Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşim senle konuşmak için oyuna kadar geldim ve yanima aldim seni ben sanki stafin +10 +16op bilmiyomusum gibi göster dediğimde göstermezsen bu kaçirdiğin bişeyler var demektir senle iletişim kurmaya geliyorum sen kendi başina buyruk hareketler yapiyorsun ben sana stafi göster dediğim zaman niye dediğin zaman bile banlabilirsin ki sen sadece staf ve kalkan için banlanmadin.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

Grand soul tarkanda dusuyo dark soul staf arenada cok kolay dusuyo ve bunları goren bebeler hack yapıyo dıyo bide bilip bilmeden Grand soul staf diyo vede +13 diyo en iyisi bunlar icin bban yiyorum ben 5 senedir mu kasiyorum hayattimda ilkez ban yedim ve bu serverda yedim bebelerin dolduruşuna gelen adminler tarafindan yedim kufur etsem hakaret etsem a.q amk fln gibi kelimeler bile kullanmiyan kişi icin ban ymk acayıpıme gitti ilk kez tadıyorum bu duyguyu vede guluyorum
    Son olarak kul hakki yemek en buyuk gunahtir
    Size başarılar boyle giderse cok başaramıcaksınız ama
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

o dedin staf buyuculerden dusuor senelerdir mu oynadıgın belli oluo tarkanda zor kasarken buyucu nası kesiosun hadi dustu dielim bide +10sevdim seni co

+1907
  • 1-bana salaksın felan deme 2-2k enerji nası 3 k oluo 3-senin yasının 100 katı item basmıslıgım var bana anlatma
  • quote:

1-bana salaksın felan deme 2-2k enerji nası 3 k oluo 3-senin yasının 100 katı item basmıslıgım var bana anlatma

sadece guluyorum (zaten dh de herkez reis bilysoun)
  • quote:

quote:

1-bana salaksın felan deme 2-2k enerji nası 3 k oluo 3-senin yasının 100 katı item basmıslıgım var bana anlatma

sadece guluyorum (zaten dh de herkez reis bilysoun)

Bence Gülme Amuda Kalk

• kimle dans ettigini bil ole konus francis ben reis felan deilim
  • Ben Neophyte_ kardeşimin böyle bir şeye kalkıştığına inanmıyorum.

Bu arada EsEsLee sen birisi hakkındaki geçmişi bilmeden bastığın itemlerin kaç katı olduğunu nasıl hesapladın? Senelerdir oynuyor çünkü benden önce başlamıştı oyunu bana öğreten kişilerden biride odur.

Lütfen element sallama EsEsLee kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Arkadaşim senle konuşmak için oyuna kadar geldim ve yanima aldim seni ben sanki stafin +10 +16op bilmiyomusum gibi göster dediğimde göstermezsen bu kaçirdiğin bişeyler var demektir senle iletişim kurmaya geliyorum sen kendi başina buyruk hareketler yapiyorsun ben sana stafi göster dediğim zaman niye dediğin zaman bile banlabilirsin ki sen sadece staf ve kalkan için banlanmadin.....
    quote:

Grand soul tarkanda dusuyo dark soul staf arenada cok kolay dusuyo ve bunları goren bebeler hack yapıyo dıyo bide bilip bilmeden Grand soul staf diyo vede +13 diyo en iyisi bunlar icin bban yiyorum ben 5 senedir mu kasiyorum hayattimda ilkez ban yedim ve bu serverda yedim bebelerin dolduruşuna gelen adminler tarafindan yedim kufur etsem hakaret etsem a.q amk fln gibi kelimeler bile kullanmiyan kişi icin ban ymk acayıpıme gitti ilk kez tadıyorum bu duyguyu vede guluyorum
    Saygılar...

Oncelikle ban sebebini acıkca acıklarmısınız acaba?? Eger stafi +10 die ise size yolladıgım filesta ben patlamayı kapatmıstım yane ne makinada nede jewel bazında patlama yoktu(jewellerden emin deilim ama makinadan eminim) eger ayarlamadıysanız o sizin hatanız adam basar adamı bu yuzden banlayamazsınız.. Ha eger duydugum kadarıyla ben adminim dedigini idda ediyorsunuz o yuzden banlıyorsunuz. O kelimeyi sarf ederken cekilmis ss i yayınlarsınız.. Olay kapanır polemik olmaz.. Ha giristeki kurallara yazmissiniz kural ihlalini goren bir yonetici ceze verirken ss cekmek zorunda deildir onun insiyatifindedir die bence cok yanlıs bir olay herseyi kanıtlarıyla ispat etmeniz gerekir yoksa serverinizde cok basınız agrır ve size karsı guvensizlik olusur soylediklerimi dikkate alıp bir acıklama yaparsanız sevinirim...

• hala olaylara guluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 28 Temmuz 2007; 23:08:14 >
  • Patlama Yoksa Benim Kanat Nie BumLadı

ßu arada Neophyte_ ßizimde Yerimiz Yurdumuz Belli EsEsLee ile Eskisehir'de Heryere Bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Patlama Yoksa Benim Kanat Nie BumLadı

ßu arada Neophyte_ ßizimde Yerimiz Yurdumuz Belli EsEsLee ile Eskisehir'de Heryere Bekleriz

ulem esiq kanat ayrı +10 +11 +12 +13 e basma ayrı sey ben makinadaki + lamalardaki patlamayı kapattım

• hala guluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

Patlama Yoksa Benim Kanat Nie BumLadı

ulem esiq kanat ayrı +10 +11 +12 +13 e basma ayrı sey ben makinadaki + lamalardaki patlamayı kapattım

ya patlama oranını kapatmasan nolurki
    millet +10 denemeyecekmi
    şimdiye kadar gördüğüm en basıcı 2 adamdan biridir
    diğeride LOL NURSAH

• fazla gulme agrı yapar
  • quote:

Son Gülen İyi Gülermiş

• quote:

quote:

Son Gülen İyi Gülermiş

o geç anladığındandır

• quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Arkadaşim senle konuşmak için oyuna kadar geldim ve yanima aldim seni ben sanki stafin +10 +16op bilmiyomusum gibi göster dediğimde göstermezsen bu kaçirdiğin bişeyler var demektir senle iletişim kurmaya geliyorum sen kendi başina buyruk hareketler yapiyorsun ben sana stafi göster dediğim zaman niye dediğin zaman bile banlabilirsin ki sen sadece staf ve kalkan için banlanmadin.....
    quote:

Saygılar...

bişeyler diyosam bi bildiğim var dimi gördük ne oldğunu

• ne bi bildiginn dark soul stafa grand soul staf dedıgıne gore ne bıldıgın war merak edıyorum kasmasını bılmıyosunuz 1 gun ciddi ciddi kastim onada denemedıgınız kalmadı yok admınmısım yok hack yapıyomusum yok yenı staf cıkarıyomusum
  • quote:

ne bi bildiginn dark soul stafa grand soul staf dedıgıne gore ne bıldıgın war merak edıyorum kasmasını bılmıyosunuz 1 gun ciddi ciddi kastim onada denemedıgınız kalmadı yok admınmısım yok hack yapıyomusum yok yenı staf cıkarıyomusum

ahaha güldürme beni ismini yanlış söylemişiz ne oldu yani başka versionda öyle yazıyodu ben de öyle dedim ona bakılırsa 97d de flaming phoenix 1.0 da great dragon diye geçiyor sırf zırvalamak için konuşuyosun da herşeyi geçelim admin stafı göster deyince neden göstermedin kimden korkuyosun kutlug tan mı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.