hepsinden nefret ediyorum teyzemden en fazla ve o aileden. kşke olmasalarmışş diyorum çünkü bana bir gram bile yararı yok ailemi huzursuz ve sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar gerçekten. sizin düşünceleriniz ne
Ben baba tarafından komple nefret ederim herhalde babam hariç o taraftan 4-5 yıldır kimseyi görmüyorum.Anne tarafıda ot gibi gereksiz insanlar mümkün oldukça hiç biriyle görüşmüyorum.
ben baba tarafından nefret ederim. bana uzak allaha yakın olsunlar. ama anne tarafıma laf söyletmem
babaannem, amcam, anne tarafından dedem nefret etmem
yengem, baba tarafından dedem, dayım az nefret ederim
geriye kalan tanıdığım bütün sülalemden nefret ederim
teyzem ise normal kalıyor nefrette etmiyorum cokta sevmiyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
babaannem, amcam, anne tarafından dedem nefret etmem
yengem, baba tarafından dedem, dayım az nefret ederim
geriye kalan tanıdığım bütün sülalemden nefret ederim
teyzem ise normal kalıyor nefrette etmiyorum cokta sevmiyorumda
anne tarafı ile aram fena değil. baba tarafından da uzak akrabaları hiç sevmem. faşist, yobaz, cahil insanlar çoğu.
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
anne tarafı ile aram fena değil. baba tarafından da uzak akrabaları hiç sevmem. faşist, yobaz, cahil insanlar çoğu.
Alıntıları Göster
A sosyaller döktürüyor yine. Siz kendinizden başka kimi sevdinizki bu dünyada günde 10 saat bilgisayar başındasınız. Akraba yüzü gördüğünüzmü var.
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
Alıntıları Göster
Baba tarafım bir iki yengem ile yine bir iki kuzenim ve bir o kadar nefret edip bir o kadarda sevdiğim babaannem dışında hepsi ölse umrumda olmaz. Diğer amcalar , kuzenler , yengeler vs. hepsinin canlarını cehenneme. Anne tarafımda tam tersi , dayıdan , teyzelere , anneanneme , kuzenlere , yengelere vs. 10 numara insanlar.
Baba tarafından kimseyi sevmiyorum, kuzenler hariç! Hepsi çıkarcı, iftiracı, dedikoducu. Daha ne olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Kan bağım olan hiç kimseyi sevmiyorum.
@darkseed ne alaka kardeşim. biz zaten onları göre göre yaptıklarından dolayı nefret ediyoruz tanımadan önce herkese nötr durumdayımdır ama insan kendi davranışlarıyla kendinden nefret ettiriyorsa işte o zaman o sevilmez. pc bagımlısı olsanda bil ki bu olaylar başından geçmiştir. sevmediğim akrabalar ölse üzülmem varlıkları bile zarar
quote:
Orijinalden alıntı: monomial
Baba tarafından kimseyi sevmiyorum, kuzenler hariç! Hepsi çıkarcı, iftiracı, dedikoducu. Daha ne olsun.
Hepsi çıkarcı, iftiracı, dedikoducu ve kıskanç canları cehenneme. şu an olan olaylardan sonra bin kat daha nefret ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bahri999
quote:
Hepsi çıkarcı, iftiracı, dedikoducu ve kıskanç canları cehenneme. şu an olan olaylardan sonra bin kat daha nefret ediyorum
Alıntıları Göster
Nedense herkes baba tarafını sevmemiş :D
up
Bende kuzenlerimden nefret ediyorum keske olmasalarmis param olsa anneme babama da gerek kalmaz onlarada lanet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: drift_birkay
quote:
Baba tarafımı cok iyi özetlemissin . Belki daha fazlasını söylemem gerek . Ben sadece kendi akrabalarımın bu kadar kalitesiz insanlar olabilecegini sanardım ama yorumlara bakılınca durum dışardada pek farklı gözükmüyor .
quote:
Orijinalden alıntı: noth1nq.
quote:
Orijinalden alıntı: drift_birkay
quote:
Baba tarafımı cok iyi özetlemissin . Belki daha fazlasını söylemem gerek . Ben sadece kendi akrabalarımın bu kadar kalitesiz insanlar olabilecegini sanardım ama yorumlara bakılınca durum dışardada pek farklı gözükmüyor .
Alıntıları Göster
Bende baba tarafını sevmiyorum.Belki ölen bile olmuştur yıllardır görmüyorum.Ama anne tarafı akrabalarla iyiyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
Bende kuzenlerimden nefret ediyorum keske olmasalarmis param olsa anneme babama da gerek kalmaz onlarada lanet olsun
yengem den nefret ediyorum hatta bi daha
quote:
Orijinalden alıntı: MasterTrain
yengem den nefret ediyorum hatta bi daha
Alıntıları Göster
Baba tarafını ne çok seviyorum ne sevmiyorum. Çok görmediğimden belki de ama anne tarafımdakilerden herhangi biri için canımı veririm. Zor günlerimizde hep onlar yanımızda oldu. Hep kolladılar bizi, biz de onları kolladık. Hiçbirisinde en ufak bir kötü niyet, kötü bir davranış yok. Akrabalarım diye söylemiyorum, cidden yok. Hele bir kuzenim var Canımdan daha çok seviyorum onu. Arkadaş, dost, kanka kavramlarından daha öte bir dostluğumuz var. Çok şey paylaştık beraber. Onunla büyüdüm ben. İlk maçıma onunla gittim, ilk biramı onla içtim, ilk kavgamı onla birlikte ettim, ilk arkadaşımdı o benim. Hiç kavga etmedik, tartışmadık bile. Düşünebiliyor musumuz? Yıllar boyu en çok gördüğünüz arkadaşınızla hiç kavga etmiyorsunuz. Arkadaşlıktan da ileri bu. Kan bağı var çünkü. Arkadaşlığımız bitse bile kan bağı bizi birarada tutar. Umarım hepinizin benim gibi bir kuzeni vardır. Çünkü hayat kuzenle daha güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Harley-Davidson
Baba tarafını ne çok seviyorum ne sevmiyorum. Çok görmediğimden belki de ama anne tarafımdakilerden herhangi biri için canımı veririm. Zor günlerimizde hep onlar yanımızda oldu. Hep kolladılar bizi, biz de onları kolladık. Hiçbirisinde en ufak bir kötü niyet, kötü bir davranış yok. Akrabalarım diye söylemiyorum, cidden yok. Hele bir kuzenim var Canımdan daha çok seviyorum onu. Arkadaş, dost, kanka kavramlarından daha öte bir dostluğumuz var. Çok şey paylaştık beraber. Onunla büyüdüm ben. İlk maçıma onunla gittim, ilk biramı onla içtim, ilk kavgamı onla birlikte ettim, ilk arkadaşımdı o benim. Hiç kavga etmedik, tartışmadık bile. Düşünebiliyor musumuz? Yıllar boyu en çok gördüğünüz arkadaşınızla hiç kavga etmiyorsunuz. Arkadaşlıktan da ileri bu. Kan bağı var çünkü. Arkadaşlığımız bitse bile kan bağı bizi birarada tutar. Umarım hepinizin benim gibi bir kuzeni vardır. Çünkü hayat kuzenle daha güzel
Alıntıları Göster
Anne tarafım gereksiz elemanlardan oluşuyo.Baba tarafıyla aram iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Oroborus
Anne tarafım gereksiz elemanlardan oluşuyo.Baba tarafıyla aram iyidir.
Alıntıları Göster
Başlıgı arabalardan nefret edenler die okudum kim lan bu mallar araba sevmeyen adammı olur diyecektimki içeriği görünce farkettim olayı Bende baba tarafı baya uzaktır anne tarafı yakın dayı teyze o kadar başka akrabaya gerek yok nerde çokluk orda bokluk