Şimdi Ara

Yurttan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklı başında bir insanın yurdu sevme olanağı yoktur bence.Yurtlar işsiz boş adamların at koşturdugu mekanlardir. Hiçbir gayesi olmayan boş adamlar sürüsü.Tavsiyem yurtta kalmayın lanet ettim yurda bu sene yeter o kadar para veriyoruz bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne sorunlar yaşıyorsun.hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yurt mis gibi. Allah devletten razı olsun.

• yurt=ada hapisanesi
    özellikle yurtkur yurtları. 2003-2007 yılları arasında 8 kişilik yurt odasında havasızlıktan ölmemişsem,ben Mars'da da rahatlıkla yaşarım
  • Ben 2 kişilik odada kalıyorum memnunum.Yaş 22 oldu daha hazırlıktayım,saygılar.
  • Yurdun interneti hariç katlınır bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurttan memnunum. Elektrik ve su derdi yok, temizlik derdi yok, bir şey bozuldu uğraşma derdi yok. Suit odada 3 kişi kalıyoruz herkesin kendi odası var. Neden evde kalayım ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    5 ay önce açıldı
    Bölümümden Nefret Ediyorum.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskişehir de miydin sen

• Valla kusura bakmayın kaldığınız yurt olanaklarına göre değişir bu durum. 3 yıldır yalnız evde kalıyorum. 3 yıldır her Allahın günü her gün evi sil topla bulaşık yemek çamaşır bıktım usandım. Yurt güzel yangelyat osman. Yediğin önünde yemediğin arkanda kebap vallahi.

Tek problemi kalabalık olmayacak 1. odan olacak 2. internet sağlam olacak 3.

• Tek sorun internet onun disinda guzel gibi. 4 kisilik odadayim

• Yurtdışında yaşa o zaman

• birçok arkadaşın dediği gibi internet hariç gayet iyi yurtlar 250-300 liraya 5 yıldızlı otel konforu bekliyorsanız o ayrı tabi

• yurt var yurt var yalnız..
  • Bizim yurdunda tek iyi yönü internet. Yurt kadar lanet bişey yok. Zebil gibi yaşıyorum. Geçen hasta oldum bakımsızlıktan geberiyodum. -5 derece havada yürümeye dermanım yokken emekleyerek yemek ve ilaç almaya çıktım. Şu an midem çok kötü ve anne çorbası yerine yurdun boktan yemeklerini yemeye gidicem inşallah çıkarmam. Vallaha psikolojim bozuldu artık şehirdışı yazdığıma bin pişmanım 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum. İçimi döktüm,iyi forumlar.

• Sizler kendinizi herkesten yüksek gören arkadaşlık yapmayı bilmeyen asosyaller olduğunuz için öyle düşünüyorsunuz. Ankara Balgat Yurdunda kalıyorum bu yurda iyi ki gelmişim. Yurdun olanakları zaten güzel. İnternet fiber belirli zamanlar dışında bağlantı çok güzel. Günde bir sezon dizi indiriyorum. Oda arkadaşlarım on numara. Her türlü muhabbet var. Yeri geliyor efkarlanıyoruz yeri geliyor sabaha kadar boş muhabbet ediyoruz. Oda sıcak. Kalorifer yanıyor. Sıcak su hiç kesilmiyor. Yurdun giriş saati 11 ama gece 3te gelsen içeri girebiliyorsun. Yurdun önünde servis var her okula minibüslerden daha ucuz gidiyorsun. Yazın ramazanda balkonda yaptığımız muhabbetler bile yurtta kalmak için bir neden. Aylık 170 liraya kalıyorsun. Temizliğin çamaşırın yemeğin derdi yok. Bir yatağın bir dolabın var onlardan sorumlusun başka bir şey yok.

• Kampüse çadır kur çadırda yaşa o halde. Yurt bulmuş yurdu beğenmiyor.

• Yurttan bikinca eve ciktim, eve cikinca da ders calisamaz oldum. Bahane de yok resmen rahat batti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.