Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu dc olayına da keşke bir çözüm getirilse...
  • evet kasamiyorum habire dc
  • Evet arkadaşlar sorunun farkındayız ancak neden kaynaklandığını henüz çözemedik. Ancak çalışmalarımız sürüyor.
  • Bunun çözümü mutlaka vardır sorun bulunacak gibime geliyor inşallah kısa sürede bulur çözersiniz. Oyuncularda sabır gösterirse daha rahat soruna odaklanabilirsiniz sabredin arkadaşlar herhalde çalışıyorlar sorun üzerinde demekki.
  • server oflineee
  • arkadaslar buyuk ihtimal elektirik felan kesilmistir birden gitti server cunku merak etmeyin derim
  • adminin ili nere bölgesi tedaşı arıcam
  • Türkiye genelinde küresel ısınmaya bağlı olarak sürekli kesinti oluyor siz nerelerde yaşıyorsunuz ugandada felanmı haberler bas bas bağırıyor barajlar boş su yok elektrik üretemiyoruz biraz haber izlemenizi tavsiye ederim hep oyun oyun nereye kadar.
  • bende elektirik kesilmistir dedim saten wolf bisimde var haberimis herhalde
  • Server Online!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Türkiye genelinde küresel ısınmaya bağlı olarak sürekli kesinti oluyor siz nerelerde yaşıyorsunuz ugandada felanmı haberler bas bas bağırıyor barajlar boş su yok elektrik üretemiyoruz biraz haber izlemenizi tavsiye ederim hep oyun oyun nereye kadar.

Valla bizim burda hic kesilmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Türkiye genelinde küresel ısınmaya bağlı olarak sürekli kesinti oluyor siz nerelerde yaşıyorsunuz ugandada felanmı haberler bas bas bağırıyor barajlar boş su yok elektrik üretemiyoruz biraz haber izlemenizi tavsiye ederim hep oyun oyun nereye kadar.

adıyamanda da kesinti yok
    enerji bakanı dün açıklama yaptı elektrik kesintisine gidilmeyecek dedi
    saygılar

• quote:

quote:

izmirdede kesilmiyor

• Susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum. Arkadaşlarım siz Türkiye'de yaşadığınızı unuttunuz kendinizi Amerika'da zannettiniz galiba. Elektrikte kesilir, su da. Hadi Akrut mu oyuncularını anlıyorumda normalde hiç mesaj yazmayıpta sırf muhalefet olsun diye yazan kişileri anlamıyorum. Muhalefeti seviyorsan seni siyasete alalım(Allah göstermesin).
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

Susayım susayım diyorum ama dayanamıyorum. Arkadaşlarım siz Türkiye'de yaşadığınızı unuttunuz kendinizi Amerika'da zannettiniz galiba. Elektrikte kesilir, su da. Hadi Akrut mu oyuncularını anlıyorumda normalde hiç mesaj yazmayıpta sırf muhalefet olsun diye yazan kişileri anlamıyorum. Muhalefeti seviyorsan seni siyasete alalım(Allah göstermesin).

Bana uyar siyaset hade atılalım ama tabi benim 4 sene falan beklemem gerekicek cunku daha millet vekili secilme yasına ulasamadım Acaba bana oy verirmisiniz aday olursam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 31 Temmuz 2007; 17:22:37 >

• sana oyun o su verilmez be devleti batırırsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

sana oyun o su verilmez be devleti batırırsın sen

Nerden biliyon batırcagımı ??
  • Yok Umut'um sen üzerine alınma. Sen yinede siyasete gir benim oyum sana
  • quote:

Yok Umut'um sen üzerine alınma. Sen yinede siyasete gir benim oyum sana

Tamam ozaman sen oyunu bana virceksen 4 sene sonra girem
  • quote:

quote:

Yok Umut'um sen üzerine alınma. Sen yinede siyasete gir benim oyum sana

Tamam ozaman sen oyunu bana virceksen 4 sene sonra girem

Sp denmi girecen Sipaz Party

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.