Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alabilirim eğer niyetliysen özelden yazabilirsin cevap.

edit: Bu arada yalan dolanı sevmem eskişehirli değilim istanbulluyum. Yanlış anlaşılmasın teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 4 Ağustos 2007; 21:54:23 >
  • kardes ben hemserime vermeyi tercih ederim eger isteyen cıkmassa char senindir
  • Tamam sorun değil isteyen çıkmazsa alabilirim; yinede teşekkürler...
  • ahhh server ahhhhhh :( :( :(
  • Server online
  • Beyler siteyi acabilen varmi res atacaz atamiyoruz..
  • Şuan sorun varmi ?
  • hayırlı olsun inşallah uzun ömürlü bir server olur kardeş

geliom
  • arkadaslar öncelıkle bu serverde emegı gecen kardeslere tesekkurler. server gayet guzel ve sorunsuz kanatımce ve gun gectıkce daha da ıyı olacağını tahmın edıyorum. bence MU OYNAMAK ISTEYEN SERVER ARAYAN KARDESLERIME SIDDETLE TAVSIYE EDERIM. HEPINIZE SAYGI VE SEVGILERIMLE BY KARAHISAR EFESI....
  • ßen reaLisTT -AkrutMu- son zamanlarda oynadığım en kaliteli ve en güzel serverdi

Elimde olmayan nedenlerden dolayı Ben bırakıyorum Herkeze iyi eğlenceler
    Mu oynamayı düşünen varsa Akrutmu yu şiddetle Tavsiye ediyorum..

Mu turka ekibi hepsi cok deneyimli ve hepsi işinin üstadı insanlar...

Server çok başarılı umarım başarısının devamı gelir..

reaLisTT ofline..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ReaLisT

ßen reaLisTT -AkrutMu- son zamanlarda oynadığım en kaliteli ve en güzel serverdi

Elimde olmayan nedenlerden dolayı Ben bırakıyorum Herkeze iyi eğlenceler
    Mu oynamayı düşünen varsa Akrutmu yu şiddetle Tavsiye ediyorum..

Mu turka ekibi hepsi cok deneyimli ve hepsi işinin üstadı insanlar...

Server çok başarılı umarım başarısının devamı gelir..

reaLisTT ofline..

cok yardımın oldu bana allah razı olsun. bu msjı görünce gercekten üzüldüm ama kendi kararın hayatta başarılar :))
  • Arkadaşlar övgüleriniz için ekib olarak teşekkür ederiz
    Serverin daha bizim istediğimiz düzeyde olmadiğinida vurgulamak isterim bombalar çok yakinda....
  • Türkçe karakter kullanımında iyi ancak "ı" yerine "i" yazmasan çok daha iyi olacak. Bu arada herhalde ekip olarak iyi çalışıyorsunuzki övgü alıyorsunuz tebrikler...
  • serverda guild war yapacak adam arıorum yapmak isteyen buraya yazsın
  • Server online
  • bence serverin sürekli offline olup online olması ilerleme kaydettiklerini gösteriyor server gayet güzel ilerde cok daha iyi olur mu nun ahbabı kişilerde başlasa muhabbet olsa çok güzel olur simdi güçlenen kasmamda kasmam die tutturuo[istisnalar war ama olsun]doru dürüst birileri başlar ise cok güzel olucak neyse KISACASI

SERVER SÜPPPPERRRR
  • Arkdaslar serverin düzenli olarak hergün kapanmasi yedeklerimizi başka hard diskke aliyorum buda en fazla 15 dakikamizi aliyor geri kalan zamanlarda server 7/24
  • Server Online
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Dsr ayarlarını kontrol etmenizi öneririm.
    1.5 - 2 ay içinde Admin characterlerinin bile kesemeyeceği player'lar olabilir.

+11 +16 dsr'li bir set yapıp 2 adet dsr optionlu yüzük takılınca,
    ve agi 65k'ya dayanınca bütün characterler ölümsüz olabiliyor. (Dark Lord characteri hariç)
    1.03N versiyonunda bizzat tarafımdan denenmiştir.

abi 2dk söylemesen olmuyo dimi ya

Birkaç gündür bu başlığı takip etmiyordum. O yüzden cevabım biraz geç oldu.

Bu durumu söyleyip söylememe konusunda kararsız idim. Çünkü bu durumu bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla.

Fakat bu durum başta çözülürse ilerde yaratacağı sıkıntılar önlenmiş olur.
    Şahsen ben olsam direkmen elf açarım. Nasıl olsa sürekli agi basacağım. Diğer characterler hem str-agi-energy-command-vita çalışacaklar hem de dsr'li item toplayacaklar.
    Amma velakin bu konuda elf characteri sürekli agi basacağından dolayı hepsinden öndedir. Diğer characterlerin agiyi fullemeleri için 300-350 reseti aşmaları gerekirken elf ile ortalama 200 resette 65k yapabilirsiniz.

• Konuyu iyi etit etmediğin yaptiğin acıklamadan belli...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.