Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EsEsLee

agorafabia bu serverda agiyi fulle deneris senide bekleris servea

• Server birazdan sizlerle
  • Server online
  • stadium bahce spotlarında yaratiqlar cogaltılırsa coq iyi olur kırmızı baltalıların oldugu yer coq az simdiden tsk ederim
  • Serverda huzuru bozan hareketlere asla ve asla izin verilmemektedir.Heleki küfür olaylarina tahammülümüz hiç yoktur.Bügün insan kiliğina bürünmüş birinin acc silindi.Böyle olaylarin bir daha yaşanmamasi dileğiyle.
    Serverda eventlerimiz her c.tesi 21:30 olacaktir herkesin bilgisine ödül tatmin edicidir
    İyi oyunlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 2 Ağustos 2007; 22:43:04 >
  • hayırlı olsun herkese bende şimdi başlıyorum oyuna nickname antOnyO herkese ii kasmalr
  • server neden kapandi sinciq
  • Server online
  • stadium spotlarının cogaltılmasını oneririm yaratiqlar coq az
  • uzun wow maratonundan sonra acc mi 400 ytl ye sattım mu ya devam edicem ilk serverim de bu olsun hadi hayırlısı :))
  • Arkadaşlar serverda büyük değişimler olacak ama bize biraz süre verin herşeyin farkindayiz içiniz rahat olsun
  • Dsr ayarlarını kontrol etmenizi öneririm.
    1.5 - 2 ay içinde Admin characterlerinin bile kesemeyeceği player'lar olabilir.

+11 +16 dsr'li bir set yapıp 2 adet dsr optionlu yüzük takılınca,
    ve agi 65k'ya dayanınca bütün characterler ölümsüz olabiliyor. (Dark Lord characteri hariç)
    1.03N versiyonunda bizzat tarafımdan denenmiştir.
  • Merak etme arkadaşim onunda farkindayiz onada bi şekilde çözüm bulunacak Türkün yapamiyacaği iş yok :=))))
  • yaa bişi sorucam ben windows modeleri nedne calıştıramıorum. oyuna giriorum f11 yapıorum windowsa gelio ama oyun yok oluo.. neden yaaaa
  • akrutmu@esasforum.org ekle konuşalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

uzun wow maratonundan sonra acc mi 400 ytl ye sattım mu ya devam edicem ilk serverim de bu olsun hadi hayırlısı :))

walla hayırlı olsun senin içinde bizim içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

Dsr ayarlarını kontrol etmenizi öneririm.
    1.5 - 2 ay içinde Admin characterlerinin bile kesemeyeceği player'lar olabilir.

+11 +16 dsr'li bir set yapıp 2 adet dsr optionlu yüzük takılınca,
    ve agi 65k'ya dayanınca bütün characterler ölümsüz olabiliyor. (Dark Lord characteri hariç)
    1.03N versiyonunda bizzat tarafımdan denenmiştir.

abi 2dk söylemesen olmuyo dimi ya

@KaRa_EaGLe kardeş selam seni muturk ten tanıyorum istiyosan msn adresimi ekle imzamda var hotmail olanı ekle windows olayını halletmeye çalışalım

• Server birazdan yeniden açilacak
  • Server Online
  • evt arkadaslar ben oyundaki qansız eger aranızda eskisehirli bi arkadasımız varsa karakteri vericem oyunu bazı sebeplerden dolayı bıraktım isteyen varsa yazabilir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.