Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durumu olduğu gibi anlatacağım çıldırma noktasına geldim artık. Kafam allak bullak.

Konu babam, babamla hiç hiç anlaşamayiz. Sabah kursa gidecektim hazırlanıyorum duş aldım. Annemle babam da kalkmış. Evde nakit para yoktu babam atmye gidecekti. Annemin kartından para cekecekmis. Kendi kartından neden cekmiyosun dedim. (Bunu dememin sebebi annemin kartını alır ve anneme resmen harclik verir. Annem fazladan yine eve bı şey alınca tartışma konusu olur. Her şeyin lafını yapar. Yok neden aldınız çok para harciyosunuz bilmem ne. Annem üstüne bı şey alsın hesabını sorar. Buna rağmen 2-3 ay önce bizden para saklayarak ruhsatlı silahı var ona mermi almak için para biriktirmiş kendi maaşından 1000 lira kadar. Ben de şimdi sinir oluyorum annemin parasıyla anneme kizmasina) Ben neden kendi kartindan cekmiyosun diyince bağırdı. Ben de yalan mı dedim dövmeye kalktı. Omzuma vurdu geri kaçarken yatağa düştüm. Kardeşim geldi ayırdı babamla beni. Ben de o arada babama vurdum. 22 yasindayim. çok sık değil ama babamdan hala dayak yiyorum. Küçükken sütü yanlışlıkla döktüm diye dönerdi, sokakta bı yere gidiyorduk saçım bozuldu saçımı bağlarken sokakta vurmuştu. Hep dönüyordu zaten çocukken. Aramızda hep bağırış çağırış var. Demedigimiz kalmıyor birbirimize. Bana sürekli bu evden gittiğin günleri görsem diyip duruyor. . O evde olmadıği, gece çalıştığı zamanlar evde huzurluyuz güle güle yemek yeriz, sohbet ederiz. Bıktım artık. Bı keresinde kavga ederken eşyalarimi topladım gidecektim göndermediler tabi.
    Bu evde kaldığım sürece zerre kadar iç huzurum yok. Sürekli kendimle savaş halindeyim. Aşırı tahammülsüz ve sinirliyim.

Başka şehirde yapmak istiyorum altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Başka neyi bahane ederek bu evden çıkarım bilmiyorum.

Sorum şu nasil ikna edebilirim, nasıl çıkarım bu evden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrarisiniSatanAdam3 -- 29 Haziran 2019; 9:47:30 >

• Anladığım kadarıyla üni mezunusun. İş bulup çalışabilirsin kendi evine çıkarsın. O zaman zarfına kadar da fazla muhattap olmamaya çalış.
  • Bir iş bulup kendi paranı kazan. Gerekirse başka eve çık.
  • Yüksek lisans bos is kardes okuyana da okumayana da verdikleri para 2000 3000 gir bi ise çalış
  • Anneni de kendini de kurtarman lazım bu durumdan boşanmayı hiç düşündü mü acaba? Ya da ne bileyim ailecek bi terapiye gidin diyeceğim babanda laftan anlayacak tip yok bencillik yapıyor bu tarz insanlar değişime de pek açık değildir valla ne yapsan bilemedim ama sabit gelir kazanıp anneni de kendini de kurtarmalısın şahsen
  • Bu tür insanlar kesinlikle laftan anlamazlar. Aynı durumu hemen hemen ben de yaşıyorum, tavsiyem ekonomik bağımsızlığınızı kazanmanız ve bir an önce o ortamdan uzaklaşmanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Bölümümden Nefret Ediyorum.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilaydauditore İ kullanıcısına yanıt
    "ailecek bi terapiye gidin"

böyle odun bir insan terapiden ne anlar bu 1.si
    annesi meraklı değil o odunun ızdırabını çekmeye, kim bilir ne demiştir nasıl korkutmuştur ben boşanmak istiyorum diyince bu da 2.si
  • Okumayın ferrarili adam
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    2 sene daha kaldı daha menzun değilim olunca amerika kaçma plan geldi aklıma aslında iyi
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    2 sene daha kaldı üniversite menzun oliyim amerika kaçma fikrim var
  • Uzaklaşma düşünüyorum
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    2 sene daha kaldı üniversite menzun oliyim amerika kaçma fikrim var hatırlarsam okuyana 3000$ ne veriyorlar ilk olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrarisiniSatanAdam3 -- 28 Haziran 2019; 23:40:14 >
  • FerrarisiniSatanAdam3 kullanıcısına yanıt
    Paranı kazan annene eşya al babana alma kudursun para senin paran biraz acımasız olmak gerek.
  • Sen okumasalar iyi bence
  • FerrarisiniSatanAdam3 kullanıcısına yanıt
    bildiğin aynı durumlar bende var 20 yaşındayım şuan bu zamana kadar staj dışında en fazla 1-2 hafta iş tecrübem oldu geçen sene 5 aralık'da bime girdim 3 ay işkurla denemek için aldılar işten şubat'da çıktım , annem yıllardır konfeksiyon - bebek kolu temizleme - çubuğa baliyle bayrak takma - boncuk (nakış) sürekli o tür tozlu işlerle uğraştı zaten cahil okuma yazması yok ayda 700 zor alıyo ve bende çalışmaktan nefret ediyorum askerliğim'de geldi zaten evin tek çocuğu olunca bütün yükü sen taşıyosun inanılmaz saçma annemi alıp bu ülkeden gitmek istiyorum bende ağzı var dili yok resmen iş yerinde kaç kere ezdiler onu küçükken babam çok döverdi annemi merdivenden aşağı bodruma attı - bastonla ayağına vurdu -sağ eline 10 luk beşon tahtasıyla vurdu vb ... şerefsizlik yaptı ben daha dünyada yokken annem'de bildiğin travma oldu eli ne zaman sızlasa bana anlatır durur şimdi aldığı parayı babama gidiyo veriyo 100-200 tl her neyse arada eve zaten içip geliyo ondan korkuyorum ben bu zamana kadar tek saygısızlık etmedim hep el alemle beni kıyaslıyo şunun oğlu şurda işe girmiş bu burda şöyle yapmış ya banane dicem diyemiyorum bi kere karşı geldim nasıl küfürler etti bi görsen zaten küfürcü ağzından eksik olmuyo Allah akıl fikir versin bunları yazınca nasıl rahatladım biliyorum iyiliğimi isteyebilir asker'de kalmamı istiyo orda ölsem bişey olsa anneme bakmayacağını biliyorum emekli oldu bu ay hala annemin çalışmasına bakıyo ben evde oturuyom diye kızıyo arkamdan konuşuyo daha çok şeyler yazardım'da gereksiz boşver üzme kendini :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 29 Haziran 2019; 1:51:58 >

• 2 sene kaldı dayanabilirsem kaçma düşünüyorum
  • Zebani nerde
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    Umarım her şey iyi olur sen için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.