Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle serveriniz hayırlı olsun cok güzel bi server tek kötü yanı dc olayı cok fazla bi caresine bakarsanız sevinirim golden meslesine gelincede oldugu gibi dursun bence ileride lzm oluolar:)
  • Şimdilik sayı olarak azalttık. Ancak ileride charlarınız güçlenince sayıları artırılacaktır. Ayrıca DC olayını anlayamadım.
  • ya server acıldımı tekrar uyelik alıp girdim ama kasa falan aynı kalplerde yine artı 13 item düşüo ölemi kalcak yoksa tekrar resetleme mi yapacaksanız hemen cvp veriseniz sevinirim
  • Beyler kalplerin içinden düşen itemlari ayarladik sadece + larini ellemedik evet +13 düşecek
  • şuan resetlenip tekrar başlandı galiba bende başladım server güzel olmuş özellikle ata biner gibi evil spirits gitmiş çok sevindim
  • 8 de acılmıyomuydu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

şuan resetlenip tekrar başlandı galiba bende başladım server güzel olmuş özellikle ata biner gibi evil spirits gitmiş çok sevindim

Teşekkür ederiz.

quote:

8 de acılmıyomuydu ?

Evet 8 de açılacaktı ancak hazırlıklarımız daha erken bittiğinden dolayı sizleri daha fazla bekletmek istemedik.
  • charlardakı kasalardakı hersey duruyo bu haksızlık!test surecındekı herşey duruyo kasadaa !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 26 Temmuz 2007; 19:55:32 >
  • cvp yokkmuu????
  • ben testten sonra başladım kasadakiler silinirse kötü olur kasamda 2 yada 3 tane chaos var 2 tane de life var ayrıca itemler var
  • adamlar kasmıs kascagı kadar kasaakılerle cok şey degısırr!!! bi cvp ıstıyorum lufteN?
  • daha demın tak dıye cvp verılıyodu sımdı nıye konusulmuyo ???
  • Arkadaşlar kasalardaki çok büyük fark yaratacak şeyler siliniyor bundan emin olun teker teker kasalar kontrol ediliyor
  • En mantıklısı en baştan reset gelmesidir .. Çünkü kasada para vs varsa adam o para sayesinde hızlı kasmıştır .. Şu anda kasasında deildir .. Kasalar temizleniyor derken adamın o kastıkları yanına kâr kalacaktır ..
  • Haklisin ama serverda para sorunu hiç olmuyor lorenciadan çikmadan kalp bulunmasi mümkün charin parasinin olmasi sadece hp ve mana almasi gibi bir avantaj yaratir...elf bufuyla def de sorun olmadiği için dewam edilecektir
  • Accound lar Degil Sadece Karakterler Silinmis Heralde..
  • Hayır editörden acc ler silindi ancak sonradan anlaşıldı ki editörden accler silinince kasadakiler silinmiyormuş. Şimdi onlar için gerekli olan da yapılıyor. Ancak şu da unutulmamalıdır ki kasalarda kalanlar ancak yine kalpten düşen itemlerin kalmasıdır. Onlar zaten halen kalpten düşüyor. Ancak biz buna yine izin vermeyip tüm kasaları kontrol edip silinmesi gereken itemler zen vs siliniyor.
  • Adminler ben elf actım ama kasılmıyor 2 kapıdada spotun oldugu yerde golden dragonlar var en fazla 2 yaratık kesip ölüyorum bi bakın lütfen
  • sn de sm fln kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 26 Temmuz 2007; 23:23:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.