlere yapılanları Akp'lilere yıkmıyorum..Nasılki gezi olaylarına katılan herkes terörist değilse dün sokağa çıkanlarında hepsi asker düşmanı değil..Bir kaç Işid tipli adamın yaptığı masum halka bil hassa kendi evlatları asker olan analara babalara yıkılamaz.

Yanlışlar yokmu elbette var polis bunlara izin vermemeliydi..Dün resmen isteyen istediği askeri öldürebilirdi böyle bir ortam vardı İstanbul ve Ankara'da..O yüzden askerlerimize saldıranların tespit edilip aynı darbeciler gibi vatana ihanetten yargılanmalı..Bu Işid tipli ellerinde sopa pala gibi herifler darbeciler gibi hemen yakalanıp gözaltına alınmalı
  • Hocam lütfen yazdıklarımı tarafsız olarak okuyup tarafsız bir şekilde cevap verin. Sizce bir ülkeye darbe yapmak bu kadar kolay mı? Cb , bakanları tutuklamak varken neden köprüleri zaptettiler sizce ? Ortalık bu kadar karışıkken cumhurbaşkanı neden milleti sokağa döküp iç savaş tehlikesini meydana getiriyor ? Ortada din kavgası yokken neden tekbir getiriyoruz ? Neden Erdoğan'nın sloganlarını atıyoruz? Onlarca şehit varken bu millet neredeydi ? Önünüzde bunlar varken neden hala daha malum partinin destekçiliğini yapabiliyorsunuz ?

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim sizin gibilerden bir grup densizin yaptığını tüm akplilerin üzerine atmak yanlıştır.Gün birlik olma günüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Canım kardeşim kimse askerlerimize yapılanları desteklemiyor..Bak ben Mhp'liyim ama askerlere yapılanları Akp'lilere yıkmıyorum..Nasılki gezi olaylarına katılan herkes terörist değilse dün sokağa çıkanlarında hepsi asker düşmanı değil..Bir kaç Işid tipli adamın yaptığı masum halka bil hassa kendi evlatları asker olan analara babalara yıkılamaz.

Yanlışlar yokmu elbette var polis bunlara izin vermemeliydi..Dün resmen isteyen istediği askeri öldürebilirdi böyle bir ortam vardı İstanbul ve Ankara'da..O yüzden askerlerimize saldıranların tespit edilip aynı darbeciler gibi vatana ihanetten yargılanmalı..Bu Işid tipli ellerinde sopa pala gibi herifler darbeciler gibi hemen yakalanıp gözaltına alınmalı

+1111111111

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibine: önemli olan akpli, chpli olmak değil insan olmak
  • MezunaKal kullanıcısına yanıt
    Bu bir bir darbe değil bir terör saldırısı bir grup cemaatçi tarafından yapılıyor eğer genelkurmay darbe yapsaydı dediklerin olurdu.Cemaatçi grup ağustos ayında görevinden uzaklaştırılacaktı erken davrandılar şerefsizler.Eğer halk sokağa çıkmasaydı adamlar amaçlarına ulaşacaktı halk sayesinde engellendi.

• Dinimizde cinayete yer yoktur
    Allahın verdiği canı sadece Allah alır

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Iyide koprunun orada er rutbesinde barikatlarda er asker vardi 2 sivil beyaz bayrakla yanina gitti ve er asker 2 sini vurdu adamin haberi olmasa neden boyle bir şey yapsin onu anlamadim beyaz bayrak ateş kestir

İyide kardeş beyaz bayrağı alıp askerin çevirdiği alana gitmesinin sebebi nedir? Askeri alanın yanından geçerken bekleme yaptığın an asker tarafından uyarılırsın çabuk terket diye silah gösterir asker. Durum böyleyken beyaz bayrak ile uyaruya rağmen askerin üstüne neden yürüyorlar? Düşman mısın? Madem askerin yaklaşma diyor yaklaşmayacaksın. He amacın nede olsa bana sıkamaz ben vatandaşım dersen sıkan olursa da suçlu değil asker.. Bu askerler bizim Mehmetçiklerimiz değil de batı ülkelerinin askerleri olsaydı yetkim var der tarardı insanları. Sivil ölü sayıısı 4te 5te kalmaz binleri bulurdu.. Çok ayıp ettiler askerlerimize.. Artık şu cahillikten kurutulalım başımıza ne geliyorsa bu cahil kafamızdan geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Canım kardeşim kimse askerlerimize yapılanları desteklemiyor..Bak ben Mhp'liyim ama askerlere yapılanları Akp'lilere yıkmıyorum..Nasılki gezi olaylarına katılan herkes terörist değilse dün sokağa çıkanlarında hepsi asker düşmanı değil..Bir kaç Işid tipli adamın yaptığı masum halka bil hassa kendi evlatları asker olan analara babalara yıkılamaz.

Dediklerine birebir katılıyorum. Rabbimden en büyük duamdır. Bunlarda vatan haini olarak yakalanıp yargılanmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 22 Temmuz 2016; 1:40:53 >

• Ulan sanki bütün akpartililer askere yapılanları destekledi şöyle saçma sapan konular açmayın Allah o askerlere saldıranların vuranların belasını versin huzur yüzü görmesinler (rütbesiz erlere vuranlara)

• sık duyduğumuz bi söz vardır, "aman diyene kılıç kalkmaz" teslim olmuş hele ki erlere saldırmak kesinlikle yanlış. eri geçtim teslim olmuş subay a vurmak, öldürmek falan da doğru değil.
    not: dün gece genel kurmayın oradaydım sonra da hacettepe acildeydim, yapılanları gözlerimle görüdm. kurşunlardan şarapnellerden bir o yana bir bu yana kaçmaya çalıştım. son seçimde ak partiye oy vermedim.
  • dostum bunun için partili olmaya gerek yok. birazcık vicdan kafidir
  • ülke bitmiş bitmiş pislik götürüyor hertarafı
  • Uyduruk dezenfprmasyon resi,mlerler milleti karalamayın.. Askere yapılan bir yanlış yok 161 tane katle siviller üzerine helkpterler ateş açılmasına millet üzerine tanklar ile yürünmesine karşın darbeci gürühtan 20 tane ölüm vardır.. sahte resimler ile yürütülen algı operasyonlarına kanmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Uyduruk dezenfprmasyon resi,mlerler milleti karalamayın.. Askere yapılan bir yanlış yok 161 tane katle siviller üzerine helkpterler ateş açılmasına millet üzerine tanklar ile yürünmesine karşın darbeci gürühtan 20 tane ölüm vardır.. sahte resimler ile yürütülen algı operasyonlarına kanmayın..

Hangisi sahte resim ?

mesle benim bulduğum

http://www.haber10.com/guncel/unlu_sanatcinin_abisi_geziciler_tarafindan_daes_ci_ilan_edildi-642873

yaralı askere yardım edilen resim.

ve

muhtemel işde ait olan bir resim

google resim araması :http://****/2a2sjcH

bunlar benim bulduklarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Uyduruk dezenfprmasyon resi,mlerler milleti karalamayın.. Askere yapılan bir yanlış yok 161 tane katle siviller üzerine helkpterler ateş açılmasına millet üzerine tanklar ile yürünmesine karşın darbeci gürühtan 20 tane ölüm vardır.. sahte resimler ile yürütülen algı operasyonlarına kanmayın..

Hangisi sahte resim ?

Buda Fatih Portakalın başı kesildi dediği asker Burak salıvermez haberi

Terhis olalı 2 sene geçmiş..

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Tanandir hocam tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.