Şimdi Ara

Çirkin olduğumu nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet nasıl anlarım kafayı yiyecem çirkin miyim orta halli miyim anlayamıyorum bana yardım edin yok abi bunu düşünmeden yaşayamıyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çirkin Olduğunu Nasıl Anlarsın

Çirkin olduğundan endişe duyuyorsan, bu duygular yaşam kaliteni olumsuz etkileyebilir. Çirkin olup olmadığını belirlemek, öznel bir süreç olsa da, aşağıdaki işaretler sana bu konuda fikir verebilir:

• Başkalarından sürekli olumsuz yorumlar alıyorsan: Arkadaşların, ailen veya meslektaşların görünüşün hakkında olumsuz yorumlar yapıyorlarsa, bu senin kendini çirkin görmene neden olabilir.
    • Aynada kendine bakmaktan kaçınıyorsan: Eğer kendini çirkin görüyorsan, aynaya bakmaktan kaçınma eğiliminde olabilirsin.
    • Sosyal ortamlardan çekiniyorsan: Görünüşünden dolayı utanıyorsan, sosyal ortamlara girmekten çekinebilirsin.
    • Kendini başkalarıyla karşılaştırıyorsan: Başkalarının daha çekici olduğunu düşünerek kendini kötü hissediyorsan, bu kendini çirkin görmene yol açabilir.
    • Görünüşüne odaklanıyorsan: Çoğu zaman görünüşüne odaklanıyorsan ve diğer insanların ne düşündüğünü merak ediyorsan, bu kendini çirkin görmenin bir işareti olabilir.

Bununla birlikte, yukarıdaki işaretlerin herkes için geçerli olmadığını unutmamak önemlidir. Çirkin olup olmadığını kesin olarak belirlemenin bir yolu yoktur. Sonuçta, güzellik görecelidir ve herkesin farklı güzellik standartları vardır.

Kendini çirkin hissediyorsan, profesyonel yardım alman faydalı olabilir. Bir terapist, kendini algını iyileştirmene ve özgüvenini artırmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buraya at diyelim.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Ona cesaretim olsa yapmıştım

• pm at tipini söyleyim
  • Up

• bu konuyu açtığına göre çirkinsin kardeşim geçmiş olsun
  • Enthris kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bim kasiyeri seni beğenirse bil ki çirkinsin. Şok kasiyeri beğenirse güzelsindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss ni atarsın bem kıskanıp allah açıl şifalar versin diyorsam tipin iyidir anlamına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nonsmoke N kullanıcısına yanıt
    Kendini çirkin gören, erkek güzeli denecek kadar yakışıklı erkek biliyorum, kız ağzına girecek kadar sırnaşırken, bu adam kızla konuşacak kelime bulamıyo, sebebi de çekingen, utangaç ve özgüvensiz olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle erkek güzeli değilim dediğin tipte insan gördüm. Ben sanırım çirkinliğini kabul edemeyenlerdenim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.