Şimdi Ara

AKRABALARDAN NEFRET EDENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseye karşı bir hır gürüm yok. Umarımda olmaz.
  • Bende nefret duymuyorum. Ama akrabalarımın ozelikle belirli kişilerin beş kuruş parası yokken sonradan sağlam bi işte çalışmaya başlayınca eskisi kadar muhabbet etmeyen , çok sık ziyaret etmeyen kişileri sevmiyorum. Bu sırf akrabalarım için değil arkadaş çevrem içinde geçerli yani arkadaşlarımda parayı bulunca muhabbeti vs keserse ömür boyu keserim görüşmeyi.
  • Ben de baba tarafımı sevmem ve babamım dedesinden nefret ederim. Ayrıca babaanem şakirtin teki. Dedem ise cimri. Anneannemleri severim hem para konusunda da iyiler. Bir sürü tanımadığım abuk subuk akrabalarım var. Köyden de nefret ediyorum oraya sırf anneannemler için gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 18 Eylül 2011; 12:18:32 >
  • Baba tarafının büyük kısmından nefret ediyorum.İlerde bütün ilişkimi kesicem onlarla.Anne tarafındanda bize yakın olanlarla çok iyiyiz.Teyze dayı vs. Yetiyorda bana.
  • akrabalarım akrep olmuşsa geriye sadece nefret etmek kalıyo,gruba beni de ekle
  • benim hiçbiriyle problemim yok hepsi çok iyi insanlar herzaman hepsinin faydası olmuştur.. ama yinede pek fazla aynı ortamda bulunmam.
  • forumda genellik baba tarafından nefret ediyor demekki neyse bende babamın babasını ve annesini sevmiyorum iki günde bir gelip aile huzurumuzu bozup s.ktr olup gidiyorlar yaşları 86 ya dayandı ama canavar gibiler papuç gibi dilleri var annem 26 sene nasıl dayanmış onlara bilmiyorum

diğer akrabalarımıda ne severim ne sevmem baba tarafı yobaz+çıkarcı dingiller hep anne tarafı da dedem ve anneannemi severim yani onlarıda 6 ayda bir gördüğümden herhalde
  • yilda sadece bayramlarda gorusurseniz,tabiki sevmezsiniz..Her iki taraflada cok iyi geciniyorum,sorun yok.Allah boyle biraksin.
  • Akrabalarımdan nefret etmiyorum, hatta hiçbir problemim yok hiçbiriyle.
    Ama akraba ziyaretinden nefret ediyorum. Böyle iğrenç bir şey yok bu dünyada. Iyy. Her bayramdan bu yüzden nefret ediyorum lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

yilda sadece bayramlarda gorusurseniz,tabiki sevmezsiniz..Her iki taraflada cok iyi geciniyorum,sorun yok.Allah boyle biraksin.

+1
  • Baba tarafından Dedem,Babannem haricinde Babam ölse bile sikimde olmaz.
  • Hepsini severim.. Aile bağları güçlü bi aileyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tarafta umrumda değil.İyi olan kazansın
  • bi tanesi yüzünden evi arayabayı sattık. nesini seveyim. gitti gül gibi bmw
  • beni de yaz hocam.
  • Anne tarafımı çok seviyorum ama baba tarafım biraz kötü.

• Anne tarafından full nefret ediyorum dedem ve anneannem dahil baba tarafıda aynı şekilde hepsi çıkarcı 2 yüzlü şerefsiz insanlar

• valla benim baba tarafında çok kafa adamlar var amcam falan anne tarafı bi iyi bi kötü
  • kendi çocuklarını yapmadığı kalmaz onlara toz kondurmazlar gelir sana laf ederler arkandan konuşurlar bende kısmen nefret ediyorum bazı akrabalar iyi de bazıları çok kötü kötü, sürekli bir söylenme memnuniyetsizlik onlara neyse anam değil babam değil okumana karışır işe girersin işine laf eder giyimine saçına başına gereksşz valla gereksiz çıkarcı akrabalar iş ararsın yıllardır elinden tutmaz sana işi olsun hemen yalakalık bir akrabamın bir işim olduğunda yanımda olduğunu hiç hissetmedim hayatım boyunca sadece sıfat olarak akrabalar çok merak ediyorum yarın öbür gün bizim onlara yaptıklarımızın karşılığını alabilecek miyiz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.