Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyw Hayırlı olsn
  • Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Yeniden sizlerle olmak mutluluk verici başliktada dediğimiz gibi max stat65k serverin 2 günlük test süresine başlamiştir test süresi boyunca exp:9999 dur
    Testten çikildiği zaman
    Exp:1000 olup
    ResetPoint:250
    ResetZen:50000000
    Blesbug:off
    Serverda season3 ten esintilerde bulacaksiniz (Kanatlar)
    Site:http://akrutmu.servegame.org
    Not:Serverda şuan itibariyle bulunan deneme charlar GM veya ADMİN statüsüne sahip deillerdir servera res geldiği andan itibaren herkezin charlari gibi onlarda deletelenecekdir.
    Patch:http://rapid-share.com/files/44798582/AkrutPatch.rar (map+Kanatlar içindedir)52Mb Aradaki''-'' kaldirin
    Mini Patch:http://rapid-share.com/files/44811313/AkrutPatch2.rar (Sadece Kanatlar)6mb Aradaki''-'' kaldirin

inşallah GERÇEK 1000x olur 1/3 olunca ne olduğunu hepimiz gördük res 50m olduğuna göre güzel zen düşüyo yere, ayrıca hem patch var hemde mini patch; yeni haritalarda spotmu yok niye mini patch yapıldı?

bu sorulara yine cevap verilmeyecek, eminim diğer konuda olduğu gibi...

1. Exp konusunda farkındaysan diğer versiyonda exp 500'dü. Bunun farkında olarak expi 1000 yaptık.
    2. Evet reset parası bulmakta pek fazla zorlanmayacaksınız.
    3. Mini patch la spotun ne alakası olduğunu anyalamadım. Neyse mini patchın anlamı; ay sonu geldi kotalar doldu. İnsanları zor durumda bırakıp kotalarını aşmamalırını sağlamak için yaptık. Normal patchta haritalar üzerinde yaptığımız oynamalar varken(lorencia, devias vs. görüntü değişikliği) mini patchta bunlar yoktur. Sadece season III kanatları vardır. Yani anlıycağın, senin anlamadığın bizim insanları düşünerek mini patch hazırladık. Sorgulanmak için değil.
    4. Buruya gelip bize hesap sormazdan önce bi başarı dilemeden bu tür davranışlarda bulunursan tabiki cevap verilmez.

başarılar dilenmeyi istemeden önce başarılı işler yapmalısınız ki bizde başarılar dileyelim, insanların emeklerinin nasıl boşa gittiğini gördük geçen hafta, bu kadar playerin emeği gitti bari bir kaç günlüğüne oyunu kolaylaştırsaydınız da insanlar eski kaldığı yerden devam etmiş gibi olurlardı.
    exp olayını örtbas ediyosunuz oraya 1000x yazınca gerçek 1000x olmuyor 1/3 oranını istersen bu server dosyalarını yayınlayan MagicLord' a sorun aynı cevabı alıcaksınız. mini patch olayına gelince (map+kanatlar) diye yazmışsınız. bu season3 eklentilerinde yeni haritalar var maps yazınca ben öyle anladım şuanki haritalar üzeri modlanmıştır diye de yazabilirdiniz yapmamışsınız sizin sorumsuzluğunuz oluyor aynı dbleri yedeklememeniz gibi !

her neyse, yinede başarılar, umarım yine bir hezimet olmaz

• Arkadaşim bak kimseyle amacim polemik deildir bu konuda bi kere anlaşalim eğer exp 1000 olmasini istiyorsan gideceksin 97d oynayacaksin çünkü yeni versiyonlarda lvl araliklari (her lvl arasinda alinmasi gereken exp) ayni deil git sende bunuda magic_lord a sor exp 1000 yaziyorsa 1000dir dier 500 yaziyorsa 500 dur dier servera gelince biz gereken açiklamalari yaptik tüm sorunluklari aldik,emin ol bizde onlar kadar emek gösterdik o serveri ortaya çikarmak için neyse.Patch olayina gelince yaziyi işine geldiği gibi okuyorsun orda season3ten esintiler olrak ne olduğu belirtilmiş bir daha bak iyi oku etit et ondan sonra yargila
    Not:Dier serverda cvp bulamadim diyorsun box hvndan +5 diyip şikayet ediyorsun love bakmak aklina gelmiyor böyle bir mantikla hareket eden kimseye açiklama yapmak zorunda deillim.Bu exp olayinida 2 oldu açikliyorum bu arada msnem akrutmu@esasforum.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 25 Temmuz 2007; 14:58:12 >
  • quote:

Arkadaşim bak kimseyle amacim polemik deildir bu konuda bi kere anlaşalim eğer exp 1000 olmasini istiyorsan gideceksin 97d oynayacaksin çünkü yeni versiyonlarda lvl araliklari (her lvl arasinda alinmasi gereken exp) ayni deil git sende bunuda magic_lord a sor exp 1000 yaziyorsa 1000dir dier 500 yaziyorsa 500 dur dier servera gelince biz gereken açiklamalari yaptik tüm sorunluklari aldik,emin ol bizde onlar kadar emek gösterdik o serveri ortaya çikarmak için neyse.Patch olayina gelince yaziyi işine geldiği gibi okuyorsun orda season3ten esintiler olrak ne olduğu belirtilmiş bir daha bak iyi oku etit et ondan sonra yargila
    Not:Dier serverda cvp bulamadim diyorsun box hvndan +5 diyip şikayet ediyorsun love bakmak aklina gelmiyor böyle bir mantikla hareket eden kimseye açiklama yapmak zorunda deillim.Bu exp olayinida 2 oldu açikliyorum eğer bu arada msnem akrutmu@esasforum.org

exp olayını açıklamana gerek yok kendinde söylemişsin 97d ile eşit olmadığını neyse polemik yaratmayayım başarılar size

• Hayırlı olsun !!!
  • pacht indirmeye gerek warmı ?
  • Hayırlı Olsun
  • Hayırlı Olsun Kardes
  • Hatırlı Olsun Kardes Umarım Uzun Süreli Server Olur
  • Güzel işler yapıyorsunuz tebrik ediyorum keske karma olsydı gene clienti indiremiom
  • hayırlı olsn...

yarın saat kaçta açılcak server???
  • Büyük ihtimal yarin saat:20.00 suralarinda tam kesin deildir tam kensinlik kazandiğinda burada açiklamalar yapilacaktir merak etmeyin.
    Sitedeki linklerimiz çalişmaktadir sizden kaynaklanan bi durum varsa bilemem.
    Eğer client olarak bizim sitemizden aldiysaniz patch e gerek yok ama elinizde bulunan bir clientla girecekseniz tabiiki patchi indireceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 25 Temmuz 2007; 20:23:04 >
  • ELİNE SAĞLIK KARDEŞ GÜZEL
    HA BİDE DARK LORD VAR DİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal_SM -- 25 Temmuz 2007; 20:44:20 >

• quote:

Yeniden sizlerle olmak mutluluk verici başliktada dediğimiz gibi max stat65k serverin 2 günlük test süresine başlamiştir test süresi boyunca exp:9999 dur
    Testten çikildiği zaman
    Not:Serverda şuan itibariyle bulunan deneme charlar GM veya ADMİN statüsüne sahip deillerdir servera res geldiği andan itibaren herkezin charlari gibi onlarda deletelenecekdir.
    Patch:http://rapid-share.com/files/44798582/AkrutPatch.rar (map+Kanatlar içindedir)52Mb Aradaki''-'' kaldirin
    Mini Patch:http://rapid-share.com/files/44811313/AkrutPatch2.rar (Sadece Kanatlar)6mb Aradaki''-'' kaldirin

Res atınca setler çıkarılacak mı ?

Exp 1000 res lvl 400 res point 250 az olmamış mı res point ?

Ayrıca serveri hafta sonu açmanızı öneririm daha çok tutar gibi geliyor ama akrar sizin

• Res atilinca hiçbirşeyi çikarmaniza gerek yok ponit işine gelince exp 500 de 300 point veriyorduk stat ikiye katlandi expde öle ama pointi az tutukki char dayamasi öle 2 günde olmasin diye :D
    Not:Hiç bir zaman bizim yönetimimizden böle şeyler taleb etmeyin mesaji yainliyorum ama yollayan kişinin ismini vermeyecem biz serverimiza başlayanlara en ufak zen yardimi bile yapmiyoruzkki kaldi böle şeyler yapacaz oda bi yana exp şuan:9999 250 olmak 15 dk :=)
    ''kardeş senden bişey rica edicem bana allah rızası için elinden geliyorsa bana dark lord açıverirmisin açamassanda saol açarsanda şimdiden teşekkürler... ''
  • hehehe

tabi boleleride var

-abi kasarmisin abi
    -abi biras zen ver abi
    -abi o attan bide bana ver abi
    -abi item varmi abi
    -abi nolur ver abi
    -vercen dimi abi
    -abi bnm itemleri +13 yapsana abi
    -abi ben geldim-ben burda kasiyim abi sen başka yere git abi
    -abi surda bi adam var gelip oldursene abi
    -.............. dvm ederdimde yazmiiim =)))))

herkese kolay gelsin bi an once açilsada baslasak yaf
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

quote:

quote:

Testten çikildiği zaman

inşallah GERÇEK 1000x olur 1/3 olunca ne olduğunu hepimiz gördük res 50m olduğuna göre güzel zen düşüyo yere, ayrıca hem patch var hemde mini patch; yeni haritalarda spotmu yok niye mini patch yapıldı?

bu sorulara yine cevap verilmeyecek, eminim diğer konuda olduğu gibi...

1. Exp konusunda farkındaysan diğer versiyonda exp 500'dü. Bunun farkında olarak expi 1000 yaptık.
    2. Evet reset parası bulmakta pek fazla zorlanmayacaksınız.
    3. Mini patch la spotun ne alakası olduğunu anyalamadım. Neyse mini patchın anlamı; ay sonu geldi kotalar doldu. İnsanları zor durumda bırakıp kotalarını aşmamalırını sağlamak için yaptık. Normal patchta haritalar üzerinde yaptığımız oynamalar varken(lorencia, devias vs. görüntü değişikliği) mini patchta bunlar yoktur. Sadece season III kanatları vardır. Yani anlıycağın, senin anlamadığın bizim insanları düşünerek mini patch hazırladık. Sorgulanmak için değil.
    4. Buruya gelip bize hesap sormazdan önce bi başarı dilemeden bu tür davranışlarda bulunursan tabiki cevap verilmez.

başarılar dilenmeyi istemeden önce başarılı işler yapmalısınız ki bizde başarılar dileyelim, insanların emeklerinin nasıl boşa gittiğini gördük geçen hafta, bu kadar playerin emeği gitti bari bir kaç günlüğüne oyunu kolaylaştırsaydınız da insanlar eski kaldığı yerden devam etmiş gibi olurlardı.
    exp olayını örtbas ediyosunuz oraya 1000x yazınca gerçek 1000x olmuyor 1/3 oranını istersen bu server dosyalarını yayınlayan MagicLord' a sorun aynı cevabı alıcaksınız. mini patch olayına gelince (map+kanatlar) diye yazmışsınız. bu season3 eklentilerinde yeni haritalar var maps yazınca ben öyle anladım şuanki haritalar üzeri modlanmıştır diye de yazabilirdiniz yapmamışsınız sizin sorumsuzluğunuz oluyor aynı dbleri yedeklememeniz gibi !

her neyse, yinede başarılar, umarım yine bir hezimet olmaz

Başarılar dilemek adet dir.
    Bizim yaptığımız işleri herkez biliyor bizi çekemeyen insan(cık)lar birden fazla ,eğerki daha iyisini yapabilen varsa çıksın ortaya sanatını konuştursun bir uzmanlık alanı olmayan insanlar kendini o alanda uzman göstermeye ne kadar çok bayılıyor alıntı ,çalıntı,hazır şeyler kimseye birşey öğretmez meclis de bile bukadar muhalefet olmuyor yahu nedir insanlarda ki bu çekememe olayı kimseden para pul birşey istemeden almadan insanlara eğlenmeleri için saha açıyoruz hemen hazır kıta bekleyip şu birşey yazsada bende köstek olayım diyorsunuz kardeşim herkez işine baksın eğerki daha iyiseniz açın kurun oynayın oynatın full premium olsa server "en baba" server bu olmuş dersiniz.

Şahsıma ait konuşuyorum herşeyden soğuttunuz beni en iyisi işimize gücümüze bakmak.
    kelpiero nun bu işlere harcadı para bence değmez hak etmiyorsunuz yeni pc modem vs şunlara bakın ya neredeyse millet bizi dövecek millet.

• modemi nie deisitiron ki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.