Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakinda bi daha yorum yapmiyacam s.s olayini verme gibi zorunluluğum yoktur kayit olurken kabul ettiğiniz anlaşmayi bi daha gözden gecirin zaten bunu benden istemekle neyle ithaf ettiğinizi anliyorsunuz değilmi neyse allahtan stafi göster dediğimde olay yerinde normal bir player vardida ona şahitimiz var yoksa onun içinde yalancilikla suclayacaklar ben bu forumda bulunduğumdan beri herkezle ilişkilerimi yep yapici tutmaya çaliştim ağir ithamlarda bulununmasina rağmen yinede bunu korumaya çaliştim.
    Bu konuda sadece yaptiğim yanliş bir açiklama vardir bahsi gecen şahis banlanmamiştir 1 hafta chari bloke olmuştur ha bloke açilir ister oynar ister oynamaz kendi fikridir saygi duyarim.
    Dipnot:Banlanma sebebi staf deildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

ne bi bildiginn dark soul stafa grand soul staf dedıgıne gore ne bıldıgın war merak edıyorum kasmasını bılmıyosunuz 1 gun ciddi ciddi kastim onada denemedıgınız kalmadı yok admınmısım yok hack yapıyomusum yok yenı staf cıkarıyomusum

ahaha güldürme beni ismini yanlış söylemişiz ne oldu yani başka versionda öyle yazıyodu ben de öyle dedim ona bakılırsa 97d de flaming phoenix 1.0 da great dragon diye geçiyor sırf zırvalamak için konuşuyosun da herşeyi geçelim admin stafı göster deyince neden göstermedin kimden korkuyosun kutlug tan mı?

burda benim adım neden geçti anlamadım
    sanırım bir yaran var
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Bu konu hakinda bi daha yorum yapmiyacam s.s olayini verme gibi zorunluluğum yoktur kayit olurken kabul ettiğiniz anlaşmayi bi daha gözden gecirin zaten bunu benden istemekle neyle ithaf ettiğinizi anliyorsunuz değilmi neyse allahtan stafi göster dediğimde olay yerinde normal bir player vardida ona şahitimiz var yoksa onun içinde yalancilikla suclayacaklar ben bu forumda bulunduğumdan beri herkezle ilişkilerimi yep yapici tutmaya çaliştim ağir ithamlarda bulununmasina rağmen yinede bunu korumaya çaliştim.
    Bu konuda sadece yaptiğim yanliş bir açiklama vardir bahsi gecen şahis banlanmamiştir 1 hafta chari bloke olmuştur ha bloke açilir ister oynar ister oynamaz kendi fikridir saygi duyarim.
    Dipnot:Banlanma sebebi staf deildir.

Burada bir yanlışınız var
    Admin dahil kimseye itemlerini göstermek zorunda değildir
    Zaten adminse gerçekten itemleri göstermesini istemek saçmadır
    Admin olduğunu söyleyen kişi benden itemlerimi göstermemi isterse SS alır ve bunu admine yollarım
    Çünkü itemleri admin zaten görebilir ve böyle saçma bir istekte bulunmaz
    Güzel server kuruyor güzel site kuruyorsunuz ama yönetemiyorsunuz
    Bunu defalarca ispatladınız
    saygılar

• quote:

Arkadaşim senle konuşmak için oyuna kadar geldim ve yanima aldim seni ben sanki stafin +10 +16op bilmiyomusum gibi göster dediğimde göstermezsen bu kaçirdiğin bişeyler var demektir senle iletişim kurmaya geliyorum sen kendi başina buyruk hareketler yapiyorsun ben sana stafi göster dediğim zaman niye dediğin zaman bile banlabilirsin ki sen sadece staf ve kalkan için banlanmadin.....

Stafi göster diyen char normal bir char değil YONETIM nickiyle rankingde gözükmiyen bi char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 29 Temmuz 2007; 3:22:20 >
  • Server birazdan yeniden online olacak
  • Server online!!!!
  • quote:

quote:

Arkadaşim senle konuşmak için oyuna kadar geldim ve yanima aldim seni ben sanki stafin +10 +16op bilmiyomusum gibi göster dediğimde göstermezsen bu kaçirdiğin bişeyler var demektir senle iletişim kurmaya geliyorum sen kendi başina buyruk hareketler yapiyorsun ben sana stafi göster dediğim zaman niye dediğin zaman bile banlabilirsin ki sen sadece staf ve kalkan için banlanmadin.....

Stafi göster diyen char normal bir char değil YONETIM nickiyle rankingde gözükmiyen bi char

Hala acıkca neden banlandı acıklama yapmadınız dolanbaclı cevaplar veriyorsunuz ama neden banlandı(veya sizin deyiminizle 1 hafta block yedi) hala demiyorsunuz.. Staf deil diyorsunuz peki ne sebeb ne tamam ss gostermiyosunuz anladık ama nedenini nie soylemiyorsunuz??? Soyle kardesim. Adama uyuz oldum de bu kadar hızlı kasıp beni gecti tav oldum banladım de veya adam oyunda amuda kalktı kızdım banladı de yane bisey de sacmada olsa gecerlide olsa gecersizde olsa soyle sebebini acıkca soyle.. ŞU Şu sebeblerden dolayı boyle yapıldı diye soyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 29 Temmuz 2007; 9:29:09 >

• Kardesim gece 3:00 dc falan yoq tu lost tower 7 de kasiyordum sabah 6:00 da cok dc yemege basladim sorun benden bi yoqsa bi bakim mi war bilgilendirirseniz sewinirim.
  • evt bende boyuna dc yiyorum ama server online duruo
  • dc olayı cok arttı ya 2 dk duramaz oldum bugun oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

quote:

ne bi bildiginn dark soul stafa grand soul staf dedıgıne gore ne bıldıgın war merak edıyorum kasmasını bılmıyosunuz 1 gun ciddi ciddi kastim onada denemedıgınız kalmadı yok admınmısım yok hack yapıyomusum yok yenı staf cıkarıyomusum

ahaha güldürme beni ismini yanlış söylemişiz ne oldu yani başka versionda öyle yazıyodu ben de öyle dedim ona bakılırsa 97d de flaming phoenix 1.0 da great dragon diye geçiyor sırf zırvalamak için konuşuyosun da herşeyi geçelim admin stafı göster deyince neden göstermedin kimden korkuyosun kutlug tan mı?

sanırım bir yaran var
    saygılar

yoo hiç yaram falan yok o da theyaman denilen örgütün üyesi ve başı da sensin dimi adınız lekelendi ama adam senden korktu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

quote:

sanırım bir yaran var
    saygılar

yoo hiç yaram falan yok o da theyaman denilen örgütün üyesi ve başı da sensin dimi adınız lekelendi ama adam senden korktu

1.TheYaMaN bir örgüt değildir
    2.Bu serverde yada başka serverde bu guild ile alakası olan hiç bir player hile yapmaz
    3.Ben sandığın gibi korkulacak biri değilim
    saygılar

• quote:

quote:

diyer serverlarda falming diye gece bilir ama dragon staf her versiyon da ayni
    bide walla nasıl gorduyseniz diştan +13 diye anlamyıorum
    bu arada The YaMaN bir örgut degildir. Adıda hic bir şekilde kirlenmemiştir.Sadece forumlarda kirtletmek isteyenler wardir.The YaMaN dan gordugunuz Kişiler Asla hack dupe vs gibi bi soz konusu olmaz Hakkıyla kasar Ve de Hakkıyla keser

Hack dupe vs şeyler diyer playerlerın hakkını yemektir.
    Ve kull Hakki ymk en buyuk gunahtir.
    Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 29 Temmuz 2007; 12:02:49 >

• quote:

quote:

quote:

diyer serverlarda falming diye gece bilir ama dragon staf her versiyon da ayni
    bide walla nasıl gorduyseniz diştan +13 diye anlamyıorum
    bu arada The YaMaN bir örgut degildir. Adıda hic bir şekilde kirlenmemiştir.Sadece forumlarda kirtletmek isteyenler wardir.The YaMaN dan gordugunuz Kişiler Asla hack dupe vs gibi bi soz konusu olmaz Hakkıyla kasar Ve de Hakkıyla keser

Hack dupe vs şeyler diyer playerlerın hakkını yemektir.
    Ve kull Hakki ymk en buyuk gunahtir.
    Saygilar...

tamam o zaman ben yanlış görmüşüm özür dilerim.
    @kutlug: kimseden korkum yok yalnız Allah'tan korkarım ben.

• öncedende dedigim gibi Dh de herkez reis zaten anca fforumda konusursunuzz vede cagırırsınız burdayım surdayım diye

• quote:

öncedende dedigim gibi Dh de herkez reis zaten anca fforumda konusursunuzz vede cagırırsınız burdayım surdayım diye

bu laf banamıydı bilmiyorum ama ben reis falan değilim Atatürkçüyüm ben reis denilen kişiler sadece arkasına güvenir dayak yiyip ocağı çağırırlar bu hep böyledir

• reisi o mana da demek ıstemedım sen anlamadın belki yaşın kucuk dur ondandir yada yaşın buyuk olabılır ama aklın kucuk
  • quote:

reisi o mana da demek ıstemedım sen anlamadın belki yaşın kucuk dur ondandir yada yaşın buyuk olabılır ama aklın kucuk

sen de kendini böyle hakaretler ederek belli ediyorsun reis demenle ne demek istediğini anladım zaten banane çok kendini beğenmişsin sen
  • quote:

@kutlug: kimseden korkum yok yalnız Allah'tan korkarım ben.

aksini iddaa eden olmadi
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.