Şimdi Ara

aks boşluğu hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bişey olmaz bin hocam sağa sola dönüşlerde direksiyonu çevirince çıkan tıkırtılardan başka rahatsız etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arabada da akis boşluğu var. vites değiştirip ağımı debriyajdan çekip gaza basarken lank diye bir ses geliyor. bunun tamiri mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

benim arabada da akis boşluğu var. vites değiştirip ağımı debriyajdan çekip gaza basarken lank diye bir ses geliyor. bunun tamiri mümkün değil mi?

Hocam bende öyle tak diye falan bir ses gelmiyor,sadece 90 dan sonra titreme var.bir tamirci akis kafası değişiyor demişti istersen bir göster ustaya

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

birşey olmaz, teker falan da kopmaz, aks dağılınca tekerin çıktığını falan mı sanıyorsunuz?

Hocam bu şekilde binsem zaten çok hız yapmıyorum,sıkıntı olmaz mi

tekerin kopar diyen adam daha kendi aracinin polen filtresinin yerini dahi bilmeyen adam.

Mission completed

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

benim arabada da akis boşluğu var. vites değiştirip ağımı debriyajdan çekip gaza basarken lank diye bir ses geliyor. bunun tamiri mümkün değil mi?

Hocam bende öyle tak diye falan bir ses gelmiyor,sadece 90 dan sonra titreme var.bir tamirci akis kafası değişiyor demişti istersen bir göster ustaya

cumartesi gidecem ustaya, akis vidaları ve lalesini gösterecem de, benimde 90-100 arası hızla giderken araçta titreme oluyordu, ama sıfır teker lastik aldım 160 basıyorum ne titreme ne bişey. senin jantlar eğik olmasın?
    benim sorun " vitesi 2 ye attım, debriyajdan ayağımı çekip gaza basar basmaz lankkkk diye bir ses gelmesi "

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayko1933

quote:

quote:

cumartesi gidecem ustaya, akis vidaları ve lalesini gösterecem de, benimde 90-100 arası hızla giderken araçta titreme oluyordu, ama sıfır teker lastik aldım 160 basıyorum ne titreme ne bişey. senin jantlar eğik olmasın?
    benim sorun " vitesi 2 ye attım, debriyajdan ayağımı çekip gaza basar basmaz lankkkk diye bir ses gelmesi "

Bende de ayni sorun var teker bilyasi degistirmek icin aks sokuldu takildi sokerken zor cikti cekiclendi zorlandi biraz. Simdi debriyaj kaldirinca tak diye vuruyor siz nasil hallettiniz kaca mal oldu

• Yine eski ama geçerli bir konuda daha buluştuk :D Benim yeni aldığım 2001 suzuki swift de aks körüğü değiştirmek için sökülünce usta bunda boşluk var lale dağılmış vs dedi, ne olacak diye sorunca orjinal sağ aks 1950+kdv çıkma aks 500 dedi ama başka tamirci arkadaşa da sordum ses geliyor mu dedi yok dedim, dönüşlerde geliyormu dedi yok dedim, bişey olmaz körüğü değiştirsin, gresi bassın toplasın dağıldığı yere kadar bir dedi. zaten parça pahalı usta da galiba beni kekledi bilemiyorum. şimdilik biniyorum bakalım bi sıkıntı yok gibi. eğer ilerleyen zamanlarda durumda bir değişiklik olursa yine burdan yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Yine eski ama geçerli bir konuda daha buluştuk :D Benim yeni aldığım 2001 suzuki swift de aks körüğü değiştirmek için sökülünce usta bunda boşluk var lale dağılmış vs dedi, ne olacak diye sorunca orjinal sağ aks 1950+kdv çıkma aks 500 dedi ama başka tamirci arkadaşa da sordum ses geliyor mu dedi yok dedim, dönüşlerde geliyormu dedi yok dedim, bişey olmaz körüğü değiştirsin, gresi bassın toplasın dağıldığı yere kadar bir dedi. zaten parça pahalı usta da galiba beni kekledi bilemiyorum. şimdilik biniyorum bakalım bi sıkıntı yok gibi. eğer ilerleyen zamanlarda durumda bir değişiklik olursa yine burdan yazarım

ingiliz ebayinde yok mu parça 2bin liraya aks mı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim kia ceratonunda direksiyonunu sağa çevirince sol tekerden ses geliyor onun haricinde bir ses yok. akstan olabilirmi acaba
  • _mp_ kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim 1950₺ duyunca zaten bi dondum biraz arabanın kendisi zaten 14bin. Sonra internetten baktım da Tayvan malı garantili sıfır var 450₺ belki dediğiniz yerde daha uygun fiyatlı da olabilir bi bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: Sayko1933

quote:

quote:

Bende de ayni sorun var teker bilyasi degistirmek icin aks sokuldu takildi sokerken zor cikti cekiclendi zorlandi biraz. Simdi debriyaj kaldirinca tak diye vuruyor siz nasil hallettiniz kaca mal oldu

Caninizi sikmak istemem ama bu kalkistaki lank sesi genelde diferansiyel den gelir ...

• sag aks kafasından geliyordu baktırdım bosluk yapmiş garip olan kendı kendıne gecti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.