Şimdi Ara

Akrabamıza araba sattık şimdi uğraşıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Geçmiş olsun. Can sıkıcı ve karışık bir durum.

Eyvallah sağolasın
    satışını almayı arabayı satarken ön şart koysakdık şimdi uğraşmazdık. Bu da ders olsun bize.
    Daha borcunu bilmiyoruz. bakalım o ne kadar çıkacak
  • [b]sen bence pazartesi git bir trafik tescille konuş.. araba yok ruhsat yok plaka yok xsadece mal sahibi var ortada de nasıl hurdaya ayırırız diye sor bakalım..ama ne yaparsan yap arabanın yerini söyleme.. motoru kime sattınız.. araba hangi kazaya karıştı vs gibi onlarca soruyla muhatap kalabilrisniz... en sağlamı bu şeikilde.çaldılar bilmiyorum. biz ne söylesek olmaz..hatta biz aracı hurdaya ayırıken bir arkadaş daha vardı 4 milyar vergi borcu varmış kamyondan kamyonuda hurdacıya satmış.. hurdacıda piyasada yok.. ben ne yapacam diye dert yanıyordu.benim önüödeydi.. polis o zaman hurda demeyelim tarafikten çekelim vergi işlemez böylece demişti.. sanırım buda senin için bir çözüm olabilir trafşkten çekmek.. vergi işlemez böylece.hurdaya ayırma :). belki günün birinde discovery channelden senin passat ın halini görürler yenilemeye sokarlar senin aracını :D şaka bir yana trafikten çekmek daha basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 2 Ocak 2010; 2:19:27 >

• Eee ne demişler "Dostla ye iç ama alış veriş yapma."
  • Hocam zaten ne geliyorsa akrabadan, eşten, dosttan geliyor . . .
  • Geçmiş olsun, benim de aklıma şu söz geldi; Akrep yapmaz akrabanın akrabaya yaptığını.
  • her zaman söylerim yine söylüyorum" tanıdıkla iş yapmayacaksın!"
    şimdi ayıkla pirincin taşını...
    geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

[b]sen bence pazartesi git bir trafik tescille konuş.. araba yok ruhsat yok plaka yok xsadece mal sahibi var ortada de nasıl hurdaya ayırırız diye sor bakalım..ama ne yaparsan yap arabanın yerini söyleme.. motoru kime sattınız.. araba hangi kazaya karıştı vs gibi onlarca soruyla muhatap kalabilrisniz... en sağlamı bu şeikilde.çaldılar bilmiyorum. biz ne söylesek olmaz..hatta biz aracı hurdaya ayırıken bir arkadaş daha vardı 4 milyar vergi borcu varmış kamyondan kamyonuda hurdacıya satmış.. hurdacıda piyasada yok.. ben ne yapacam diye dert yanıyordu.benim önüödeydi.. polis o zaman hurda demeyelim tarafikten çekelim vergi işlemez böylece demişti.. sanırım buda senin için bir çözüm olabilir trafşkten çekmek.. vergi işlemez böylece.hurdaya ayırma :). belki günün birinde discovery channelden senin passat ın halini görürler yenilemeye sokarlar senin aracını :D şaka bir yana trafikten çekmek daha basit

Gidip konuşalım o zaman.trafikten çektiğin zaman vergi işleyip işlemediğini öğreniriz. Ama devlet parasını bırakmaz diye düşünüyorum. Kesin bilen var mı bu konuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sg83

Geçmiş olsun, benim de aklıma şu söz geldi; Akrep yapmaz akrabanın akrabaya yaptığını.

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

her zaman söylerim yine söylüyorum" tanıdıkla iş yapmayacaksın!"
    şimdi ayıkla pirincin taşını...
    geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar
  • dostla akrabayla alışveriş yapmayacaksın, bunu bilir bunu söylerim.
  • trafikten çektiğin zaman vergi işlemiyor... ama borcunu ödemeden trafikten çekerlermi bilmem.. en sağlıklısı pazartesi durumu anlat git konuş..
    quote:

Orijinalden alıntı: falcondeu

quote:

[b]sen bence pazartesi git bir trafik tescille konuş.. araba yok ruhsat yok plaka yok xsadece mal sahibi var ortada de nasıl hurdaya ayırırız diye sor bakalım..ama ne yaparsan yap arabanın yerini söyleme.. motoru kime sattınız.. araba hangi kazaya karıştı vs gibi onlarca soruyla muhatap kalabilrisniz... en sağlamı bu şeikilde.çaldılar bilmiyorum. biz ne söylesek olmaz..hatta biz aracı hurdaya ayırıken bir arkadaş daha vardı 4 milyar vergi borcu varmış kamyondan kamyonuda hurdacıya satmış.. hurdacıda piyasada yok.. ben ne yapacam diye dert yanıyordu.benim önüödeydi.. polis o zaman hurda demeyelim tarafikten çekelim vergi işlemez böylece demişti.. sanırım buda senin için bir çözüm olabilir trafşkten çekmek.. vergi işlemez böylece.hurdaya ayırma :). belki günün birinde discovery channelden senin passat ın halini görürler yenilemeye sokarlar senin aracını :D şaka bir yana trafikten çekmek daha basit

Gidip konuşalım o zaman.trafikten çektiğin zaman vergi işleyip işlemediğini öğreniriz. Ama devlet parasını bırakmaz diye düşünüyorum. Kesin bilen var mı bu konuyu?

• Aklıma bir atasözü geldi; Akraba ile ye iç , alışveriş yapma. Geçmiş olsun arkadaşım, umarım en kısa sürede çözersin problemi.
  • quote:

trafikten çektiğin zaman vergi işlemiyor... ama borcunu ödemeden trafikten çekerlermi bilmem.. en sağlıklısı pazartesi durumu anlat git konuş..
    quote:

Orijinalden alıntı: falcondeu

quote:

Evet bende öyle duydum.trafikten çektiğin zamanda borcunu ödemek gerekiyor.mesela 2 sene için yurtdışına gittin o sürede vergisini ödememek için trafikten çekiyosun sonra tekrar trafiğe çıkartıyosun. hurdaya ayrıdığın zaman artık birdaha trafiğe çıkamıyor.iki türlüde borcu varsa devlet alıyor.borcundan kurtulmanın yolu yok.onu anlamış olduk.
    ancak bürokratik işlemlerden en kısa yoldan kurtulmak için nasıl bir yol izlemeliyiz bu konuda başka deneyimler varsa bekliyorum.yerini biliyoruz mu diyelim yoksa bilmiyoruz mu diyelim?bilmiyoruz desek trafik inanır mı?çalıntı ihbarı falan istemezler mi?ne zaman oldu diye sormazlar mı?tamam borçlarını ödeyip gelin hemen hurdaya ayıralım derler mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.