Evet tahmin ettiğiniz gibi en son bir sıkıntı yaşadım. Firma Aras Kargo. Sözde bugün kargom gelecekti ben de heyecanla bekliyordum. Bir bakayım dedim sorgulama yerinden, adres yanlış olduğu için teslim edilemedi ve şu an Bilecik şubesinde diyor. Ben ilçesinde oturuyorum. Otobüsle git-gel yapsam 15 + 15 den 30 lira. Kargo parasından daha fazla para resmen. Neyse arayayım düzeltirler diye düşündüm. Arıyorum kadın teli açar açmaz beklemeye alıyor. Yaklaşık 15 kere aramışımdır bugün. Bazen içerdeki müşteri sesleri geliyor telefon açılır açılmaz. Sonra tak yine beklemeye al. Yaklaşık 7.denememde falan kadın çıktı konuştu şu an bir işle meşgulüm hatta kalın diyor. Sonra bekle anam bekle.. Bu mu yaptığınız iş!! Gerçekten çıkıp burda çocuk gibi sövmek istemiyorum fakat buraya yazma sebebim bunlar böyle devam mı edecek ? Bu soruyu merak ediyorum. Bir ülkede her şey nasıl boktan olabilir ya. Bu sorumsuz kadını nasıl şikayet edebiliriz bu böyle devam mı edecek arkadaş. Not: Bu sadece benim yaşadığım bir sorun değil. Bilecik şubesinin Google yorumlarına baktım başkaları da aynı sorunu yaşamış yani bilerek yaptıkları bariz. Umarım yaptıklarıyla kalmaz bunlar.. |
Türkiye'de ki kargoculardan nefret ediyorum neffffret!!
-
-
Kimse yazmadığına göre herkes kargoculardan memnun sanırım pekala
-
kimi yerde aras kimi yerde başka firmalarda böyle sorunlar olabilmekte benim yaşadığım yerde ise ptt kargo böyle sıkıntılı aras ve diğerleriyle sorunum yok, bu durum firmadan çok şubelerin çalışma şekli çalışanların sorumsuzluğu tutumu sonucudur ve bizlere olumsuz olarak yansımaktadır. işgüzar heriflerin sorumsuzluğunu maddi manevi siz çekmek zorunda değilsiniz ama yaşadığımız toplum dingonun ahırına döndüğü için için böyle şeyler olmakta. geçmiş olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyDramakimi yerde aras kimi yerde başka firmalarda böyle sorunlar olabilmekte benim yaşadığım yerde ise ptt kargo böyle sıkıntılı aras ve diğerleriyle sorunum yok, bu durum firmadan çok şubelerin çalışma şekli çalışanların sorumsuzluğu tutumu sonucudur ve bizlere olumsuz olarak yansımaktadır. işgüzar heriflerin sorumsuzluğunu maddi manevi siz çekmek zorunda değilsiniz ama yaşadığımız toplum dingonun ahırına döndüğü için için böyle şeyler olmakta. geçmiş olsun.
Maalesef öyle hocam haklısınız sanırım yapılması gereken kabullenmek. Böyle ülkeye böyle kargo hizmeti işte.. Bu arada bilecikte çalışan tanıdığımla işi hallettim Allahtan. Bundan sonra aras bilecik deyince bir kere daha düşüneceğim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğum bölgede Aras Kargo, MNG ve Yurtiçi harika çalışıyorlardı. Hatta kargo verildiği gün hariç 2 günde elime ulaşıyordu. Salgın hastalığı bahane edip işi savsakladılar; sonuç olarak Aras Kargo ile gelen kargolarım 1 hafta anca elime ulaşıyor, PTT ile gelenler genelde gelmiyor 10 gün bekliyorum nerede olduğu bile belli olmuyor satıcıyla konuşup para iadesi alıyorum. MNG ve Yurtiçi ne durumda şuan bilmiyorum ama Sürat Kargo bulunduğum bölgede hep berbattı şimdi de düzeldiğini düşünmüyorum.
-
-
-
Bizim burada
En kötüsü sürat kargoydu artık herkes ağır küfür ediyordu ama 2 iş gününde kargo getirmeye başladılar.
Yurtiçi kargo 3 güne çıktı , aras kargo ertesi gün getiriyor , mng yoğun olursa 2. Gün getiriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ulaşsam ne olacak ki telefondaki de benim gibi sorguluyor bakıyor şurada diyor başka birşey bildiği yok şikayet falanda işe yaramıyor bu ülkede zaten gelirse ne mutlu diye bekliyoruz napalim
hallettiğinize sevindim, ben de sipariş verirken kargo bilgisine bakıyorum ptt yazıyorsa vazgeçip gerekirse biraz daha fazla verip başka kargoyla çalışandan sipariş vermekteyim.
-
@selocanq Hocam böyle iş mi olur ya. Siz parasını vermişsiniz kaç gün geçmiş halâ ortalıklarda yok. Vallahi kanser ederler bunlar adamı. Merkezini aramayı denediniz mi hocam iletişim bir nevi daha kolay oluyor orada. Belki hallederler. Sonuçta 3 hafta az değil bunun max gönderme süresi olması lazım. Yazık ya..
@MyDrama Hocam hallettim halletmesine de böyle halletmeyi de hiç sevmiyorum. Başkalarına muhtaç bırakıyorlar insanı. Hayır onu da geçtim ya Bilecikte tanıdığım olmasa ne olacaktı? Düşürdükleri duruma bakar mısın ya. Keşke elimizden bir şey gelse de bunlar yanlarına kalmasa.
-
küfretmemek icin kendimi zor tutuyorum. benim de geçen hafta kargoya verilen ürünüm hala aynı şubede yatıyor. yollamayı düşünmüyorlar heralde. telefonla ulaşmak mümkün değil zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Ölühaber Donanımcısı
küfretmemek icin kendimi zor tutuyorum. benim de geçen hafta kargoya verilen ürünüm hala aynı şubede yatıyor. yollamayı düşünmüyorlar heralde. telefonla ulaşmak mümkün değil zaten.Geçmiş olsun hocam. Yollanmasını beklemeyin ya arayın ya da bir şekilde kendiniz almaya çalışın. Bu ahlaksızlar böyle maalesef..
1-)Ürün fırlatma
2-)Geç ulaştırma
3-)Yanlış adrese teslim
4-)Evde yoktunuz yalanı
5-)Telefona cevap vermeyen bayi görevlisi
6-)Ürün hasarlı mı diye kontrol yapacakken aniden kaçan kargo görevlisi
7-)Ürün güncelleme sistemlerinin yavaş ilerlemesi
8---------> ONLARCA MÜŞTERİ ŞİKAYET ETTİĞİ HALDE HALA KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYUP B*K GİBİ AYNI KARGO FİRMASI İLE ANLAŞMAYA DEVAM EDEN ŞİRKETLER (BKZ : HEPSİBURADA = ARAS KARGO)
Bizim buralarda Yurtiçi kargo uzun zamandır çok iyi, Sürat rezaletti hızlanmış, PTT iyi, MNG Eh işte, Ups çok iyi fakat Aras kargo 2 haftada geliyor ve sitenin girişine atıp gidiyor çalınsa teslim edildi gözüktüğü için sıkıntı uğraş dur.
Kargo firmaları ve şubelerinin durumu içler acısı. İçerisi curcuna, kaos. Geçen bir terlik aldım netten, sürat kargoyla göndermişler. Önce yanlış şube diye aktarmaya gitti geldi. Sonra şubeden bir türlü gelmek bilmiyor. Normalde 13'ünde teslim edilmesi gereken kargoyu 18'inde ben gidip aldım şubeden. En sonunda ben gittim işyerime yürüme mesafesinde olduğu için. İçeride bir yarım saat bekledikten sonra bir yarım saat de kargomu aradılar içerideki karışıklıkta. Sonunda aldım paketimi çıktım.
Yurtiçi kargo ile Mardin'e kargo gönderdim 24 saat geçmeden kargo alıcısına ulaştı.
MNG işyerime gelecek kargoyu geldik yoktunuz diye gösterip getirmiyor. Ulan işyeri burası her zaman açık.
Aras fena değil, fazla geciktirmiyor.
UPS de bazen aktarmalarda çok bekletiyor.
Benim bulunduğum bölgede (Düzce) Yurtiçi > Aras > UPS > Sürat > MNG şeklinde.
-
Aradım ama sonuç yok. Mail olarak ta kendimi tutamayıp biraz soverek yazdım gene sonuç yok daha bugün mahalledeki kargo şubesine gelmiş hayırlısı.
Bunun tek çözümü rekabet ama tr de bu yok. O yüzden bende her firmanın kendi ağını kurmasını isterim. Hepsiburada halihazırda kurdu trendyol da öyle ağı da genişlerse şunlara muhtaç kalmayacağız.
Bilecikte okumuş biri olarak Bilecik Arastan kargo beklemek hayaldir. Eve getirmezler ayağına beklerler. Bilecik küçük diye hepsi bu uygulamayı yapar.
-
Merhaba sevgili MNG Kargo. DeFacto Neomarin AVM'ye istediğim siparişimi alıcı adresinde bulunamadığı için diyerek geri iade etmişsiniz. Ben ve çocuklarım 10 gündür bu kargoyu bekliyoruz. DeFacto ürün iadesi nedeniyle bana para iadesi yaptı, ürünler de gitti. Sevgili MNG Kargo, Neomarin AVM'nin fotoğrafını ekliyorum lütfen inceler misiniz? İçerisinde 130 adet mağazası bulunan, 1200 kişilik otoparkı olan ana cadde üzerindeki tam da kesişme noktasında bilmem kaç bin m2'lik devasa Neomarin AVM'yi yerinde bulamadınız mı? Aklım şaştı kaldı, AVM yeirnde olmadığı için kargom iade edildi. Ülkedeki kargo firmalarından illallah geldi. Hepiniz bıktırdınız. Hepiniz rezaletsiniz. Hepinizden illallah geldi. Allah düşürmesin size bizi.
Şikayetvar.com'a yazdım.
Aynı bku Aras kargo da yaptı. Birebir aynısı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kimi yerde aras kimi yerde başka firmalarda böyle sorunlar olabilmekte benim yaşadığım yerde ise ptt kargo böyle sıkıntılı aras ve diğerleriyle sorunum yok, bu durum firmadan çok şubelerin çalışma şekli çalışanların sorumsuzluğu tutumu sonucudur ve bizlere olumsuz olarak yansımaktadır. işgüzar heriflerin sorumsuzluğunu maddi manevi siz çekmek zorunda değilsiniz ama yaşadığımız toplum dingonun ahırına döndüğü için için böyle şeyler olmakta. geçmiş olsun. |
geçen gün kapı çaldı, kargocu merhaba deyip elime kargo verdi döndü gitti. 2 sn duraksadım, içimden biz kargo beklemiyoruz ki dedikten sonra kutuya baktım, bizim adres değil. adama seslendim, geri döndü, bu 2 yan apartman adresi yanlış ev dedim. adam " offf bıktım artık yaa" diye bağrındı ve geri gitti. Koca kutuyu alsam açsam kullansam kimse bir şey ispatlayamaz, ne imza ne birşey. Böyle çalışıyor işte sistem. |
Benzer içerikler
- gaming gen tr güvenilir mi
- epa teknoloji güvenilir mi
- iyzico dolandırıcılığı
- gaming gen tr kupon kodu
- dolap uygulamasında dolandirildim ne yapmalıyım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X