admin...dün server testten cıktıktan sora kasmaya başladım..kalpten +12 staff of ressurectin düştü..şimdide chara bı girdim STAFF'ın S'si bile Yok
Ya bu oyunda man shild kitabı satılıyomu düşüyomu admin duy sesimizi kitapların geri kalanları nerde bak yazık günah 5 saattir sm kasıyorum sırf mana shild için yoksa herkes mg kassın oyunun bi anlamı olmaz Mana Shild İstiyorummmm Bide çoğu haritada yaratıkdan eser bile yok çoğunluklada yaratiklar bi yerde toplanmis oluyo lorencinın %60-70 boş olmaz böleee
quote:
Orjinalden alıntı: KanKaa
Ya bu oyunda man shild kitabı satılıyomu düşüyomu admin duy sesimizi kitapların geri kalanları nerde bak yazık günah 5 saattir sm kasıyorum sırf mana shild için yoksa herkes mg kassın oyunun bi anlamı olmaz Mana Shild İstiyorummmm Bide çoğu haritada yaratıkdan eser bile yok çoğunluklada yaratiklar bi yerde toplanmis oluyo lorencinın %60-70 boş olmaz böleee
Mana shield stadiumda duser satılmıyo ^^ ayrıca su anda kullansan bile fazla etki yapmıcaktır emin oL ayrıca spot yeterince ve ortalama olarak her haritada var...
BC DS CC BİLETLERİDE YOK
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Limit
admin...dün server testten cıktıktan sora kasmaya başladım..kalpten +12 staff of ressurectin düştü..şimdide chara bı girdim STAFF'ın S'si bile Yok
senin gene iyi staff silinmis benim char silinmis 347 lvl mg wardı sımdı yok bi düzeltesinz? reaList nick
quote:
Orjinalden alıntı: _ReaLisT
quote:
senin gene iyi staff silinmis benim char silinmis 347 lvl mg wardı sımdı yok bi düzeltesinz? reaList nick
ŞİMDİ BÖLE DEDİN YA YAŞAR SWİTCH YAPMAYA KORKUYORUM
beyler server hayırlı olsun!!! beyler soruma cevap pls!!!! ben knightı bazı nedenlerden dolayı bıraktım!!! bu oyun guzel gıbıme geldı bı anlatırmısınız!!!!
quote:
BC DS CC BİLETLERİDE YOK
Serverda kalima biletlerine kadar satiliyor biraz bakin. Realist evet senin charini hatirliyorum bi ara rankingte zirvedeydi onu msneye gelde halledelim. İbo70300 aradiğin bilginin hepsini muonline rehber linkinde bulabilrisin. eSeSLee görev için atlansin ilerilerini tavsiye ediyorum. Spot olayi yüksek exp serverlarda genelikle monsterlar toplu lvl atlamak kolay olduğu için player lvl ini orda atlar ve diğer mapa gecer
Giden Staffa ne demeli
Serverda kaç kişinin elinde varsa silindi o staflardan zaten bi kontrol daha yapilacak
kelpiero kardeş lost6 daki devil (ittiren yaratıklar) onları kaldırıp lost7 canavarları koysanız tam süper olacak ittir kaktır hiç kastırmıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
kelpiero kardeş lost6 daki devil (ittiren yaratıklar) onları kaldırıp lost7 canavarları koysanız tam süper olacak ittir kaktır hiç kastırmıyorlar
+1907
LANET OLSUN YAA KANAT YAPMIŞTIM ONU BİLE SİLMİŞSİNİZ DÜN NE UĞRAŞLARLA YAPMIŞTIM BEN ONU AYRICA 2 CHAOS 2LIFE ONLARI NİYE SİLDİNİZ TESTTEYKEN DEĞİL NORMALDEYKEN BULMUŞTUM BEN ONLARI !!!
BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM
wala talihin diyorum bence kanat bsamak hic zor değil nese kelpiero msne gelebilirmisin abi
quote:
Orjinalden alıntı: msuf
wala talihin diyorum bence kanat bsamak hic zor değil nese kelpiero msne gelebilirmisin abi
talihle ne alakası var kardeş dün testten çıkıp NORMAL olarak devam eden serverda kanat basıyorum, 2 chaos bulmuşum ve 1 tane life bulmuşum benden başka basanlarda var onların kanadı duruyor ama benimki silinmiş mesela ustaMG die karakter var bakın kanadı duruyor hala ama bunların acısı çok kötü çıkacaktır görürsünüz doğru düzgün bir yönetim gelmemiş gelmezde
arkadaşım inanıyorumki bilerek olmamıştır ben hepsini tanıyorum cok duzgun insanlar gercekten bu kanadi bu kadar dert etme ama eger mail yollarsan ins hallederler
quote:
Orjinalden alıntı: msuf
arkadaşım inanıyorumki bilerek olmamıştır ben hepsini tanıyorum cok duzgun insanlar gercekten bu kanadi bu kadar dert etme ama eger mail yollarsan ins hallederler
MSN E ekledim kabul eden olmadı akrutmu@esasforum.org adresini ekledik bakalım görücez
Arkdaslar serverda kasa silim işlemleri sadece dün gece yapilmiştir o zamandan bu yana farkinda olmadiniz şimdimizi akliniza geldi bu dk kadan sonra hiçbir deişiklik yapilmiyacaktir bi arkadaşimiz hesabinda bi hata vardi o düzeltildi msn ekledim kabul edilmedi diyorlar birakin bi yemek yeme firsatimiz olsun ayrica yarim saati aşkin bir süredir msnedeyim kimse bir sorunnu iletmedii allah aşkina gm yap diyenlerden başka
quote:
Orjinalden alıntı: kelpiero
Arkdaslar serverda kasa silim işlemleri sadece dün gece yapilmiştir o zamandan bu yana farkinda olmadiniz şimdimizi akliniza geldi bu dk kadan sonra hiçbir deişiklik yapilmiyacaktir bi arkadaşimiz hesabinda bi hata vardi o düzeltildi msn ekledim kabul edilmedi diyorlar birakin bi yemek yeme firsatimiz olsun ayrica yarim saati aşkin bir süredir msnedeyim kimse bir sorunnu iletmedii allah aşkina gm yap diyenlerden başka
kelpiero kardeş msnimi eklermisin ozan---@hotmail.com konuşalım biraz ok?
hocam ben res attim command sifirlanmis
surekli sifirlancakmi yoksa bnm charimdami sorun var
surekli sifirlancaksa bu dl ler icin cok kotu bi olay kimse dl kasmaz cunku 5 yere point vermek gerekiyo commandi sabitlersenis seviniris
commandin belli bi yerde sabitlenmesi lazim mesela 30k da sabitlensin ama sifirlanmasi cok kotu bi olay