Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsi tartışmaları tatlıya bağlayalım kampanyasıyla bitirmeyi amaçlıyorum... :) Yararlanmak için tartıştığınız birinin olması, Anlaşamadığınız bir konunun olması gerekmektedir.

Arkadaşlar bu işin şakası ama gerçekten bitirelim admine banlanan karakter hakkında sorunuz varsa sorun. Hadi kardeşlik içinde bitirelim yazacağınız son birşey varsa yazın bu konuyu bitirin. Çünkü muhattabınız admindir banlayan kişi odur. Aracılarıda olabilir ama genede yöneten kişi admindir ispatı geçmeden karakter banlamanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Banlanan karakterin ilk bu uygulamanın sonuncu olmasıdır isteğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasDarkLord

Şahsi tartışmaları tatlıya bağlayalım kampanyasıyla bitirmeyi amaçlıyorum... :) Yararlanmak için tartıştığınız birinin olması, Anlaşamadığınız bir konunun olması gerekmektedir.

Arkadaşlar bu işin şakası ama gerçekten bitirelim admine banlanan karakter hakkında sorunuz varsa sorun. Hadi kardeşlik içinde bitirelim yazacağınız son birşey varsa yazın bu konuyu bitirin. Çünkü muhattabınız admindir banlayan kişi odur. Aracılarıda olabilir ama genede yöneten kişi admindir ispatı geçmeden karakter banlamanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Banlanan karakterin ilk bu uygulamanın sonuncu olmasıdır isteğim...

+885468468446868

• Noluo Burda
  • admin vs.gm bi arkadas varsa servera gelince az eglence yapalım ne bilim at yarısı felan odul olmasada olur
  • Evet adminlerin genel çekincesi ödüldür sen ödül verdin donate oluyor yapma olayları çıkabilir diye serverda eğer oyuncular ödülsüz eğlenceye razı ise bence server adına çok iyi olabilir.
  • öncelikle böyle bi güzel server açtığınz için tekrardan teşekkür ederm.....

sizden bir şey isitcem yaparsanz sewnrm admn bey

ARENAYA NOKTA SPOT PLS ! HERKESTE RES OLDU HİÇ Bİ YERDE KASAMIYORM BK İLE LÜTFEN YAPIN...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Bk zor kasar ama güçlü bir karakterdir hem nokta spot olursa 10 bk arasında kasmak istemeyeceğinden eminim.

Tabi arenanın bütün her yerini nokta spot yapacaklarsa sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 29 Temmuz 2007; 21:33:40 >
  • serverda resi olmayan sm den weya mg den exp alamiorm 3 res im olmasina ragmen cünkü ewil bütün heryere wuruyor nokta spot olsnki bizde kasabilelim
  • Dediğimi anlatamadım galiba şöyle tekrarlayayım, sen eğer nokta spot istiyorsan belki yaparlar ve yaptılar diyelim bu nokta spota emin ol senden başka 5 bk yı daha oraya çekecektir ha dersinki benim 3 resim var çoğundan güçlüyüm buda diğer oyunculara haksızlık olmazmı? Ha diyeceksinki bk zor kasıyor bende onu diyorum zaten aksini iddiaa etmedim.

Son olarak PLS ! değil Lütfen eğer lütfen seni çok zorluyorsa ltfn yaz en azından Türkçe kısaltma olur.
    wuruyor değil vuruyor
  • allah allah .... ben ilkokul terk ondan bişe diemicem pls falan we klavye de öle alşmş v yerine w yaziorm.....neese bence hakszlk olmaz 3 resim war ama 4 resli bk da war hiç olmssa bölşrsz exp ama evil den kurtlmş olrz neyse ben oyundaim sadece bi fikirdi bb
  • Bencede oyunda kal
  • Arkadaşlar servera bk spotu koyma taraftari deillim.
    Dier konu eventlarimiz haftada bir yapilacaktir ödül tatmin edeci olacaktir event günü c.tesi dir saat daha belli değil gerekli açiklama en kisa zamanda duyurulacak.
  • Kolay kasmak istiyorsan SM veya MG açacaktın ..
    BK açtıysan zor kasarsın ama güçlü olursun ..
  • guild war kazandıq score hala 0000000 suna bi bakıverin bi zamet
  • Server birazdan tekrar açilacaktir guild konusuyla ilgileniyoum
  • birde bk karakteri oldugu zaman stamina 0 oluor ve cıkıp girmek gerekior bi bakarsan iyi olur
  • Server online
  • arkadaşlar sm 2.lvl kanadı ile mg kanadı takas edilcektir elinde olanlar oyunda Biscayne yada burdan bana pm atsınlar.
  • Hayırlı Olsun Paşamm
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

birde bk karakteri oldugu zaman stamina 0 oluor ve cıkıp girmek gerekior bi bakarsan iyi olur

cikip girmene gerek yok mana ic duzeliyor..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.