her yerden ulaşmayı denedim, ulaşamıyorsun ki gabraklara. aras kargo kadar işini rezil yapan bir firma daha görmedim. dün sinirlenip trendyola durumu bildirdim, hallederiz dediler. aynı gün baktım ürünü aktarmaya yollamışlar. 3-4 gün de orada bekler tahminim... çin’den getirtsem aynı zamanda elime ulaşırdı muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de ki kargoculardan nefret ediyorum neffffret!! (2. sayfa)
-
-
@selocanq Hocam kendi ağlarını kurdu derken ne demek istediniz ? Ben alışverişimi trendyoldan yaptım ama aras kargoyla uğraştım yine.
@torrentfilm Hocam Bilecikte yaşasam gerçekten sorun etmicem o bahaneyle hava alırım gider kendim teslim alırım. İlçesinde oturmak eziyet resmen ya. Söğütte oturan başka biri acaba aras kargodan bir şey getirttirince ne yapıyor otobüsle mi gidip alıyor :D
-
Galiba sadece istanbul için geçerli yada belli bölgelerde bilemiyorum. Ben trendyol dan alışveriş yaptım kargo geldiğinde evde değildim ben şubeden alırım hangi kargo dedim trendyolun kendi kargosuyuz şubemiz yok yan komşuya bırakalım mi dediler bırakın dedim. Adı da trendyol ekspress mi neydi.
Hepsiburada dan da alışverişlerim böyle oluyor. Tabi satıcı anlaşmalı ise veya satıcı hepsiburada ise oluyor sanırım ilerde bu kadroyu ağı gelistirirseler bunlardan kurtuluruz çünkü trendyol da hepsiburadada çoğu zaman çok hızlı çalışıyor bazen aynı gün teslimat seçeneği oluyor. Ben böyle bozulan maus umu aldım hepsi burada ile 3 saate geldi ben şok oldum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selocanq
Galiba sadece istanbul için geçerli yada belli bölgelerde bilemiyorum. Ben trendyol dan alışveriş yaptım kargo geldiğinde evde değildim ben şubeden alırım hangi kargo dedim trendyolun kendi kargosuyuz şubemiz yok yan komşuya bırakalım mi dediler bırakın dedim. Adı da trendyol ekspress mi neydi.
Hepsiburada dan da alışverişlerim böyle oluyor. Tabi satıcı anlaşmalı ise veya satıcı hepsiburada ise oluyor sanırım ilerde bu kadroyu ağı gelistirirseler bunlardan kurtuluruz çünkü trendyol da hepsiburadada çoğu zaman çok hızlı çalışıyor bazen aynı gün teslimat seçeneği oluyor. Ben böyle bozulan maus umu aldım hepsi burada ile 3 saate geldi ben şok oldum.Çok sevindim hocam ben bu duruma. Keşke her yerde aktif olsa. Eğer sadece İstanbul değil de tüm Türkiye'de aktif olarak kullanılabilir olursa diğer boktan kargo şirketlerinin sonu gelecek gibi duruyor :)
-
ben o aras'ın gelmişini geçmişini...... 🤬
bedavaya taşısalar dahi istemem.
birde bu aras'ı zorunlu kılan yavşak siteler var! bunlarla bile selamı sabahı kestim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O biraz zor suanlik depolarının olduğu yerlerde bunu yapıyorlar muhtemelen ama umarım bu ağı gitgide gelistirirler.
Birkeresinde denk gelmiştim kargo alırken adamla kavga ediyorlardı. Sanırım söğüt yada pazaryerine gidecek bir ağaç fidanı vardı.
"Abijjim bak orda 2 haftadır duruyor o ağaç daha ona gidecek sana nasıl getirelim" diyordu :D
-
Herkes neden bu kadar şikayetçi ? Bizim buralara gelen ekipler o kadar iyi ki adamlar evde olmasam dahi yanima gelip veriyorlar sohbet muhabbet eksik olmuyor .. yüzlerce kez kargo getirttim bir defa sorun yaşamadım hangi şirket olursa olsun. Bu yüzden ne kadar kötü olabilirler acaba diye düşünmüyor değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: torrentfilmBirkeresinde denk gelmiştim kargo alırken adamla kavga ediyorlardı. Sanırım söğüt yada pazaryerine gidecek bir ağaç fidanı vardı.
"Abijjim bak orda 2 haftadır duruyor o ağaç daha ona gidecek sana nasıl getirelim" diyordu :D
Şaka gibi ya orada ki adamlar Aldım kargoyu adresime baktım gaaayet de doğru yazmışım adresi. Nasıl böyle saçma bir bahane bulabilirler ya vallahi şimdi yine sinir oldum aklıma getirince.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rapz01Herkes neden bu kadar şikayetçi ? Bizim buralara gelen ekipler o kadar iyi ki adamlar evde olmasam dahi yanima gelip veriyorlar sohbet muhabbet eksik olmuyor .. yüzlerce kez kargo getirttim bir defa sorun yaşamadım hangi şirket olursa olsun. Bu yüzden ne kadar kötü olabilirler acaba diye düşünmüyor değilim.
Hocam firmadan çok şubeye bağlı bu durum. Aras Bilecik rezalet mesela. Google'dan da bakabilirsin iyi yorum yapan yok.
-
Bölgemdeki Aras kargodan inanılmaz memnunum, gelmeden önce telefon açıp abi evdemisin diye soruyorlar. Yurtiçide fena değil ama MNG felaket, MNG'ye gelen kargo 10 günden önce gelmiyor. Sürat'i saymıyorum onun kategorisi ayrı. :) PTT kargo ile UPS'i ayrı kefeye koyuyorum onlar zaten 10 günde ancak getiriyor.
-
Yurtiçi ve upsden şaşmayın
-
Bilecik’in bir de ilçesi mi varmış
Son zamanlarda en rezalet olarak aras bayrak taşır daha istanbulun karşı yakasında ki kargoyu 5 günde teslim ettiler. Ankaradan 1 günde geliyor.
SIRALAMA İSE KÖTÜYE DOĞRU ŞÖYLE GİDİYOR.
UPS
KOLAY GELSİN
YURTİÇİ
PTT
MNG
SÜRAT
ARAS
Yurtiçi pahalı ama en azından getiriyor
Benim içinde yurtiçi en leş firma esenler şubesi açıyorlar ama esenlerin bir mahallesine teslimat getirmiyorlar 2 senedir falan teslimat alanı dısındasınız diyip xd aramızdaki mesafede minibüsle 15 dk falan özel araçla gitsen 10 dk anca çeker ama o kargo oraya verildimi asla getirmezler hemen teslimat türünüde kafalarına göre değiştirirler şubede teslim yaparlar gönderenden alıcıdan rızasız , en sorunsuzu aras bizim bölgede ama oda telefon açmıyor kısacası bayağı kanser hepsi bölgeden bölgeye farklı işliyorlar
Yurtiçi kargo birinci kartta oturmama ve asansore ragmen ufak kargoyu aşağı gel al diyor devamli sacmalik bitmiyor ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü netten sipariş verdim.
Pazartesi kargolamışlar Salı günü teslim ettiler.
Almam gereken birşeydi yaklaşık 1,5 metrelık bir kutu ve 20-25 kg agırlıgında annemın adresini verdim.
Normalde evede çıkarmazlar diye tahmin ettim.
Çok şaşırdım eve kadar çıkarmışlar.
Aras kargo bu sefer şaşırttı.
-
Şubeden şubeye değişiyor, bizim burda mng leş hiçbir zaman kargomu getirmezler, hep evde yoktunuz yalanı. Aras ve yurt içi iyi. Gelmeden önce arıyorlar evde misiniz diye. Sürat yavaş çalışıyor, şubede günlerce beklediği oluyor. PTT eh işte, bizim buraya getiren dağıtıcıyla kanka oldum o da sağ olsun yardımcı oluyor.
Herhangi bir kargo şubesine telefonla ulaşabilen var mı ben cidden merak ediyorum.
Keşke sadece kargoculardan nefret etsem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X