ARAS KARGO EN SİKİMSONİK KARGO FİRMASI |
Türkiye'de ki kargoculardan nefret ediyorum neffffret!! (4. sayfa)
-
-
hocam ben eskişehir'deyim bende de aynı sorun oldu bu adamlar eskiden geldik bulamadık yalanını söylüyorlardı şimdi ise adres yanlış yalanını söylüyorlar ah hiç uğramadan gelmeden uzak gördükleri adreslere direkt yanlış adres girip geçiyorlar şubesine ulaşmak imkansız olduğu için mecburen gidip almak zorunda kalıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hangi firmadan alışveriş yapmıştınız ben ve arkadaşım decathlon dan söylemiştik ama tek decathlona özeldir diye düşünmüştük ama ulan o zaman kargoları kabul etmeyin yani herkes resmi şekilde insanları dolandırmayı bulmuş onu uyguluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adres yanlış diye kayıt girip ertesi gün getirdikleri oldu bende bi kaç kere
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet vatandaşını kollamıyor, bunlarda terör estiriyor işte. Adam gibi yaptırım olsa kurallar olsa kanun olsa böyle davranabilirler mi?
-
kargocularla alakası yok, kargo firmaları hükümetten korkmuyor, istedikleri gibi at koşturuyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aras kargo ile bi sikinti yasamadim, suan surat kargo ile bi sikintim var. birisi 15 gundur maltepe aktarmada birisi 9 gundur maltepe aktarmada. Inanilmaz orada neler oluyor hic bilmiyorum
-
Hocam benim kargo da 17 gündür Maltepe sürat kargoda. Sanırsam hastalıkla ilgili bir sıkıntı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: xaxa789Aras kargo ile bi sikinti yasamadim, suan surat kargo ile bi sikintim var. birisi 15 gundur maltepe aktarmada birisi 9 gundur maltepe aktarmada. Inanilmaz orada neler oluyor hic bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizim burda da yurtiçi enfes çalısıyor. şehir içi aynı gün teslim edildiğine sahit oldum. Aras ta fena değil Ptt ve sürat çöp gibi
-
Süratte kayyum var hocam aynen. Cumhurbaşkanlıgına baglı.
Şikayetvardan şikayet etsem silivriye bedava yolculuk yapardım
-
bugün de benim başıma geldi UPS kargo tarafıma bilgi dahi vermeden paketi uzak bölge diyip geri göndermişler -
n11den yapmıştım hocam üstünde açık açık detaylıca adres yazmasına rağmen gelmeden adres yanlış deyip geçtiler ki başka firmada olmuyo bir bunlarda oluyor 2 defa başıma geldi bu olay daha da aras kaego kullanmıyorum zaten gerçi hepsi aynısının laciverti ama en nihayetinde -
edit yanlis yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxa789 -- 25 Haziran 2020; 17:21:27 > -
Sürat kargo, rezillik de nirvana yapar. Aldıkları paranın helal olduğunu bile düşünmüyorum çünkü kimse helal etmiyordur şahsen ben etmiyorum. Bunları ne denetleyen bir kurum var ne bir şirket nereye şikayet edeceğiz bunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X