< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akreditesiz Amerika da doktorluk
-
-
Form 186 doldurunca akreditasyon gerekmiyor ama sen başlayana kadar form 186 doldurmak için akredite olmak gerekecek sanırım
-
6 senede akredite olma ihitmali var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 seneye tüm devlet üniversiteleri akredite olur bence
-
Onceki sene okuyanlar siteden girip halledebiliyordu
Akredite yoksa olmuyor yatay gecsen bile iki okulun da akredite olması gerekebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes amerikaya gidebileceğini zannediyor
-
Up
Doğru. Okul akredite olunca da iş bitmiyor ki taşrada akredite olan bir sürü tıp var ama buralardan şu ana kadar amerikada doktor olmaya hak kazananlar bir elin parmaklarini gecmez.(hatta belki hic kimse gidememistir suana kadar step1'i gecen tanidigim biri var sadece o da gidemeyecek gibi duruyor onun disinda hic ornek bilmiyorum tasradan amerikaya giden). İşin özü tıpta da böyle yüksek yerlere sadece top unilerin en iyi ogrencileri girebiliyor ama bizim tasrali cocuklar akrediteye girince is bitiyor zannediyor. Bilmiyorum belki de daydreaminglerini devam ettirebilmek icin bir faktor istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı kırıcı.. insanların belli hedefleri ve idealleri olamaz mı arkadaş! Sizin ne haddinize buna daydreaming demek!.. konunun açılma amacı belli akredite olmadan USMLE sınavına girip girilemeyeceğini öğrenmek bu kadar basit, zamaninda sizinde hayalini kurup zorlugunu gorunce vazgeciginiz bi hedefin pesinden bir baskasi kararli bir sekilde gitmek istediginde neden buradaki insanların hayallerine ideallerine "keep dreaming broo" masturbasyonu yaparak kendinizi tatmin edip insanlarin hevesini kiriyorsunuz? bu isin ne kadar zor oldugunu aciklayan nesnel bir yorum yapsaniz anlarim hatta bilgilendirme icin tesekkur ederim ama bu yorum ne simdi? "Daydreaminglerini devam ettirebilmek icin bir faktor istiyorlar" bi monitorun arkasindan benim sorumun altinda aslinda gerceklesmeyecek bir sey icin kendini avutuyor gibisinden bir psikolojik tespit yaptigini sanmak... bu tarz bir cumle kurup insanlarin ideallerine ket vurmak size ne kazandirdi soyler misiniz? Tek sebebi zamaninda sizin bastirdiginiz idealler ve hayaller demekki eger baska bir neden varsa soyleyin yok efendim ben isin zorluguna degindim sadece vs demeye bile kalkismayin. ister Amerika olmazsa Almanya hatta belki 5 6 yil sonra hic yurt disina gitmek bile istemeyecegim ama bu size baskalarinin ideallerine "daydreaming" deme hakkini vermiyor. Oguzhan Ugur un anlattigi fikradaki gibi Turklerin kazanina dokunan olmaz onlar zaten cikmaya calisan birini gorunce asagi cekmeye calisirlar tespiti ne kadar dogru... sizin gibi egolu icinde diger insanlara karsi sevgisi olmayan onlarin heveslerini kiran kisiler doktor olacak ya daha fazla soze gerek yok cok kirildim bu "daydreaminglerini devam ettirme muhabbetine" hocam gozlerimi bile doldurdu hatta bazi insanlari hayata baglayan tek sey belkide kendine baska bi diyarda yeni bir duzen kurma hayali belkide ailesi olmayan biri icin disarida bir yerlerde 0 dan baslamak tek sans ama bunu anlayamazsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bosver bro öğrendiğim kadarıyla usmle çok daha bireysel bir süreç why not
daydreaming aynen ayneeeen
Olum şurada hiç tanımadığın bir adam yorum yaptı diye nası gözleriniz doluyor **. Dediklerine %100 katılıyorum da şu sosyal mecralarda yazılan şeylere bu kadar takılmayın **
-
Olay biraz farkli aslinda hocam damarima basti diyebilirim kurdugu cumlenin cok cok benzerini bi baska yerde daha duydum bi ebeveynimden zamaninda ondan biraz gerildim sag olun yinede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu işler öyle kolay değil iyi seviye ingilizce istiyorlar ve daha birçok zımbırtısı vardır araştırmaya kalksan biraz fazla üstten uçuyorsunuz. Sen hele başla tıp fakültesine yarıla bi o zaman düşünürsün bunları.
-
en güzeli ülkemize hizmet etmek bence
kesinlikle
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Herkes amerikaya gidebileceğini zannediyor |
Benzer içerikler
- aile evinde üniversite okumak
- kolaykopi güvenilir mi
- bilgi sarmal mı 345 mi
- miray yayınları zorluk derecesi
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X