Bildirim
AKŞAM 6-11 ARASI HIZ DÜŞÜŞÜ!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yoğunluktan. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Yoğunluktan.
Mh yi aradım cevap bekliyorum, yoğunluk da 10mbps geliyor rezillik 30-40 olsa derim peki ama 10mbps keriz yerine koyuyorlar milleti ayda 100 lirayı alırken iyi tabii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iç tesisat sorunu diyecek yazın bir kenara -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
iç tesisat sorunu diyecek yazın bir kenara
Bu tesisat saat 6 da dükkanı kapatıyor mu diye yapıştıracağım cevabı ben derezalet yahu speed test 3mbps downloadda ise 8-10mbps veriyor çok değişik bu tt
Portlara kapasite üzeri müşteri bağlarsa böyle oluyor işte. Sıfır maliyet çok kâr -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
Portlara kapasite üzeri müşteri bağlarsa böyle oluyor işte. Sıfır maliyet çok kâr
Bir de yoğunluğun minimum olduğu bir yerde yaşıyorum. Kesin altyapı yetersiz. ttneti ilk bağlatanlardandım ttneti 3gb 1mbps idi ara ara neti keserler mhyi arayınca açarlardı seneler geçti ttnet yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayvangibicalistim -- 28 Eylül 2017; 16:15:34 >
Tt ekibi hızımı 40a sabitleyince sorun çözüldü arkadaşlar (şimdilik)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom altyapı başvurusu
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom upload hızı
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- hat takılı ama şebeke yok
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X